Jocs disparar

(328 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Heroi en batalla Heroi en batalla

jocs > disparar

Hauràs d´anar passant sala per sala amb el teu personatge acabant amb els monstres que estan en ella per tal d´obtenir l´experiència per poder pujar de nivell i poder obtenir diversos poders amb els quals posar fi a aquest enemic més ràpid i fàcil. Cada nivell serà més difícil que l´anterior.

joc gratis Aventura sota el mar Aventura sota el mar

jocs > disparar

Aconsegueix sobreviure com a submarinista de les amenaces que amaga el mar per poder obtenir l´or en matar animals i així poder comprar diversos personatges que et donaran cert avantatge a l´hora de poder sobreviure més temps i amb més facilitats. Dispara als monstres marins que vinguin per tu abans que ells posin fi a la teva vida.

joc gratis Atac 3d Atac 3d

jocs > disparar

Ataca als enemics amb les armes que tens per tal de poder salvar-te abans que ells acabin amb tu. Cada nivell serà més complicat que l´anterior fins a la fase final

joc gratis Disparar per la galàxia Disparar per la galàxia

jocs > disparar

Aconsegueix les millors naus de l´espai amb les que poder combatre el mal i poder anar pujant de categoria. Com més personatges enemics matis, més monedes obtindràs amb les que poder comprar diferents millores a la nau i altres naus i així acabar amb l´enemic més fàcil i ràpid.

joc gratis Destrueix tot Destrueix tot

jocs > disparar

Fes que el teu personatge giri sense parar amb el pal de beisbol per tal de tornar les bales que li disparen i destruir tot al seu pas i així anar fent, però si alguna bala l´impacta sense que la torni, perdrà i hauràs de repetir el nivell.

joc gratis Dispara i guanya Dispara i guanya

jocs > disparar

Compra armes i col·loca-les en la part superior de la pantalla on hi haurà uns cercles que podràs fer servir per disparar als objectes que van caient de la part superior i així obtenir més diners per comprar diferents millores respecte a la partida

joc gratis Retro espai Retro espai

jocs > disparar

Juga amb missions o intenta destruir el màxim d´esteroides possibles sense que xoquin amb tu i perdis les vides que tens. Si perds totes les vides hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis El tren dels bandits El tren dels bandits

jocs > disparar

Arriba el més lluny possible passant entre bagons i enemics. Agafa les bales per dispara als enemics i així obtenir més monedes per tenir més puntuació.

joc gratis Agent bala Agent bala

jocs > disparar

Fes que la bala canviï de trajectòria per tal de poder acabar amb tots els enemics que estan amb tu i així passar de nivell. Si falles i xoques amb el terra o amb algun objecte hauràs de repetir el nivell des de el principi.

joc gratis Zombis extrems Zombis extrems

jocs > disparar

Posa fi a la vida dels zombis per tal que no arribin al canó i anar guanyant diners per comprar ajudes que les podràs utilitzar per acabar amb més zombis.

joc gratis Partisans Partisans

jocs > disparar

Dispara els projectils per tal de poder acabar amb els enemics que venen per tu, vigila que són limitats i pensa bé una estratègia

joc gratis Història de bombolles Història de bombolles

jocs > disparar

Aconsegueix completar els objectius de cada nivell disparant les boles de colors per tal de tocar les que ja estan col·locades i així ajuntar mínim 3 d´un mateix color per poder fer-les caure. Si alguna altra bola està enganxada a les que has tirat aquesta també caurà amb elles. Com més al centre caiguin les boles més puntuació obtindràs i més estrelles aconseguiràs en el nivell.

joc gratis Pirates buscador d´or Pirates buscador d´or

jocs > disparar

Fes que el pirata es mogui en la direcció que vulguis per tal que pugui esquivar els projectils que li disparen per eliminar-lo. Recol·lecta totes les monedes per poder passar de nivell. Si algun projectil et toca hauràs de repetir el joc des del nivell zero.

joc gratis Descolorit Descolorit

jocs > disparar

Dispara als enemics amb la bala del color corresponent per poder acabar amb cada personatge. Aconsegueix acabar amb tots els dolents per passar de nivell. Si et disparen et baixarà vida fins a quedar-te sense i haver de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Tots contra tots Tots contra tots

jocs > disparar

Utilitza i ataca a tots els enemics per tal que no quedi cap en peus i així puguis guanyar. Córrer i utilitza l´entorn per poder escapar i que no et treguin vida o moriràs. Vigila amb les bales que tens que són limitades i si les gastes no n´obtindràs mes.

joc gratis Robatori al saló Robatori al saló

jocs > disparar

Dispara per les finestres de l´edifici per atacar a tots els bandits que estan dintre abans que ho facin ells i perdis totes les vides que tens sense poder obtenir la quantitat més gran possible. Si dispares al material obtindràs una puntuació major, però els dolents escaparan més de pressa de les finestres, però si toques als innocent perdràs 1 de les vides que tens.


Més jocs semblants a disparar