jocs zoo


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

zoo

compartir joc a Facebook zoo+ compartir joc a Twitter zoo+ compartir joc a Google+ zoo+

Jocs zoo

joc gratis zoo 001 Rescata els animals del zoo
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: Han arribat al zoo alguns animals que s´han de curar, rentar i donar amor, podràs fer-ho?
joc gratis zoo 002 El singlot
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: Els animals del zoo tenen singlot i la única manera de que els passi és donar-los un ensurt
joc gratis zoo 003 L´illa del zoo
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: Has d´aconseguir alliberar a tots els animals engabiats, i per fer-ho has d´aconseguir totes les claus que tenen els altres lleons donant-los el que demanin a canvi
joc gratis zoo 004 El zoo animat
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: Aconsegueix arribar a la puntuació que demana cada nivell aliniant els animals del zoo
joc gratis zoo 005 Pinta el Zoo
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: Pinta aquest dibuix ambientat en un zoo
joc gratis zoo 006 Jack, el caçador de zombies
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: Joc de plataforma on el protagonista és un fort caçador de zombies que ha de matar a tots els que trobi en el seu camí

Aquí trobaràs una selecció de jocs zoo per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs zoo de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs zoo són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis zoo 007 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis zoo 008 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis zoo 009 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis zoo 010 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis zoo 011 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis zoo 012 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis zoo 013 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis zoo 014 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis zoo 015 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis zoo 016 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis zoo 017 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis zoo 018 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis zoo 019 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis zoo 020 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis zoo 021 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis zoo 022 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis zoo 023 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis zoo 024 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis zoo: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació