Jocs destruir

(69 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Destrueix tot Destrueix tot

jocs > destruir

Fes que el teu personatge giri sense parar amb el pal de beisbol per tal de tornar les bales que li disparen i destruir tot al seu pas i així anar fent, però si alguna bala l´impacta sense que la torni, perdrà i hauràs de repetir el nivell.

joc gratis Retro espai Retro espai

jocs > destruir

Juga amb missions o intenta destruir el màxim d´esteroides possibles sense que xoquin amb tu i perdis les vides que tens. Si perds totes les vides hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Carrera per grassos Carrera per grassos

jocs > destruir

Menja la quantitat més gran d´aliment que trobis pel camí per tal de poder engreixar-te i passar totes les proves i arribar al final i eliminar-lo per poder passar de nivell. Si menges molt, aconseguiràs que el personatge tingui una habilitat especial amb la que poder destruir tot al seu pas sense baixar de pes.

joc gratis Carrera de lavabos Carrera de lavabos

jocs > destruir

Mou-te i dispara en línia recta per tal de poder donar als barrils amb persones a dalt per fer que baixin i s´uneixin a tu i poder destruir els objectes que et prohibeixen el pas. Al final com més soldats tinguis més possibilitats de defensar-te de l´onada que vindrà i més diners obtindràs per poder fer millorares més endavant.

joc gratis Boing bang Boing bang

jocs > destruir

Dispara a totes les boles que reboten amb una quantitat de tirs per poder-les destruir, però cada cop es dividiran en 2 i seran més petites. Completa els 10 nivells sense perdre totes les vides que tinguis per poder passar-te el joc. En cada nivell et donaran poders que t´ajudaran a destruir totes les boles amb més facilitat

joc gratis Dispara pixels de colors Dispara pixels de colors

jocs > destruir

Destrueix tots els cubs que estan a l´aire per poder guanyar diners i així poder passar de nivell. Cada poc temps van caient bombolles que et donaran millores temporals per destruir més de pressa aquests cubs.

joc gratis Trencar blocs Trencar blocs

jocs > destruir

Fes que les boles rebotin en els cubs perquè et donin més boles per ajudar-te a destruir-los tots per tocar la part de baix del recinte.

joc gratis Tetris de fusta Tetris de fusta

jocs > destruir

Col·loca els blocs de tal manera que puguis omplir una línia sencera i així poder destruir-la i sumar punts. Aconsegueix el màxim de puntuació possible abans de quedar-te sense espai per col·locar les peces

joc gratis Demolició de cotxes Demolició de cotxes

jocs > destruir

Xoca contra els altres vehicles per tal de poder destruir-los i quedar l´únic en moviment per poder guanyar més diners i passar a la següent competició.

joc gratis Pingüins trenc gel Pingüins trenc gel

jocs > destruir

Passa per sobre els blocs de gel per poder saltar sobre i destruir-los. Aconsegueix que els números que tenen els blocs arribin a zero per poder passar de nivell.

joc gratis Fes-los fora a tots Fes-los fora a tots

jocs > destruir

Dispara als enemics abans que s´acostin massa per poder anar passant plataforma per plataforma i guanyar diners abans d´arribar al final del recorregut. Millora les estadístiques amb els diners perquè sigui més fàcil tot. Dispara al cap per destruir-los i al cos per empènyer

joc gratis Combat cos a cos Combat cos a cos

jocs > destruir

Dispara a la base de l´enemic per tal de poder destruir-la i fer que caigui d´ella per poder passar al següent enemic. Intenta fer el màxim de combats possibles guanyats seguits. Si perds hauràs de començar des de zero els combats.

joc gratis Tsunami de colors Tsunami de colors

jocs > destruir

Agafa a les persones que estan atrapades per poder destruir vehicles i aconseguir cada cop més aliats i poder destruir-ho tot. Si et quedes sense personatges perdràs. Agafa les estrelles que et donaran poders

joc gratis Trenca blocs Trenca blocs

jocs > destruir

Apunta i dispara les boles en fila per poder destruir tots els objectes que estan a la pantalla i passar de nivell abans que els objectes arribin a sota i perdis.

joc gratis Verd contra vermell Verd contra vermell

jocs > destruir

Ataca a un punt vermell concentrant moltes gotes per després poder destruir-lo i poder passar de ronda, però si el vermell et fa desaparèixer perdràs.

joc gratis Contro del moviment Contro del moviment

jocs > destruir

Fes aparèixer soldats i fes que passin pels multiplicadors per poder tenir cada cop més soldats que ataquin a la base enemiga fins a destruir-les totes i poder passar al següent rival.


Més jocs semblants a destruir