jocs zoombies


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

zoombies

compartir joc a Facebook zoombies+ compartir joc a Twitter zoombies+ compartir joc a Google+ zoombies+

Jocs zoombies

joc gratis zoombies 001 Jack, el caçador de zombies
Joc. Joc online. Joc gratis zoombies: Joc de plataforma on el protagonista és un fort caçador de zombies que ha de matar a tots els que trobi en el seu camí

Aquí trobaràs una selecció de jocs zoombies per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs zoombies de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs zoombies són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis zoombies 002 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis zoombies: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis zoombies 003 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis zoombies: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis zoombies 004 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis zoombies: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis zoombies 005 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis zoombies: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis zoombies 006 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis zoombies: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis zoombies 007 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis zoombies: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis zoombies 008 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis zoombies: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis zoombies 009 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis zoombies: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis zoombies 010 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis zoombies: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis zoombies 011 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis zoombies: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis zoombies 012 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis zoombies: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis zoombies 013 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis zoombies: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis zoombies 014 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis zoombies: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis zoombies 015 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis zoombies: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis zoombies 016 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis zoombies: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis zoombies 017 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis zoombies: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis zoombies 018 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis zoombies: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis zoombies 019 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis zoombies: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació