Jocs aventures

(238 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Parc per humans Parc per humans

jocs > aventures

Fusiona i amplia els objectes que tens per tal de poder millorar el teu negoci fins a convertir-lo en l´imperi més gran de tots i guanyar molts diners. Cada cop serà més difícil avançar, ja que els objectes seran més complicats d´obtenir.

joc gratis Recull les pomes Recull les pomes

jocs > aventures

Utilitza el teu personatge i el teu entorn per tal de poder fer el circuit sencer i agafar totes les pomes per obtenir més estrelles abans de passar de nivell. Completa cada nivell per poder-te passar el joc complert.

joc gratis L´aventura dels insectes L´aventura dels insectes

jocs > aventures

Troba tets els animals que estan en les pomes per tal de poder obtenir més pots i si falles et restaran punts. Acaba abans que el temps arribi a zero o perdràs. Aconsegueix fer el màxim de puntuació passible en cada nivell per poder-lo acumular al final. També hi han diferents modalitats de joc a part de trobar els animals.

joc gratis Les aventures de l´Steve Les aventures de l´Steve

jocs > aventures

Tingues cura dels obstacles que hi ha en el camí per tal que no puguis arribar a l´altre costat de la pantalla per poder passar de nivell. Tens 2 vides que si les perds hauràs de repetir aquell mateix nivell des del principi. Si caus a l´aigua perdràs les 2 vides que tens.

joc gratis Els prínceps Els prínceps

jocs > aventures

Fes que la princesa i el príncep estiguin junts per poder superar tots els nivells. Cada nivell serà diferent i amb diferents dificultats.

joc gratis Les aventures del noi ratpenat Les aventures del noi ratpenat

jocs > aventures

Agafa les estrelles i acaba amb els enemics sense que tu moris per poder anar passant tots el nivell fins al final. Cada nivell serà més difícil que l´anterior

joc gratis Construeix i sobreviu Construeix i sobreviu

jocs > aventures

Crea, millora, expandeix i sobreviu en l´illa per tal de tenir una millor illa per fer que el teu personatge visqui millor.

joc gratis Sobreviure Sobreviure

jocs > aventures

Endinsa´t en l´emocionant joc de supervivència on el teu únic objectiu és menjar i matar tots els éssers demoníacs amb l´única finalitat d´aconseguir millor l´equipament amb què poder sobreviure per més temps. El joc no acabarà fins que et matin els dimonis o la pròpia mort

joc gratis Aventura My craft Aventura My craft

jocs > aventures

Joc de plataforma on l´objectiu és recollir les estrelles i monedes i acabar amb tot el que et trobis durant el recorregut

joc gratis Mineria Mineria

jocs > aventures

Escava per trobar diamants i recol·lecta´ls per després millorar les estadístiques per poder aconseguir més diamants abans que s´acabi el temps. Com més diamants tinguis més a dalt de la classificació estaràs i més monedes aconseguiràs per comprar-te més aspectes.

joc gratis L´aventura d´un gat enamorat L´aventura d´un gat enamorat

jocs > aventures

Aconsegueix fer que el gat surtir per la porta

joc gratis Castell de màgia Castell de màgia

jocs > aventures

Agafa els diamants i arriba al final sense que els monstres et matin o caiguis o hauràs de repetir des d´on has guardat la partida.

joc gratis El bomber El bomber

jocs > aventures

Ets un bomber que has de matar a tots els zombis cremats que trobis durant el teu recorregut. Tens vàries armes per fer-ho i diferents habilitats

joc gratis Recol.lectores de mel Recol.lectores de mel

jocs > aventures

Recol·lecta flor per poder vendre-les i amb aquests diners poder millorar les estadístiques. Completa totes les illes.

joc gratis Història d´amor Història d´amor

jocs > aventures

Escull las opcions millors que més convinguin en el moment, però si tardes molt a escollir perdràs

joc gratis Illa de gespa Illa de gespa

jocs > aventures

Recol·lecte material per anar avançant i fer més gran l´illa per anar canviant i aconseguint mascotes per lluitar contra altres.


Més jocs semblants a aventures