Jocs atacar

(46 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Super torre Super torre

jocs > atacar

El teu personatge està atrapat en un edifici amb enemics i haurà d´agafar els objectes que estiguin allà per poder atacar-los

joc gratis Unió de cotxes Unió de cotxes

jocs > atacar

Col·loca 3 cotxes iguals als espais de davant per tal de poder fusionar-los i atacar a l´enemic per quedar-te amb zero coxes i passar de nivell. Si col·loques un cotxe diferent perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi. Pensa la millor estratègia que pots fer per poder completar cada nivell sense dificultats.

joc gratis Atac gegant Atac gegant

jocs > atacar

Agafa els materials que estan pel camp per tal de poder-li llençar al gegant que t´està atacant per poder passar de nivell. Com més nivells passis més personatges desbloquejaràs per poder jugar.

joc gratis Monstres en ous Monstres en ous

jocs > atacar

En aquest joc abans de començar la partida al menú hauràs de comprar diferents personatges amb els quals podràs evolucionar si els fusiones entre ells pel mateix nivell. En la partida hauràs d´atacar als enemics i eliminar-los per poder pujar de nivell i així quedar l´últim i guanyar per poder obtenir més diners i comprar més al menú principal.

joc gratis Lluitadors Lluitadors

jocs > atacar

En aquest joc seràs un lluitador professional de boxa que haurà de córrer contra el contrincant per poder començar a pegar-li i intentar treure-li el màxim de vida abans que ho faci ell per poder-lo deixar K.O. Pots agafar les armes que estan per terra per ajudar-te a atacar amb més força. Si li baixes tota la vida i el deixes fora de combat podràs passar al següent nivell. Cada contrincant serà més complicat que l´anterior.

joc gratis Robatori al saló Robatori al saló

jocs > atacar

Dispara per les finestres de l´edifici per atacar a tots els bandits que estan dintre abans que ho facin ells i perdis totes les vides que tens sense poder obtenir la quantitat més gran possible. Si dispares al material obtindràs una puntuació major, però els dolents escaparan més de pressa de les finestres, però si toques als innocent perdràs 1 de les vides que tens.

joc gratis Lluita contra el calamar Lluita contra el calamar

jocs > atacar

Acaba amb els monstres que et trobis abans que ho facin ells. Ataca els monstres ells habilitat que tinguis i amb les millores que facis en diferents apartats per poder matar i durar més temps en el camp de batalla i així anar avançant cada cop més ràpid.

joc gratis El martell El martell

jocs > atacar

Mou els personatges que estan a la pantalla girant-los per tal de poder fer que l´atac del cavaller arribi als enemics i així poder passar de nivell.

joc gratis Silenciosament Silenciosament

jocs > atacar

Ves d´amagades dels guàrdies per tal de poder atacar-los sense que ells t´ataquin, si t´ataquen perdràs vida i hauràs d´eliminar-los abans que ells o facin amb tu. Arriba a la caixa forta per poder passar el nivell.

joc gratis Batalla de robots Batalla de robots

jocs > atacar

Posa fi a la vida del robot contrincant per poder passar de ronda fins a acabar amb tots els contrincants per guanyar.

joc gratis Lluitadors Lluitadors

jocs > atacar

Ataca a l´enemic i esquiva els seus cops per fer-lo arribar a 0 i passar al seguien contrincant. Cada cop seran més complicades les batalles

joc gratis Cop de martell Cop de martell

jocs > atacar

Col·loca de tal manera els personatges que el seu atac arribi als enemics i així poder passar al següent nivell. Cada nivell serà més difícil que l´anterior

joc gratis Lluitadors Lluitadors

jocs > atacar

Col·loca les cartes en la posició que creguis més correcte per tal de curar, atacar o defensar contra l´enemic per poder guanyar-lo i passar de nivell. Les cartes tenen números en la posició d´on faran l´acció en el dibuix i en col·locar-les faran aquelles accions.

joc gratis Mangavania Mangavania

jocs > atacar

Ataca els enemics i esquiva les trampes per tal de poder arribar a la porta gran i passar de nivell sense perdre les 3 vides que tens o hauràs de repetir el nivell des d´on hagis guardat la partida.

joc gratis Kung fu ocell Kung fu ocell

jocs > atacar

Ataca els ocells invasors per poder aconseguir trossos de pa i passar el nivell abans que ells et prenguin les 3 vides que tens.

joc gratis Empènyer la cadira Empènyer la cadira

jocs > atacar

Mou-te pel recinte i apunta mirant a un enemic i ataca´l per empenyal i poder fer que surti d´aquest recinte. L´últim que quedi viu guanya


Més jocs semblants a atacar