Jocs blocs

(86 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis 11X11 11X11

jocs > blocs

Aconsegueix col·locar les peces que tens a la part inferior de la pantalla i completa una línia sencera recta de costat a costat o de dalt a baix per tal de poder fer-la desaparèixer i sumar puntuació per intentar batre el teu rècord abans de quedar-te sense espai amb el qual poder col·locar les peces.

joc gratis Puzle de blocs Puzle de blocs

jocs > blocs

Treu tots els cubs restants de la figura per tal de poder fer que quan baixi encaixin les 2 a la perfecció per així poder passar de nivell. Cada nivell serà més complicat que l´anterior.

joc gratis Blocs infinits Blocs infinits

jocs > blocs

Col·loca la fitxa que tens en el teu poder en la posició de la fila que tingui la mateixa per tal de poder fer-la desaparèixer tota i anar a la següent. Intenta treure el màxim de files possibles abans que alguna arribi abaix de tot i perdis.

joc gratis Salva la bola Salva la bola

jocs > blocs

Fes que els blocs que estan pel camí entrin pel forat per tal que cap arribi a tocar la bola i així pugui arribar al final. Si la bola toca algun bloc perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Baixa ben avall Baixa ben avall

jocs > blocs

Aconsegueix baixar bloc per bloc per tal de no caure en una trampa per poder arribar el més a baix possible i aconseguir el teu rècord de distància.

joc gratis Connecta 4 Connecta 4

jocs > blocs

Fes que els cubs iguals estiguin junts en una filera vertical o horitzontal per tal que mínim 4 cubs idèntics estiguin connectats i així poder fer-los desaparèixer i sumar puntuació al teu total. Si et quedes sense espai per col·locar cubs perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis 1010 blocs 1010 blocs

jocs > blocs

Col·loca els cubs en la posició més convenients per poder fer que estiguin junts en una línia d´un costat a un altre per fer-los desaparèixer i poder sumar puntuació i arribar a l´objectiu que et demanen. Cada nivell et demanaran un objectiu més complicat d´assolir.

joc gratis Cubs somrients Cubs somrients

jocs > blocs

Aconsegueix ajuntar mínim 2 cubs del mateix color de costat per tal que puguis fer-los desaparèixer. Al final de tots els nivells, se sumaran totes les puntuacions

joc gratis Colorbox Colorbox

jocs > blocs

En aquest joc hauràs de col·locar totes les peces que estan situades a la dreta de la pantalla per tal de poder formar la figura que hi ha a l´esquerre en el menor temps possible per obtenir les màximes estrelles.

joc gratis Ajunta blocs Ajunta blocs

jocs > blocs

Ajunta el màxim de cubs del mateix color per tal de fer-los desaparèixer i sumar més punts. Com menys cubs junts estiguin quan els fassis desaparèixer sumaràs menys o restaràs.

joc gratis Blocs de pixels 3d Blocs de pixels 3d

jocs > blocs

Fes que el rectangle giri en la posició correcta per fer que tot el color blanc desaparegui per poder destapar el dibuix sense que el rectangle caigui per algun costat o forat que hi hagi a la figura. Si cau hauràs de repetir el nivell des de zero.

joc gratis Blocs i més blocs Blocs i més blocs

jocs > blocs

En cada nivell es marcarà un objectiu que hauràs d´aconseguir col.locant blocs a dins dels requadres fins a cobrir-los per complert per sumar els punts

joc gratis Blocs x2 Blocs x2

jocs > blocs

Dispara en línia recta els cubs per tal de col·locar-los al final de la fila. Fes que es toquin mínim 2 cubs del mateix número per tal de fusionar-los i així el número es dupliqui. Aconsegueix tenir el número més gran de cub possible abans de quedar-te sense espai

joc gratis Trencar blocs Trencar blocs

jocs > blocs

Fes que les boles rebotin en els cubs perquè et donin més boles per ajudar-te a destruir-los tots per tocar la part de baix del recinte.

joc gratis Tetris de fusta Tetris de fusta

jocs > blocs

Col·loca els blocs de tal manera que puguis omplir una línia sencera i així poder destruir-la i sumar punts. Aconsegueix el màxim de puntuació possible abans de quedar-te sense espai per col·locar les peces

joc gratis Blocs de caramel Blocs de caramel

jocs > blocs

En aquest joc d´estratègia hauràs de destapar els blocs de caramel per tal de fer-los caure i poder passar de nivell.