jocs zombis


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

zombis

compartir joc a Facebook zombis+ compartir joc a Twitter zombis+ compartir joc a Google+ zombis+

Jocs zombis

joc gratis zombis 001 Massacre zombi
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: Els temps mai han estat més difícils en el Salvatge Oest, l´apocalipsi zombis ha començat i cal protegir els innocents mentre viatgen a les zones més segures
joc gratis zombis 002 Bombes contra zombis
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: Demostra la teva habilitat per llençar bombes i acabar amb les zombis
joc gratis zombis 003 7 hores a l´infern
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: Has d´aconseguir passar set hores contenint als zombis únicament amb la teva escopeta.
joc gratis zombis 004 Zombis menja cervells
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: L´objectiu del joc és acabar amb els zombis posant-los un parany per fer que surtin.
joc gratis zombis 005 Empalats
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: En aquest joc l´objectiu és aconseguir que els zombis acabin empalats en tots els punts on hi hagi una llum vermella.
joc gratis zombis 006 La defensa dels zombis
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: En una època molt llunyana del passat els zombis atacaven els castells i la tasca dels arquers era evitar que arribessin fins al fortalesa.
joc gratis zombis 007 Wingo al pais dels zombis
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: Joc de plataforma ambientat en el món dels morts
joc gratis zombis 008 Exèrcit de les tenebres
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: Condueixes un helicòpter i disparar als zombis.

Aquí trobaràs una selecció de jocs zombis per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs zombis de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs zombis són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis zombis 009 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis zombis 010 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis zombis 011 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis zombis 012 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis zombis 013 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis zombis 014 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
joc gratis zombis 015 Les aventures d´Scooby doo al temple Maia - Capítol 4
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: Aquest és l´últim capítol de la sèrie de jocs on sabrem si en Shaggy i l´Scooby doo arribaran a completar la seva missió o no.
joc gratis zombis 016 Les aventures d´Scooby doo al temple maya - Capítol 2
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: Aquest capítol continua just després que en Shaggy i l´Scooby baixin el riu, i igual que en el capítol anterior hauran de continuar amb la seva missió esquivant al malvat tòtem
joc gratis zombis 017 Les aventures d´Scooby Doo al temple maya - Capítol 1
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: Aquí comencen les aventures de l´Scooby i en Shaggy a la selva de l´amazones on un personatge els persegueix per tal que no aconsegueixen la seva missió
joc gratis zombis 018 En Shaggy somnàmbul
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: En Shaggy s´ha aixecat a mitja nit somnàmbul i es passeja per la casa sense ser conscient dels perills i obstacles que hi ha al seu voltant.
joc gratis zombis 019 Salva el meu arbre
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: El joc consisteix en fer que l´aigua arribi a l´arbre i es salvi
joc gratis zombis 020 Wheely 8
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: Un petit cotxe ha de trobar la manera d´ajudar als seus amics superant els obstacles que hi al llarg del recorregut
joc gratis zombis 021 Els micos feliços i el mag
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: Com sempre hem de fer que els micos que estan tristos estiguin contents donant-los el que busquen.
joc gratis zombis 022 La carrera de l´alien
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: Un petit alien té un repte que és arribar tant lluny com sigui possible en una difícil ruta estel·lar.
joc gratis zombis 023 Fins a 10
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: Aconsegueix arribar a la peça número 10 formant grups de números i augmentant el seu nombre a 10.
joc gratis zombis 024 Torre mania
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: L´objectiu del joc és aconseguir una torre tan alta com sigui possible.
joc gratis zombis 025 Uneix les mans
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: L´objectiu del joc és aconseguir que cap mà quedi despenjada, sino que estigui agafada d´una altra.
joc gratis zombis 026 Les llums dels micos feliços
Joc. Joc online. Joc gratis zombis: Troba en cadascuna de les escenes d´aquest joc el que li manca a cada personatge.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació