Jocs clàssics

(194 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Alguna cosa diferent Alguna cosa diferent

jocs > clàssics

Troba les diferències entre les 2 imatges abans que acabi el temps o perdràs. Si falles amb alguna diferència perdràs 30 segons del temps restant.

joc gratis Boles de pinball Boles de pinball

jocs > clàssics

Fes que la bola toqui cada rectangle que està a dalt de la pantalla per quedar-te sense i poder passar de nivell. Mou les barres de sota per fer que la bola reboti i no perdis les vides que tens, si no hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis 5 diferències del desert 5 diferències del desert

jocs > clàssics

Troba les 5 diferències entre les 2 imatges de cada nivell per obtenir punts. Com més tardis menys puntuació obtindràs. Si falles es restaran punts a la puntuació final.

joc gratis Solitari x2 Solitari x2

jocs > clàssics

Col·loca les cartes una sobre de l´altre de forma que la més petita estigui sobre de les dames per sumar la seva igual i així anar duplicant el seu número i anar fent la filera de cartes més reduïda i el número d´elles més gran. Arriba al número de carta més gran possible abans que la filera de cartes arribi a la línia de sota o perdràs i hauràs de tornar a començar des de zero.

joc gratis Mahjong del cafè Mahjong del cafè

jocs > clàssics

Aquest joc consisteix en fer desaparèixer les fitxes de la pantalla per poder passar de nivell. Vigila no quedar-te sense espai a la barra de sota o no podràs agafar més fitxes i hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Flipman Flipman

jocs > clàssics

Agafa tots els punts grocs per aconseguir punts i així poder passar de nivell sense que el fantasma et llevin totes les vides que tens o hauràs de repetir tots els nivells des del principi de tot. Agafa en menjar que està repartit pel laberint per poder tenir uns segons en els quals pots menjar-te els fantasmes i ells no podran fer-te res.

joc gratis Mahjong aventura Mahjong aventura

jocs > clàssics

L´objectiu és treure totes les peces del taulell abans que acabi el temps o et quedis sense moviments

joc gratis Solitari continuat Solitari continuat

jocs > clàssics

L´objectiu és ordenar les cartes de major a menor sense poder-ne descartar cap i mentre encara estiguin totes al taulell

joc gratis Petxines Petxines

jocs > clàssics

En aquest joc hauràs d´ajuntar les petxines de diferents color amb 2 iguals i que estiguin en línia per poder-les fer desaparèixer. Si ajuntes més de 3 del mateix color obtindrà un poder que t´ajudarà a fer la missió que et demanen per passar el nivell abans que s´acabin els moviments o perdràs i hauràs de repetir el nivell.

joc gratis Paco paco Paco paco

jocs > clàssics

Agafa les boles necessàries per a poder obrir la porta que et portarà al següent nivell abans que els fantasmes t´agafin i perdis una de les vides que tens.

joc gratis Cadenes de la jungla Cadenes de la jungla

jocs > clàssics

Ajunta mínim 3 animals de la mateixa espècie sigui vertical, horitzontal o diagonal per tal d´obtenir la màxima puntuació abans d´acabar el temps per poder fer una nova partida i superar el teu rècord

joc gratis Tresors del mar Tresors del mar

jocs > clàssics

Ajunta mínim 3 objectes iguals per tal de fer-los desaparèixer per sumar puntuació i aconseguir tots els objectes que et demanen en la missió per poder passar de nivell abans de quedar-te sense moviments.

joc gratis Caramels mahjong Caramels mahjong

jocs > clàssics

Ajunta les parelles per poder-les treure fora de la pantalla. Només podràs ajuntar les que no estiguin tapades pels 2 costats oposats o no podràs sortir. Com menys temps tardis més puntuació obtindràs. Si acaba el temps perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi

joc gratis Explota bombolles Explota bombolles

jocs > clàssics

Toca amb la bola que has de disparar les altres boles que estan en la part de dalt per fer-les desaparèixer i sumar puntuació. Fes que no quedi cap abans que et quedis sense boles per poder passar de nivell.

joc gratis Les cinc diferènices Les cinc diferènices

jocs > clàssics

Troba les 5 diferència entre les 2 imatges per tal de poder aconseguir puntuació i poder passar de nivell. Cada error que facis et restaran punts si arribes als 0 punts a dalt a la dreta, hauràs de repetir el nivell.

joc gratis Campionat de trencar blocs Campionat de trencar blocs

jocs > clàssics

Trenca tots el bloc amb la bola per tal de poder aconseguir puntuació i poder passar de nivell. Si et cau perdràs i hauràs de repetir el nivell. Depenent el bloc que trenquis obtindràs algun avantatge en la partida.


Més jocs semblants a clàssics