Jocs clicar

(99 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis El més musculós El més musculós

jocs > clicar

Aconsegueix tornar més fort al personatge per tal d´obtenir més de pressa diners i així poder comprar diverses coses amb les que poder entrenar millor i guanyar més diners perquè el personatge pugi el màxim de nivells possibles i es torni el més fort de tots.

joc gratis La gran absorció La gran absorció

jocs > clicar

Fes que tots els objectes siguin absorbits pel forat per tal que aquest es faci cada cop més gran i absorbir cada cop més coses a la vegada. Si el temps acaba abans que hagis completat el 100%.. d´absorció perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Més i més diners Més i més diners

jocs > clicar

Fes que els treballadors obtinguin diners per comprar més monedes, millores o altres màquines. Completa la missió per obtenir més diners i més ràpids

joc gratis Voodoo Voodoo

jocs > clicar

Aconsegueix torturar de diverses maneres el ninot voodoo per així anar passant de nivells i obtenint punts per poder millorar els objectes o bé per poder comprar més armes.

joc gratis L´ascensor L´ascensor

jocs > clicar

Fes clic a l´ascensor per poder reduir el número que tens a dalt a l´esquerra a 0. Cada segon et donaran punts amb els quals podràs anar millorant diferents estadístiques que t´ajuden en aquesta missió d´arribar a 0.

joc gratis Troba´m Troba´m

jocs > clicar

Troba les persones abans que el temps acabi per poder passar de nivell. Si acaba el temps abans de trobar a tots els personatges perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Clica al baixell Clica al baixell

jocs > clicar

Avança amb el vaixell per tal de poder guanyar diners per anar millorant-lo i així guanyar més diners fins a aconseguir el millor vaixell possible.

joc gratis Clic de gelats Clic de gelats

jocs > clicar

Aconsegueix comprar cada cop més gelats a mesura que els vas obtenint per així anar més ràpidament a l´hora d´aconseguir gelats, ja que el número d´obtenció cada cop es fa més gran fins a un punt on puguis comprar tot el que està a la venda.

joc gratis Gat banana Gat banana

jocs > clicar

El teu objectiu serà que el gat estigui el màxim de temps plorant. Si està molta estona tapat es pararà el temps i acabarà el joc.

joc gratis Pulsacions per minut Pulsacions per minut

jocs > clicar

En aquest joc podràs practicar el teu nivell de teclejar. Fes-ho el més ràpid que puguis i al final t´ensenyarà la teva estadística de com ho has fet. Com més bé ho fassis més nivell personal pujaràs.

joc gratis Cubs descendents Cubs descendents

jocs > clicar

Millora l´illa fent un minijoc per obtenir diferents coses per posar-hi. L´objectiu del joc és clicar sobre els cubs amb el número més alta per fer que es transformin en cubs d´un número menor i així fins que tots desapareguin

joc gratis Clica monedes Clica monedes

jocs > clicar

Fes clics per tal de poder guanyar monedes i amb elles poder comprar millores per tenir l´habitació més bonica.

joc gratis Encreuament de monstres Encreuament de monstres

jocs > clicar

Fes passar tots els monstres al final sense perdre cap pel camí

joc gratis Controladors del tràfic Controladors del tràfic

jocs > clicar

Has de posar els semàfors en verd resolent operacions matemàtiques tan de pressa com puguis perquè els cotxes no s´hagin d´esperar massa

joc gratis Escull i dispara Escull i dispara

jocs > clicar

Clica sobre un número i sobre una lletra i després sobre la paraula shoot per descobrir el que s´amaga darrera la casella, si no és un monstre, podràs seguir jugant i sumant punts

joc gratis Granades ninja Granades ninja

jocs > clicar

Acaba amb els teus enemics llançant granades


Més jocs semblants a clicar