Jocs aigua

(84 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Cuit i l´amagada Cuit i l´amagada

jocs > aigua

Escull al principi del nivell quin rol vols fer si amagar-te o buscar. Si t´amagues hauràs d´aguantar el màxim de temps possible amagat. Si ets el que busca hauràs de trobar a tots els participants seguint les seves marques de córrer amb les que poder guiar-te.

joc gratis Rescata a la princesa Rescata a la princesa

jocs > aigua

Fes que la princesa pugui sortir per la porta viva per poder passar de nivell. Talla les cordes que l´aguanten per tal que no toqui cap obstacle que posi fi a la seva vida si no hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Aigua de colors Aigua de colors

jocs > aigua

Passa els colors d´un pot a un altre per separar-los tots i que cada pot tingui només 1 color. Com menys moviments facis més estrelles obtindràs.

joc gratis Esquiva la bola Esquiva la bola

jocs > aigua

Amb el teu company, un sobre l´altre, intenta aconseguir tirar als contrincants a l´aigua i agafa les ajudes que cauen des del cel per poder tirar-los més ràpid. El primer a guanyar 3 rondes s´emporta la victòria del partit.

joc gratis Joguines disparant Joguines disparant

jocs > aigua

Esquiva i dispara a les joguines que van per tu, per tal d´eliminar-les i aguanta al màxim possible. Com més joguines matis més puntuació obtindràs al final de la partida. Aconsegueix obtenir el rècord de puntuació propi i ves superant-te a poc a poc.

joc gratis Les aventures de l´Steve Les aventures de l´Steve

jocs > aigua

Tingues cura dels obstacles que hi ha en el camí per tal que no puguis arribar a l´altre costat de la pantalla per poder passar de nivell. Tens 2 vides que si les perds hauràs de repetir aquell mateix nivell des del principi. Si caus a l´aigua perdràs les 2 vides que tens.

joc gratis Saguaro Saguaro

jocs > aigua

Fes que el cactus vagi pel camí intentant fer la màxima distància possible esquivant els enemics i agafant les piruletes per tal de recuperar la salut perduda si arribes a xocar amb algun enemic.

joc gratis Caminar sobre l´aigua Caminar sobre l´aigua

jocs > aigua

Agafa els trossos de fusta que estan pel camí per poder passar per sobre l´aigua i anar directe al final per quedar primer. Les fustes que tinguis les podràs multiplicar per diners

joc gratis Recollir la palla Recollir la palla

jocs > aigua

Recull tota la palla per tal de poder vendre-la i millorar les diferents parts del camió per poder tallar la palla més ràpid. Si el camió cau a l´aigua o l´hi passa alguna cosa perdràs i hauràs de repetir el nivell

joc gratis Gota d´aigua Gota d´aigua

jocs > aigua

Esquiva els enemics sense que et toquin perquè perdràs trossos de la teva vida. Si caus a l´aigua perdràs la vida sencera. Arriba al final per passar al següent nivell. Si perds totes les vides hauràs de repetir tot el procés des del principi

joc gratis Primavera Primavera

jocs > aigua

Mou les plataformes de tal manera que l´aigua pugui arribar a la planta

joc gratis Illa de pintar Illa de pintar

jocs > aigua

Pinta tot el terreny sense que la pintura toqui l´aigua o perdràs i hauràs de repetir el nivell

joc gratis Inversió 2048 Inversió 2048

jocs > aigua

Col·loca els cubs que van caient en una posició en la qual puguis aguantar-lo amb un del mateix número per fusionar-los i fer el número més gran. Arriba al cub número 2048 per guanyar o al màxim d´altura per perdre. L´altre minijoc és sense límit de número i pots arribar al màxim que vulguis

joc gratis Impostors contra zombis Impostors contra zombis

jocs > aigua

Mata zombis per guanyar puntuació. Fes les missions per tal de guanyar materials que després t´ajudaran a aguantar més sense morir.

joc gratis Corre o mor Corre o mor

jocs > aigua

Intenta aguantar el màxim de temps possible a la carretera sense que els policies t´atrapin i no xoquis amb cap obstacle.

joc gratis Festa a la piscina Festa a la piscina

jocs > aigua

Ajunta mínim 3 objectes iguals per poder fer-los desaparèixer. Completa la missió que està a l´esquerra per poder passar de nivell. Si ajuntes més de 3 iguals a la vegada obtindrà un poder al globus d´aigua


Més jocs semblants a aigua