Jocs cursa

(175 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Carrera de petis cotxes Carrera de petis cotxes

jocs > cursa

Aconsegueix que el teu cotxe agafi totes les monedes que hi ha pel nivell i que entri en el forat de la bandera per poder passar de nivell sense perdre totes les vides del vehicle. Si perds les 3 vides que té el cotxe hauràs de repetir el nivell des del principi

joc gratis Carrera streamer Carrera streamer

jocs > cursa

Fes que el teu personatge es faci cada cop més popular en les xarxes socials per tal que al final pugui passar per la porta sent famós i obtingui un millor multiplicador de diners. Agafa les cares amb ulls i no els dimonis per augmentar la popularitat si no disminuirà i si arriba a 0 perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Carrera de vaixells Carrera de vaixells

jocs > cursa

Fes que el teu vaixell sigui el més ràpid per poder guanyar molts diners amb els quals poder-te millorar les estadístiques i comprar diferents coses. Esquiva, fes trucs i avança per tal d´anar guanyant velocitat.

joc gratis Carrera de comptar Carrera de comptar

jocs > cursa

Agafa els personatges que estan pel camí i passa pel lloc on et doni més per tal de poder arribar al final amb el màxim i poder acabar amb l´enemic

joc gratis Carrera de cabells Carrera de cabells

jocs > cursa

Agafa el cabell que està a terra per tal que el teu creixi, però has de tenir compte amb els obstacles que estan pel camí perquè et poden tallar el cabell o fer que caiguis i ho perdis tot. Arriba amb el màxim de cabell al final per poder llençar-lo per terra i com més llarg sigui més diners obtindràs.

joc gratis Carrera de músculs Carrera de músculs

jocs > cursa

Fes que el teu campió es faci més fort que els contrincants per tal de poder arribar al final i acabar amb l´enemic. Agafa els guants del terra i lluita contra enemics més fluixos per poder guanyar la seva força.

joc gratis Carrera per grassos Carrera per grassos

jocs > cursa

Menja la quantitat més gran d´aliment que trobis pel camí per tal de poder engreixar-te i passar totes les proves i arribar al final i eliminar-lo per poder passar de nivell. Si menges molt, aconseguiràs que el personatge tingui una habilitat especial amb la que poder destruir tot al seu pas sense baixar de pes.

joc gratis Carrera de mini motos Carrera de mini motos

jocs > cursa

Agafa els turbos i ajudes que hi hagi per la carretera per tal de poder anar més de pressa i si et poses al costat d´un contrincant, poder tirar-lo de la moto i així tenir menys contrincants i pujar més posicions en el podi per obtenir millors recompenses i així comprar diferents motos o armes.

joc gratis Carrera bruta Carrera bruta

jocs > cursa

Escull una de les diferents modalitats que hi ha i diverteix-te intentant guanyar a tots els oponents en cada una. Cada modalitat serà totalment diferent de l´altra

joc gratis Guerra de reis Guerra de reis

jocs > cursa

Carrega la carrera i després fes que el rei s´abalanci sobre l´enemic per tal de poder eliminar-lo tirant-lo fora del recinte per així poder passar de nivell i obtenir monedes.

joc gratis La lluita del vàter La lluita del vàter

jocs > cursa

Fes placatges als enemics per fer-los caure i així poder arribar a l final i passar de nivell.

joc gratis Carrera nitro Carrera nitro

jocs > cursa

Canvia la marxa del vehicle el més ajustat que puguis al color verd per tal de poder fer que el nitro surti molt més ràpid i millor que en un altre moment. Si guanyes la carrera obtindràs diners per comprar millores en les següents carreres i comprar diferents cotxes.

joc gratis Carrera de lavabos Carrera de lavabos

jocs > cursa

Mou-te i dispara en línia recta per tal de poder donar als barrils amb persones a dalt per fer que baixin i s´uneixin a tu i poder destruir els objectes que et prohibeixen el pas. Al final com més soldats tinguis més possibilitats de defensar-te de l´onada que vindrà i més diners obtindràs per poder fer millorares més endavant.

joc gratis Caminar sobre l´aigua Caminar sobre l´aigua

jocs > cursa

Agafa els trossos de fusta que estan pel camí per poder passar per sobre l´aigua i anar directe al final per quedar primer. Les fustes que tinguis les podràs multiplicar per diners

joc gratis La carrera del calamar La carrera del calamar

jocs > cursa

Arriba el més lluny possible esquivant totes les trampes que hi ha pel camí per aconseguir fer el teu rècord. Agafa les monedes per poder comprar ajudes per les següents partides.

joc gratis Carrera d´estiu Carrera d´estiu

jocs > cursa

Corre mentre dispares bales als barrils per fer caure els personatges perquè s´uneixin a tu. Si xoques amb algun obstacle perdràs. Arriba al final per poder passar de nivell i guanyar monedes per poder millorar la teva estadística


Més jocs semblants a cursa