Jocs boles

(216 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Laberint de boles Laberint de boles

jocs > boles

Aconsegueix agafar les boles que estan pel mapa per així poder acabar el nivell sense perdre totes les vides i poder passar sense problemes. Si els enemics et toquen sense ser immune gràcies a les boles taronges, perdràs 1 de les 3 vides, però si ells estan vulnerables et donaran puntuació.

joc gratis Boles de pinball Boles de pinball

jocs > boles

Fes que la bola toqui cada rectangle que està a dalt de la pantalla per quedar-te sense i poder passar de nivell. Mou les barres de sota per fer que la bola reboti i no perdis les vides que tens, si no hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Bola 2048 Bola 2048

jocs > boles

Dispara a la part inferior les boles per tal que rebotin amb els objectes geomètrics que estan dintre el recinte i cada toc els hi baixa una certa quantitat de números. Si aquest número arriba a zero desapareixerà i així fins que tots desapareguin i puguis anar passant de nivell. Si algun objecte arriba a la part superior perdràs i hauràs de repetir el nivell des de zero.

joc gratis Bola surfera 3d Bola surfera 3d

jocs > boles

Fes que la bola vagi de costat a costat per tal de passar de plataforma i anar fent el teu rècord de distància. Agafa les pedres per tal de poder comprar diferents millores i altres boles amb les quals poder jugar.

joc gratis Història de bombolles Història de bombolles

jocs > boles

Aconsegueix completar els objectius de cada nivell disparant les boles de colors per tal de tocar les que ja estan col·locades i així ajuntar mínim 3 d´un mateix color per poder fer-les caure. Si alguna altra bola està enganxada a les que has tirat aquesta també caurà amb elles. Com més al centre caiguin les boles més puntuació obtindràs i més estrelles aconseguiràs en el nivell.

joc gratis Boles en punt Boles en punt

jocs > boles

Dispara les boles de tal manera que no et quedis sense i aconsegueixis tirar tots els cubs que estiguin a les plataformes per poder passar a la següent part i així passar el nivell.

joc gratis Figures de gelatina Figures de gelatina

jocs > boles

Compra, col·loca i fusiona les figures que compris per tal de poder fer que les boles que el canó dispara toquin aquestes figures per tal de guanyar diners i així poder anar comprant més i fusionar-les per tenir millors. Cada figura té diferents formes i cada cop donen més diners que l´anterior

joc gratis Paco paco Paco paco

jocs > boles

Agafa les boles necessàries per a poder obrir la porta que et portarà al següent nivell abans que els fantasmes t´agafin i perdis una de les vides que tens.

joc gratis Boing bang Boing bang

jocs > boles

Dispara a totes les boles que reboten amb una quantitat de tirs per poder-les destruir, però cada cop es dividiran en 2 i seran més petites. Completa els 10 nivells sense perdre totes les vides que tinguis per poder passar-te el joc. En cada nivell et donaran poders que t´ajudaran a destruir totes les boles amb més facilitat

joc gratis Tubs Tubs

jocs > boles

Dispara la bola que farà tot el recorregut per passar per tots els tubs que sumin més boles en la teva fila per així poder arribar al final amb el número necessari que et demanen i passar de nivell.

joc gratis Boles boges Boles boges

jocs > boles

Fes que les boles de colors toquin les que són de color blanc per poder fer que totes arribin a baix per arribar al número que et demanen i passar de nivell.

joc gratis Aspiradora de boles Aspiradora de boles

jocs > boles

Recull totes les boles de tots els colors per poder passar de nivell.

joc gratis Trencar blocs Trencar blocs

jocs > boles

Fes que les boles rebotin en els cubs perquè et donin més boles per ajudar-te a destruir-los tots per tocar la part de baix del recinte.

joc gratis Golf inifinit Golf inifinit

jocs > boles

Dispara la bola amb la força i en la direcció que creguis millor per entrar-la en el forat abans que et quedis sense tirs. Aconsegueix fer el teu rècord de boles encertades abans de fallar

joc gratis Ple de bombolles Ple de bombolles

jocs > boles

Dispara les boles per fer-les tocar com a mínim amb 2 del seu color per fer-les caure. Si les boles arriben a la línia d´abaix perdràs.

joc gratis Explota bombolles Explota bombolles

jocs > boles

Toca amb la bola que has de disparar les altres boles que estan en la part de dalt per fer-les desaparèixer i sumar puntuació. Fes que no quedi cap abans que et quedis sense boles per poder passar de nivell.