Jocs colors

(206 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Dona color a l´alfabet Dona color a l´alfabet

jocs > colors

Pinta o dibuixa des de zero al paper que vulguis i tens les eines amb les que poder fer-ho i guardar les obres d´art que facis.

joc gratis Blocs infinits Blocs infinits

jocs > colors

Col·loca la fitxa que tens en el teu poder en la posició de la fila que tingui la mateixa per tal de poder fer-la desaparèixer tota i anar a la següent. Intenta treure el màxim de files possibles abans que alguna arribi abaix de tot i perdis.

joc gratis Pintar per punts Pintar per punts

jocs > colors

Recrea la imatge que et surt a dalt amb els punts que tens en el cub de sota per tal de posar un color abans que l´altre per tapar les parts i que quedi igual

joc gratis Columna de cartes Columna de cartes

jocs > colors

Col·loca les cartes en columnes del mateix color per tal de poder-les ajuntar en una sola i fer-les desaparèixer per tornar-les diners per poder comprar més espai on poder col·locar les altres cartes.

joc gratis Laberint de boles Laberint de boles

jocs > colors

Aconsegueix agafar les boles que estan pel mapa per així poder acabar el nivell sense perdre totes les vides i poder passar sense problemes. Si els enemics et toquen sense ser immune gràcies a les boles taronges, perdràs 1 de les 3 vides, però si ells estan vulnerables et donaran puntuació.

joc gratis Aspiradora de cubs Aspiradora de cubs

jocs > colors

Aspira els cubs amb el tub del color que vulguis recollir per tal de col·locar-lo al forat del mateix color del cub per poder passar de nivell. Si algun cub cau fora del recinte perdràs i hauràs de repetir el nivell

joc gratis Aigua de colors Aigua de colors

jocs > colors

Passa els colors d´un pot a un altre per separar-los tots i que cada pot tingui només 1 color. Com menys moviments facis més estrelles obtindràs.

joc gratis Crea el teu avatar Crea el teu avatar

jocs > colors

Crea el teu avatar escollint cada detall d´amplada, llargada o els colors de cada apartat de tal manera que pots modificar el que vulguis i el resultat el pots guardar.

joc gratis Història de bombolles Història de bombolles

jocs > colors

Aconsegueix completar els objectius de cada nivell disparant les boles de colors per tal de tocar les que ja estan col·locades i així ajuntar mínim 3 d´un mateix color per poder fer-les caure. Si alguna altra bola està enganxada a les que has tirat aquesta també caurà amb elles. Com més al centre caiguin les boles més puntuació obtindràs i més estrelles aconseguiràs en el nivell.

joc gratis Connecta 4 Connecta 4

jocs > colors

Fes que els cubs iguals estiguin junts en una filera vertical o horitzontal per tal que mínim 4 cubs idèntics estiguin connectats i així poder fer-los desaparèixer i sumar puntuació al teu total. Si et quedes sense espai per col·locar cubs perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Joc de vestir i pintar Joc de vestir i pintar

jocs > colors

Escull els accessoris, pentinat, fons i els colors que vols que porti per tal que pugui quedar exactament com tu vulguis i col·locar-los a tots en la posició correcta en el resultat final.

joc gratis Cubs somrients Cubs somrients

jocs > colors

Aconsegueix ajuntar mínim 2 cubs del mateix color de costat per tal que puguis fer-los desaparèixer. Al final de tots els nivells, se sumaran totes les puntuacions

joc gratis Colorbox Colorbox

jocs > colors

En aquest joc hauràs de col·locar totes les peces que estan situades a la dreta de la pantalla per tal de poder formar la figura que hi ha a l´esquerre en el menor temps possible per obtenir les màximes estrelles.

joc gratis Ajunta blocs Ajunta blocs

jocs > colors

Ajunta el màxim de cubs del mateix color per tal de fer-los desaparèixer i sumar més punts. Com menys cubs junts estiguin quan els fassis desaparèixer sumaràs menys o restaràs.

joc gratis Tubs de colors Tubs de colors

jocs > colors

L´objectiu del joc és aconseguir que cada pot tingui només líquid d´un color

joc gratis Perles de colors Perles de colors

jocs > colors

Forma línies senceres per tal que desapareguin i sumis punts fins arribar a la fita que el marca cada nivell al començament