Jocs animals

(258 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Aventura sota el mar Aventura sota el mar

jocs > animals

Aconsegueix sobreviure com a submarinista de les amenaces que amaga el mar per poder obtenir l´or en matar animals i així poder comprar diversos personatges que et donaran cert avantatge a l´hora de poder sobreviure més temps i amb més facilitats. Dispara als monstres marins que vinguin per tu abans que ells posin fi a la teva vida.

joc gratis L´aventura dels insectes L´aventura dels insectes

jocs > animals

Troba tets els animals que estan en les pomes per tal de poder obtenir més pots i si falles et restaran punts. Acaba abans que el temps arribi a zero o perdràs. Aconsegueix fer el màxim de puntuació passible en cada nivell per poder-lo acumular al final. També hi han diferents modalitats de joc a part de trobar els animals.

joc gratis Resort de peixos Resort de peixos

jocs > animals

Compra i cuida els peixos que tens a la peixera alimentant-los i curant-los per tal de poder-los vendre i seguir comprant més peixos i poder-los cuidar millor.

joc gratis Saltarí Saltarí

jocs > animals

Salta de plataforma en plataforma per poder arribar molt més lluny que el teu rival en totes les rondes per tal de poder obtenir moltes més monedes amb les quals poder comprar diverses coses per jugar.

joc gratis Salva al gat Salva al gat

jocs > animals

Troba els elements que estan per l´entorn per tal que et puguin ajudar a rescatar el gat i així poder passar de nivell. Si falles hauràs de repetir el nivell fins a aconseguir-ho

joc gratis Ataca a l´ós Ataca a l´ós

jocs > animals

Ataca l´ós per poder arribar a treure-li tota la vida amb les diferents eines que et donen. Cada un té més vida que l´anterior per tant hauràs de millorar les estadístiques per poder anar més de pressa per eliminar-los.

joc gratis Criador de gats Criador de gats

jocs > animals

Compra diferents gats que facin diferents coses que puguis vendre i guanyar diners i comprar-ne cada cop més i així poder millorar cada gat per obtenir millors beneficis. Aconsegueix obtenir tots els gats que existeixen i tenir-los millorats al màxim per ser el millor de tots.

joc gratis Gat banana Gat banana

jocs > animals

Completa els puzles de cada nivell sense que els guàrdies et trobin per així poder arribar al final i poder passar de nivell. Agafa les coses que estan pel mapa per tenir més ajudes

joc gratis Gat surfer Gat surfer

jocs > animals

Fes que el gat pugui esquivar tots els objectes que estan pels camins per tal de poder arribar al màxim de distància possible per aconseguir el màxim de puntuació. Mou-te de carril per guanyar puntuació i agafa les diferents coses pel camí que et trobaràs per poder sumar encara més

joc gratis Gat banana Gat banana

jocs > animals

El teu objectiu serà que el gat estigui el màxim de temps plorant. Si està molta estona tapat es pararà el temps i acabarà el joc.

joc gratis Ajuda als gatets Ajuda als gatets

jocs > animals

Juga una de les modalitats on has de moure les barres per fer que els gats arribin a les casetes i ajuntar els gats entre ells sense que els enemics com els gossos intervinguin i els ataquin o perdràs el nivell. L´altra modalitat tracta de dibuixar un camí per tal que puguin fer igual que l´altre modalitat per així passar de nivell.

joc gratis Puzle de gossos Puzle de gossos

jocs > animals

Ajunta mínim 3 objectes de gossos iguals per tal de poder fer-los desaparèixer i sumar puntuació. El teu objectiu és aconseguir tots els objectes que et demanen a dalt a la dreta. Si ajuntes més de 3 iguals podràs obtenir una ajuda

joc gratis Gats en línia Gats en línia

jocs > animals

Completa les missions que et demana cada nivell abans que els moviments que tens arribin a zero o repetir-lo des del principi. Ajunta mínim 3 de cada color per tal de poder confirmar el moviment. Si ajuntes més de 3 iguals en línia es formarà un del mateix color, però amb una habilitat especial depenent el número que seguin ajuntats.

joc gratis Granota saltarina Granota saltarina

jocs > animals

Fes que la granota aconsegueixi el seu objectiu d´arribar a saltar el màxim de monstres possibles que estan al mig del tronc. Cada cop li serà molt més difícil perquè aniran apareixent més i més ràpid. Podràs ajudar a la granota a fer que salti tots els cops necessaris per poder arribar al més lluny possible?

joc gratis Zoocraft Zoocraft

jocs > animals

Abans de cada nivell el joc et dirà quins són els objectius que has d´aconseguir per superar-lo, normalment agafar animals i portar-los al corral i amb els diners obtinguts comprar-ne més.

joc gratis El peix gran es menja al petit El peix gran es menja al petit

jocs > animals

Tu o 2 amics més podreu jugar aquest joc on podreu començar des de ser ben petits fins a poder menjar-te els peixos més grans que hi ha al mar. Cada peix el donarà diners amb els quals poder comprar diferents mapes als quals jugar. Vigila perquè no et toquin les trampes, peixos malvats o no menjar peixos amb un número més elevat que el teu.