Jocs carreres

(109 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Carrera nitro Carrera nitro

jocs > carreres

Canvia la marxa del vehicle el més ajustat que puguis al color verd per tal de poder fer que el nitro surti molt més ràpid i millor que en un altre moment. Si guanyes la carrera obtindràs diners per comprar millores en les següents carreres i comprar diferents cotxes.

joc gratis Carrera dels diners Carrera dels diners

jocs > carreres

Agafa els diners que estan per terra i llença´ls a la roba per comprar-la i desaparegui del camí. Si la roba et toca perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi. Com més diners tinguis al final més multiplicador d´aquesta obtindràs

joc gratis La carrera dels diners La carrera dels diners

jocs > carreres

Canvia la columna de diners amb els de l´altre carril per poder obtenir més depenent els obstacles i guanys que obtinguis en aquell.

joc gratis La carrera dels músculs La carrera dels músculs

jocs > carreres

Agafa les manuelles que estan per terra per poder anar pel teu carril i avançar. Si xoques contra algú més petit li trauràs totes les manuelles que tenia, però si xoques amb un més gran les perdràs tu. El primer que arribi al final guanya

joc gratis Bola gegant Bola gegant

jocs > carreres

Agafa les boles del mateix color de la teva per fer-la més gran i arribar al final i poder destruir totes les parets

joc gratis Carrera de la fusió 3d Carrera de la fusió 3d

jocs > carreres

Fusiona les diferents pocions d´animals per crear un monstre capàç de poder passar tots els obstacles el més ràpid possible per arribar al final abans que els contrincants.

joc gratis Carrera del mosquit Carrera del mosquit

jocs > carreres

Passa pel costat on hi ha més mosquits. Si perds tots els mosquits hauràs de repetir el nivell. Si arribes al final hauràs de treure sang a la persona per poder passar de nivell i poder guanyar diners per poder millorar les estadístiques.

joc gratis Camí enganxós Camí enganxós

jocs > carreres

Fes que el personatge pugui arribar el més ràpid possible al final per poder passar de nivell

joc gratis Carrera per la muntanya Carrera per la muntanya

jocs > carreres

Arriba al final sense bolcar el cotxe per poder passar de nivell. Agafa les monedes per després poder millorar les estadístiques del teu cotxe

joc gratis Crea plataformes Crea plataformes

jocs > carreres

Agafa les fustes que estan al terra per poder passar de plataforma en plataforma creant ponts amb la fusta i així arribar al final el primer.

joc gratis Carrera de donuts Carrera de donuts

jocs > carreres

Agafa els dònuts que estan per terra i després passa´ls per les màquines perquè estiguin més bons i siguin més cars a l´hora de vendre´ls. Com més cars siguin més diners guanyaràs i amb ells podràs comprar diferents aspectes per les teves mans i la teva safata.

joc gratis Carrera ràpida Carrera ràpida

jocs > carreres

Corre i agafa les monedes per arribar al final el més ràpid possible per poder pujar de posició al rànquing

joc gratis Carrera per la cuina Carrera per la cuina

jocs > carreres

Intenta recorre el màxim de distància possible abans que la teva vida acabi o hauràs de tornar a començar des del principi. Agafa les monedes que et deixen els enemics que mates per poder-te comprar millores d´armes i objectes per ser més poderós.

joc gratis La carrera del zodíac La carrera del zodíac

jocs > carreres

Entra per la porta que vulguis al principi i després has d´agafar tots els signes iguals del que has agafat al principi per sumar punts o se´t restaran si agafes un altre

joc gratis Carrera entre el tràfic Carrera entre el tràfic

jocs > carreres

Canvia de carril per poder esquivar els cotxes i així poder aconseguir una major puntuació. Agafa les monedes que estan pel camí per poder-te comprar diferents cotxes. Si xoques hauràs de repetir tot des de zero.

joc gratis Carrera de coets Carrera de coets

jocs > carreres

Gira el personatge perquè no xoqui contra cap objecte o reduiràs la teva velocitat. Arriba al final per poder passar de nivell


Més jocs semblants a carreres