Jocs correr

(77 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Cuit i l´amagada Cuit i l´amagada

jocs > correr

Escull al principi del nivell quin rol vols fer si amagar-te o buscar. Si t´amagues hauràs d´aguantar el màxim de temps possible amagat. Si ets el que busca hauràs de trobar a tots els participants seguint les seves marques de córrer amb les que poder guiar-te.

joc gratis Lluitadors Lluitadors

jocs > correr

En aquest joc seràs un lluitador professional de boxa que haurà de córrer contra el contrincant per poder començar a pegar-li i intentar treure-li el màxim de vida abans que ho faci ell per poder-lo deixar K.O. Pots agafar les armes que estan per terra per ajudar-te a atacar amb més força. Si li baixes tota la vida i el deixes fora de combat podràs passar al següent nivell. Cada contrincant serà més complicat que l´anterior.

joc gratis Melonman Melonman

jocs > correr

Corre i salta per esquivar i agafar els objectes per obtenir monedes i més puntuació a l´hora d´obtenir diferents escenaris i personatges. Vigila que si xoques perdràs força i vida i si et quedes sense vida perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Els herois perduts Els herois perduts

jocs > correr

Joc de plataforma on tres herois amb diferents habilitats hauran de superar obstacles i treballar en equipo per recórrer els camins i escapar

joc gratis Gat boig Gat boig

jocs > correr

Destrueix o empeny els objectes i mobles de la plataforma fora d´ella per tal que la sala quedi completament buida. Agafa les fruita que estan per terra per poder córrer més i que la noia de la neteja no t´agafi i perdis.

joc gratis Electro 3d Electro 3d

jocs > correr

Esquiva els obstacles i xoca contra els presoners per guanyar velocitat i poder completar les missions que et demanen per guanyar diners.

joc gratis Animals saltant Animals saltant

jocs > correr

Salta de plataforma en plataforma sense xocar amb cap cactus per poder acabar primer a la cursa i guanyar més diners per millorar-te les estadístiques.

joc gratis Koxo.io Koxo.io

jocs > correr

L´objectiu és aconseguir tantes cargoles com puguis i acabar amb els teus adversaris abans que ells acabin amb tu

joc gratis Córrer per la costa Córrer per la costa

jocs > correr

Agafa les persones amb flotadors per poder arribar al final sense que el primer d´ells xoqui amb algun obstacle i hagis de començar des del principi.

joc gratis Carrera del mosquit Carrera del mosquit

jocs > correr

Passa pel costat on hi ha més mosquits. Si perds tots els mosquits hauràs de repetir el nivell. Si arribes al final hauràs de treure sang a la persona per poder passar de nivell i poder guanyar diners per poder millorar les estadístiques.

joc gratis Camí enganxós Camí enganxós

jocs > correr

Fes que el personatge pugui arribar el més ràpid possible al final per poder passar de nivell

joc gratis El forat El forat

jocs > correr

Absorbeix tots els objectes que puguis pel camí abans d´arribar al final per poder aconseguir major puntuació i guanyar més diamants. Com més agafis més gran seràs

joc gratis Carrera ràpida Carrera ràpida

jocs > correr

Corre i agafa les monedes per arribar al final el més ràpid possible per poder pujar de posició al rànquing

joc gratis Desire.io Desire.io

jocs > correr

Lluita contra els enemics en diferents modalitats de joc per aconseguir millorar el teu personatge, desbloquejar noves armes i completar missions.

joc gratis El noi que ensopega El noi que ensopega

jocs > correr

Passa les proves per poder arribar a la final i guanyar la partida per guanyar més monedes i després poder-te comprar diferents personatges.

joc gratis Carrera per la cuina Carrera per la cuina

jocs > correr

Intenta recorre el màxim de distància possible abans que la teva vida acabi o hauràs de tornar a començar des del principi. Agafa les monedes que et deixen els enemics que mates per poder-te comprar millores d´armes i objectes per ser més poderós.


Més jocs semblants a correr