jocs zombies


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

zombies

compartir joc a Facebook zombies+ compartir joc a Twitter zombies+ compartir joc a Google+ zombies+

Jocs zombies

joc gratis zombies 001 Shaggy caçador de zombies
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: En Shaggy caça els zombies amb una pistola de rajos i aquesta pistola es carrega amb lletres.
joc gratis zombies 002 Zombis menja cervells
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: L´objectiu del joc és acabar amb els zombis posant-los un parany per fer que surtin.
joc gratis zombies 003 La defensa dels zombis
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: En una època molt llunyana del passat els zombis atacaven els castells i la tasca dels arquers era evitar que arribessin fins al fortalesa.
joc gratis zombies 004 La invasió zombie
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: Hi ha una invasió zombie a la ciutat i només hi ha tres humans que poden combatre´ls: un noi, un soldat i una infermera.
joc gratis zombies 005 La mina dels zombies
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: Ets l´únic miner disposat a entrar en una mina plena de diamants però també plena de zombies i criatures malvades que volen acabar amb tu.
joc gratis zombies 006 Els atrapa zombies
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: En una cornisa hi ha dos nens que volen netejar els carrers de zombies. Per fer-ho compten amb dues pinces gegants que agafen els zombies i els arrosseguen per treure´ls del carrer.
joc gratis zombies 007 Zombies i donuts
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: Ets un salvador que ha de lluitar contra els zombies i que t´alimentes de donuts
joc gratis zombies 008 El zombie sense cap
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: El zombie sense cap Carl abans era un ésser humà i vol tornar al seu estat natural, però per fer-ho haurà de recórrer un llarg camí
joc gratis zombies 009 La invasió
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: La teva missió es acabar amb els zombies i els aliens que hi ha la plataforma
joc gratis zombies 010 Pingüins contra zombies
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: Han arribar els pingüins exterminadors a la selva per acabar amb els morts vivents que queden.
joc gratis zombies 011 La bomba kamikaze
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: Porta la bomba fins al zombie per destruir-lo
joc gratis zombies 012 Jack, el caçador de zombies
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: Joc de plataforma on el protagonista és un fort caçador de zombies que ha de matar a tots els que trobi en el seu camí
joc gratis zombies 013 Escapa dels zombies
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: En una ciutat plagada de zombies has d´arribar al teu cotxe per escapar, però està aparcat a l´altre costat de la ciutat i per arribar has de ser més ràpid que els zombies.

Aquí trobaràs una selecció de jocs zombies per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs zombies de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs zombies són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis zombies 014 Bona nit senyor Snoozleberg
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: El senyor Snoozleberg s´ha tornat a escapar de casa somnàmbul, ajuda´l a tornar.
joc gratis zombies 015 Mal son 3
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc gratis zombies 016 Mal son 2
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc gratis zombies 017 Mals sons 1
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc gratis zombies 018 Matemàtiques bubble pop
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: Aquest joc posarà aprova la teva rapidesa en el càlcul mental
joc gratis zombies 019 Tresor a la foscor
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: Tens només uns segons per memoritza el recorregut que cal fer per arribar al tresor i després hi hauràs d´arribar a les fosques
joc gratis zombies 020 La biblioteca
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: Demostra que ets una bona bibliotecària i entrega als alumnes els llibres que demanin a la màxima velocitat
joc gratis zombies 021 La princesa escapa del castell
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: Ajuda a la princesa a que escapi del castell on la tenen presonera
joc gratis zombies 022 Fuga ràpida
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: Vas contra rellotge per escapar de tres escenaris diferents
joc gratis zombies 023 Mico mètric
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: Ajuda al mico a superar els obstacles per arribar al final del nivell i desbloquejar les diferents àrees del seu planeta
joc gratis zombies 024 En forma de ninja
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: La peça en forma de ninja ha de tocar la peça en forma de senyor per passar de nivell
joc gratis zombies 025 El forat
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: En aquest jocs de tetris la dificultat està en ser suficientment ràpid per escollir la peça que encaixa en el forat més proper
joc gratis zombies 026 El jove Indiana Jones
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: Aquest jove Indiana Jones, recorrerà diferents laberints per recollir tots els diamantes mentre esquiva perills i obstacles
joc gratis zombies 027 El buscador de tresors
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: Ets un buscadors de tresors que saps que hi ha alguns amagats en diferents cambres però per trobar-los hauràs de treballar i moure caixes.
joc gratis zombies 028 Wheely 6: Conte de fades
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: En aquesta ocasió en Wheely serà un cavaller que rescatarà a la seva princesa de tots els perills en els que es trobi
joc gratis zombies 029 Wheely 5: Armageddon
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: Una aventura més d´en Wheely, aquesta vegada té la missió de trobar un talla gespa.
joc gratis zombies 030 El camí de les ovelles
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: Un curiós recorregut marxa enrere porta al nostra protagonista per camins plens d´obstacles i animals estranys
joc gratis zombies 031 Mansió fantasma 8
Joc. Joc online. Joc gratis zombies: Ajuda a Hèctor a recórrer la mansió fantasma de dalt a baix, passant per totes les cambres sense que els seus habitants notin la seva presciència.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació