Jocs acció

(54 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis La caixa La caixa

jocs > acció

Aconsegueix passar cada nivell amb diferents dificultats per tal de poder obtenir-los tots i omplir tota l´estanteria de trofeus guanyats.

joc gratis Super torre Super torre

jocs > acció

El teu personatge està atrapat en un edifici amb enemics i haurà d´agafar els objectes que estiguin allà per poder atacar-los

joc gratis Dispara i guanya Dispara i guanya

jocs > acció

Compra armes i col·loca-les en la part superior de la pantalla on hi haurà uns cercles que podràs fer servir per disparar als objectes que van caient de la part superior i així obtenir més diners per comprar diferents millores respecte a la partida

joc gratis Quina felicitat! Quina felicitat!

jocs > acció

Genera els teus soldats per tal de poder acabar amb els soldats que posa l´enemic i exterminar-lo. Si els soldats enemics et baixen tota la vida perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Criador de gats Criador de gats

jocs > acció

Compra diferents gats que facin diferents coses que puguis vendre i guanyar diners i comprar-ne cada cop més i així poder millorar cada gat per obtenir millors beneficis. Aconsegueix obtenir tots els gats que existeixen i tenir-los millorats al màxim per ser el millor de tots.

joc gratis Avatar Avatar

jocs > acció

Salta i esquiva els obstacles per poder arribar al final del mapa sense morir i així poder passar de nivell. Agafa les 3 monedes amagades. Cada part dels nivells serà diferent i es necessitaran diferents tècniques que hauràs d´utilitzar.

joc gratis Futbol 3d Futbol 3d

jocs > acció

Passa, xuta, esquiva i pren la pilota per tal poder arribar a la porteria enemiga i marcar els gols necessaris per poder passar de nivell i obtenir monedes amb les quals pots comprar diferents pilotes amb les que jugar o també millorar les estadístiques del jugador.

joc gratis Lluita de l´alfabet Lluita de l´alfabet

jocs > acció

Compra i fusiona els personatges que siguin iguals per tal de poder convertir-los en millors personatges més forts per poder combatre contra l´enemic i així guanyar-lo i aconseguir diners per comprar més personatges per anar fusionant i anar superant tots els nivells.

joc gratis Figures de gelatina Figures de gelatina

jocs > acció

Compra, col·loca i fusiona les figures que compris per tal de poder fer que les boles que el canó dispara toquin aquestes figures per tal de guanyar diners i així poder anar comprant més i fusionar-les per tenir millors. Cada figura té diferents formes i cada cop donen més diners que l´anterior

joc gratis Gat boig Gat boig

jocs > acció

Destrueix o empeny els objectes i mobles de la plataforma fora d´ella per tal que la sala quedi completament buida. Agafa les fruita que estan per terra per poder córrer més i que la noia de la neteja no t´agafi i perdis.

joc gratis Construeix i sobreviu Construeix i sobreviu

jocs > acció

Crea, millora, expandeix i sobreviu en l´illa per tal de tenir una millor illa per fer que el teu personatge visqui millor.

joc gratis Lluitadors Lluitadors

jocs > acció

Col·loca les cartes en la posició que creguis més correcte per tal de curar, atacar o defensar contra l´enemic per poder guanyar-lo i passar de nivell. Les cartes tenen números en la posició d´on faran l´acció en el dibuix i en col·locar-les faran aquelles accions.

joc gratis Para de bus Para de bus

jocs > acció

Condueix i recull els passatges de les parades per portar-los al final sense xocar per guanyar diners i millorar el teu parc d´atraccions.

joc gratis Vortex 9 Vortex 9

jocs > acció

Un joc on la punteria i l´habilitat com a soldat són bàsics per superar els reptes i acabar amb l´equip contrari

joc gratis Vesteix a la família Vesteix a la família

jocs > acció

Vesteix a cada integrant de la família com tu vulguis. Posa-li tots els accessoris i totes les faccions de la cara al teu gust

joc gratis Punys Bob Punys Bob

jocs > acció

Fes que el teu personatge elimini la vida dels enemics per poder passar de nivell.


Més jocs semblants a acció