Jocs camí

(195 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Maleta propulsora Maleta propulsora

jocs > camí

Hauràs d´aconseguir fer que el personatge utilitzi la seva maleta propulsora per tal de poder esquivar tots els obstacles per arribar al final. Agafa l´energia que hi ha pel camí per poder recarregar una part de la maleta i seguir-la utilitzant. Al final hi haurà una escala on hauràs de triar el millor multiplicador de monedes

joc gratis La mà més llarga La mà més llarga

jocs > camí

En aquest joc hauràs de descobrir on pot arribar la teva ment i la teva flexibilitat que posaran a prova les teves capacitats per superar nivell rere nivell. Cada nivell serà completament diferent amb diverses dificultats que faran més difícil el camí a la glòria.

joc gratis Tràfic de monstres Tràfic de monstres

jocs > camí

Fes que els monstres arribin al final del camí amb tots els personatges per tal de poder obtenir les 3 estrelles del nivell. Cada nivell serà més complicat que l´anterior i amb més personatges

joc gratis El tractor El tractor

jocs > camí

Aconsegueix l´objectiu que et demanen després recull totes les monedes i arriba el més lluny possible. Agafa la gasolina que està pel camí per tal que el tractor es moguí durant més temps. Passa els obstacles que estan pel camí per no quedar-te encallat i com més monedes agafis més coses podràs millorar del teu tractor per després poder arribar més lluny.

joc gratis Carrera de petis cotxes Carrera de petis cotxes

jocs > camí

Aconsegueix que el teu cotxe agafi totes les monedes que hi ha pel nivell i que entri en el forat de la bandera per poder passar de nivell sense perdre totes les vides del vehicle. Si perds les 3 vides que té el cotxe hauràs de repetir el nivell des del principi

joc gratis Motos Motos

jocs > camí

Fes que la moto arribi del punt inicial al punt final de la carretera per tal que pugui girar totes les corbes i obstacles bé sense caure pels costats. Agafa les monedes que estan pel camí per poder-te modificar la moto i el personatge com vulguis.

joc gratis Camí al  lavabo Camí al lavabo

jocs > camí

Dibuixa el camí que faran les 2 persones per tal de poder arribar al seu lavabo sense xocar amb res i així poder passar de nivell.

joc gratis Tomba de la màscara Tomba de la màscara

jocs > camí

En aquest joc hauràs de fer que el personatge pinti tots els espais que hi ha en el mapa intentant esquivar l´obstacle que hi ha pel camí per poder passar de nivell sense perdre.

joc gratis Canonades de halloween Canonades de halloween

jocs > camí

Fes que tot el circuit estigui connectat per passar al següent nivell. Gira cada peça en el circuit per tal que arribin d´un costat a altre connectat entre ells.

joc gratis Carrera de comptar Carrera de comptar

jocs > camí

Agafa els personatges que estan pel camí i passa pel lloc on et doni més per tal de poder arribar al final amb el màxim i poder acabar amb l´enemic

joc gratis Fer el teu cotxe Fer el teu cotxe

jocs > camí

Modifica el cotxe pel camí de tal com et demanen al principi de modificar-lo per arribar al final amb el cotxe amb l´estètica demanada i obtenir millor classificació que l´adversari

joc gratis Bols de sopa Bols de sopa

jocs > camí

Agafa els pots que estan pel camí i passa per les parts bones per tal de poder millorar el teu pot de sopa i així arribar al final i guanyar més diners donant la sopa a més clients i poder-te comprar diferents mans amb les que poder jugar.

joc gratis Carrera de cabells Carrera de cabells

jocs > camí

Agafa el cabell que està a terra per tal que el teu creixi, però has de tenir compte amb els obstacles que estan pel camí perquè et poden tallar el cabell o fer que caiguis i ho perdis tot. Arriba amb el màxim de cabell al final per poder llençar-lo per terra i com més llarg sigui més diners obtindràs.

joc gratis Salva la bola Salva la bola

jocs > camí

Fes que els blocs que estan pel camí entrin pel forat per tal que cap arribi a tocar la bola i així pugui arribar al final. Si la bola toca algun bloc perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Carrera per grassos Carrera per grassos

jocs > camí

Menja la quantitat més gran d´aliment que trobis pel camí per tal de poder engreixar-te i passar totes les proves i arribar al final i eliminar-lo per poder passar de nivell. Si menges molt, aconseguiràs que el personatge tingui una habilitat especial amb la que poder destruir tot al seu pas sense baixar de pes.

joc gratis Gat surfer Gat surfer

jocs > camí

Fes que el gat pugui esquivar tots els objectes que estan pels camins per tal de poder arribar al màxim de distància possible per aconseguir el màxim de puntuació. Mou-te de carril per guanyar puntuació i agafa les diferents coses pel camí que et trobaràs per poder sumar encara més


Més jocs semblants a camí