Jocs conduir

(179 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis El tractor El tractor

jocs > conduir

Aconsegueix l´objectiu que et demanen després recull totes les monedes i arriba el més lluny possible. Agafa la gasolina que està pel camí per tal que el tractor es moguí durant més temps. Passa els obstacles que estan pel camí per no quedar-te encallat i com més monedes agafis més coses podràs millorar del teu tractor per després poder arribar més lluny.

joc gratis Carrera de petis cotxes Carrera de petis cotxes

jocs > conduir

Aconsegueix que el teu cotxe agafi totes les monedes que hi ha pel nivell i que entri en el forat de la bandera per poder passar de nivell sense perdre totes les vides del vehicle. Si perds les 3 vides que té el cotxe hauràs de repetir el nivell des del principi

joc gratis Motos Motos

jocs > conduir

Fes que la moto arribi del punt inicial al punt final de la carretera per tal que pugui girar totes les corbes i obstacles bé sense caure pels costats. Agafa les monedes que estan pel camí per poder-te modificar la moto i el personatge com vulguis.

joc gratis Reciclatge Reciclatge

jocs > conduir

Agafa el carregament que t´arriba i passa per totes les màquines per transformar-lo en material que podràs vendre i guanyar diners que et serviran per comprar més maquines i més millores per poder expandir el negoci i així guanyar més diners fins a poder crear un super negoci.

joc gratis Conductor d´ambulància Conductor d´ambulància

jocs > conduir

Condueix l´ambulància i agafa els pacients sense tenir un accident amb els obstacles i porte´ls a l´hospital sense problemes. En arribar a hauràs de curar-los amb les diferents eines que tens i salvar-los per guanyar diners i així anar ampliant tot l´hospital.

joc gratis Carrera de mini motos Carrera de mini motos

jocs > conduir

Agafa els turbos i ajudes que hi hagi per la carretera per tal de poder anar més de pressa i si et poses al costat d´un contrincant, poder tirar-lo de la moto i així tenir menys contrincants i pujar més posicions en el podi per obtenir millors recompenses i així comprar diferents motos o armes.

joc gratis Carrera bruta Carrera bruta

jocs > conduir

Escull una de les diferents modalitats que hi ha i diverteix-te intentant guanyar a tots els oponents en cada una. Cada modalitat serà totalment diferent de l´altra

joc gratis Carrera nitro Carrera nitro

jocs > conduir

Canvia la marxa del vehicle el més ajustat que puguis al color verd per tal de poder fer que el nitro surti molt més ràpid i millor que en un altre moment. Si guanyes la carrera obtindràs diners per comprar millores en les següents carreres i comprar diferents cotxes.

joc gratis Petit tanc Petit tanc

jocs > conduir

Condueixes un petit tanc que ha de passar per sobre de les peces que et demanen que trobis abans de cada nivell, esquivant armes i dispars enemics

joc gratis Tant lluny com puguis Tant lluny com puguis

jocs > conduir

Intenta arribar a la màxima distància possible i agafa les monedes i la gasolina per poder arribar més lluny i així poder guanyar més diners per poder millorar les estadístiques del cotxe i així poder arribar molt més lluny que l´anterior cop. Escull el mapa que vulguis amb els diners que guanyis

joc gratis Modalitats de conducció Modalitats de conducció

jocs > conduir

Condueix un cotxe en les diferents modalitats per tal de poder guanyar diners depenent del teu rendiment en aquestes modalitats. Amb aquests diners poder comprar accessoris per modificar l´aspecte del cotxe.

joc gratis Recollir la palla Recollir la palla

jocs > conduir

Recull tota la palla per tal de poder vendre-la i millorar les diferents parts del camió per poder tallar la palla més ràpid. Si el camió cau a l´aigua o l´hi passa alguna cosa perdràs i hauràs de repetir el nivell

joc gratis Cotxes de joguina Cotxes de joguina

jocs > conduir

Guanya la carrera de cotxers de joguina on la pista pot ser una platja, unes taules o una habitació

joc gratis Karts professionals Karts professionals

jocs > conduir

Agafa les acceleracions del terra i la gasolina per tal de no quedar-te sense i parar. Aconsegueix la màxima distància possible per fer el teu rècord.

joc gratis Cotxe estrellat Cotxe estrellat

jocs > conduir

Ves a màxima velocitat per la rampa i al final el cotxe sortirà volant amb un turbo que farà que arribi més lluny per poder xocar contra les construccions per tombar-les i així guanyar més diners per poder millorar les estadístiques de velocitat del cotxe.

joc gratis Posa´t el cas Posa´t el cas

jocs > conduir

Recorre la carretera esquivant els obstacles que et posen per tal d´aconseguir arribar el màxim de lluny amb la teva moto sense xocar amb res.