Jocs aventura

(203 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Parc per humans Parc per humans

jocs > aventura

Fusiona i amplia els objectes que tens per tal de poder millorar el teu negoci fins a convertir-lo en l´imperi més gran de tots i guanyar molts diners. Cada cop serà més difícil avançar, ja que els objectes seran més complicats d´obtenir.

joc gratis Aventura sota el mar Aventura sota el mar

jocs > aventura

Aconsegueix sobreviure com a submarinista de les amenaces que amaga el mar per poder obtenir l´or en matar animals i així poder comprar diversos personatges que et donaran cert avantatge a l´hora de poder sobreviure més temps i amb més facilitats. Dispara als monstres marins que vinguin per tu abans que ells posin fi a la teva vida.

joc gratis Recull les pomes Recull les pomes

jocs > aventura

Utilitza el teu personatge i el teu entorn per tal de poder fer el circuit sencer i agafar totes les pomes per obtenir més estrelles abans de passar de nivell. Completa cada nivell per poder-te passar el joc complert.

joc gratis L´aventura dels insectes L´aventura dels insectes

jocs > aventura

Troba tets els animals que estan en les pomes per tal de poder obtenir més pots i si falles et restaran punts. Acaba abans que el temps arribi a zero o perdràs. Aconsegueix fer el màxim de puntuació passible en cada nivell per poder-lo acumular al final. També hi han diferents modalitats de joc a part de trobar els animals.

joc gratis Fora de la història Fora de la història

jocs > aventura

Observa que és el que falla a l´escena gràcies al detector per tal de poder fer que les altres persones se n´adonin i puguis així passar de nivell. Cada situació serà diferent de l´anterior.

joc gratis Les aventures de l´Steve Les aventures de l´Steve

jocs > aventura

Tingues cura dels obstacles que hi ha en el camí per tal que no puguis arribar a l´altre costat de la pantalla per poder passar de nivell. Tens 2 vides que si les perds hauràs de repetir aquell mateix nivell des del principi. Si caus a l´aigua perdràs les 2 vides que tens.

joc gratis Mahjong aventura Mahjong aventura

jocs > aventura

L´objectiu és treure totes les peces del taulell abans que acabi el temps o et quedis sense moviments

joc gratis Els prínceps Els prínceps

jocs > aventura

Fes que la princesa i el príncep estiguin junts per poder superar tots els nivells. Cada nivell serà diferent i amb diferents dificultats.

joc gratis Les aventures del noi ratpenat Les aventures del noi ratpenat

jocs > aventura

Agafa les estrelles i acaba amb els enemics sense que tu moris per poder anar passant tots el nivell fins al final. Cada nivell serà més difícil que l´anterior

joc gratis Construeix i sobreviu Construeix i sobreviu

jocs > aventura

Crea, millora, expandeix i sobreviu en l´illa per tal de tenir una millor illa per fer que el teu personatge visqui millor.

joc gratis Sobreviure Sobreviure

jocs > aventura

Endinsa´t en l´emocionant joc de supervivència on el teu únic objectiu és menjar i matar tots els éssers demoníacs amb l´única finalitat d´aconseguir millor l´equipament amb què poder sobreviure per més temps. El joc no acabarà fins que et matin els dimonis o la pròpia mort

joc gratis Explorem el planeta Explorem el planeta

jocs > aventura

Escull la opció diferent de les altres per poder passar a l´altra pregunta. Si falles hauràs de començar des de zero. Intenta fer la màxima puntuació possible

joc gratis Aventura My craft Aventura My craft

jocs > aventura

Joc de plataforma on l´objectiu és recollir les estrelles i monedes i acabar amb tot el que et trobis durant el recorregut

joc gratis L´aventura d´un gat enamorat L´aventura d´un gat enamorat

jocs > aventura

Aconsegueix fer que el gat surtir per la porta

joc gratis Castell de màgia Castell de màgia

jocs > aventura

Agafa els diamants i arriba al final sense que els monstres et matin o caiguis o hauràs de repetir des d´on has guardat la partida.

joc gratis El bomber El bomber

jocs > aventura

Ets un bomber que has de matar a tots els zombis cremats que trobis durant el teu recorregut. Tens vàries armes per fer-ho i diferents habilitats


Més jocs semblants a aventura