jocs zombie


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

zombie

compartir joc a Facebook zombie+ compartir joc a Twitter zombie+ compartir joc a Google+ zombie+

Jocs zombie

joc gratis zombie 001 Shaggy caçador de zombies
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: En Shaggy caça els zombies amb una pistola de rajos i aquesta pistola es carrega amb lletres.
joc gratis zombie 002 Zombis menja cervells
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: L´objectiu del joc és acabar amb els zombis posant-los un parany per fer que surtin.
joc gratis zombie 003 Safari màgic 2
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Un zombie ha decidit anar de safari amb el seu jeep però pel camí es trobarà diferents obstacles que haurà de superar per poder continuar.
joc gratis zombie 004 La defensa dels zombis
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: En una època molt llunyana del passat els zombis atacaven els castells i la tasca dels arquers era evitar que arribessin fins al fortalesa.
joc gratis zombie 005 La invasió zombie
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Hi ha una invasió zombie a la ciutat i només hi ha tres humans que poden combatre´ls: un noi, un soldat i una infermera.
joc gratis zombie 006 La mina dels zombies
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Ets l´únic miner disposat a entrar en una mina plena de diamants però també plena de zombies i criatures malvades que volen acabar amb tu.
joc gratis zombie 007 Els atrapa zombies
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: En una cornisa hi ha dos nens que volen netejar els carrers de zombies. Per fer-ho compten amb dues pinces gegants que agafen els zombies i els arrosseguen per treure´ls del carrer.
joc gratis zombie 008 Zombies i donuts
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Ets un salvador que ha de lluitar contra els zombies i que t´alimentes de donuts
joc gratis zombie 009 El zombie sense cap
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: El zombie sense cap Carl abans era un ésser humà i vol tornar al seu estat natural, però per fer-ho haurà de recórrer un llarg camí
joc gratis zombie 010 La invasió
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: La teva missió es acabar amb els zombies i els aliens que hi ha la plataforma
joc gratis zombie 011 Pingüins contra zombies
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Han arribar els pingüins exterminadors a la selva per acabar amb els morts vivents que queden.
joc gratis zombie 012 La bomba kamikaze
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Porta la bomba fins al zombie per destruir-lo
joc gratis zombie 013 Jack, el caçador de zombies
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Joc de plataforma on el protagonista és un fort caçador de zombies que ha de matar a tots els que trobi en el seu camí
joc gratis zombie 014 Escapa dels zombies
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: En una ciutat plagada de zombies has d´arribar al teu cotxe per escapar, però està aparcat a l´altre costat de la ciutat i per arribar has de ser més ràpid que els zombies.

Aquí trobaràs una selecció de jocs zombie per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs zombie de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs zombie són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis zombie 015 Bona nit senyor Snoozleberg
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: El senyor Snoozleberg s´ha tornat a escapar de casa somnàmbul, ajuda´l a tornar.
joc gratis zombie 016 Mal son 3
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc gratis zombie 017 Mal son 2
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc gratis zombie 018 Mals sons 1
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc gratis zombie 019 Matemàtiques bubble pop
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Aquest joc posarà aprova la teva rapidesa en el càlcul mental
joc gratis zombie 020 Tresor a la foscor
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Tens només uns segons per memoritza el recorregut que cal fer per arribar al tresor i després hi hauràs d´arribar a les fosques
joc gratis zombie 021 La biblioteca
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Demostra que ets una bona bibliotecària i entrega als alumnes els llibres que demanin a la màxima velocitat
joc gratis zombie 022 La princesa escapa del castell
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Ajuda a la princesa a que escapi del castell on la tenen presonera
joc gratis zombie 023 Fuga ràpida
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Vas contra rellotge per escapar de tres escenaris diferents
joc gratis zombie 024 Mico mètric
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Ajuda al mico a superar els obstacles per arribar al final del nivell i desbloquejar les diferents àrees del seu planeta
joc gratis zombie 025 En forma de ninja
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: La peça en forma de ninja ha de tocar la peça en forma de senyor per passar de nivell
joc gratis zombie 026 El forat
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: En aquest jocs de tetris la dificultat està en ser suficientment ràpid per escollir la peça que encaixa en el forat més proper
joc gratis zombie 027 El jove Indiana Jones
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Aquest jove Indiana Jones, recorrerà diferents laberints per recollir tots els diamantes mentre esquiva perills i obstacles
joc gratis zombie 028 El buscador de tresors
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Ets un buscadors de tresors que saps que hi ha alguns amagats en diferents cambres però per trobar-los hauràs de treballar i moure caixes.
joc gratis zombie 029 Wheely 6: Conte de fades
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: En aquesta ocasió en Wheely serà un cavaller que rescatarà a la seva princesa de tots els perills en els que es trobi
joc gratis zombie 030 Wheely 5: Armageddon
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Una aventura més d´en Wheely, aquesta vegada té la missió de trobar un talla gespa.
joc gratis zombie 031 El camí de les ovelles
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Un curiós recorregut marxa enrere porta al nostra protagonista per camins plens d´obstacles i animals estranys
joc gratis zombie 032 Mansió fantasma 8
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Ajuda a Hèctor a recórrer la mansió fantasma de dalt a baix, passant per totes les cambres sense que els seus habitants notin la seva presciència.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació