jocs zombie


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

zombie

compartir joc a Facebook zombie+ compartir joc a Twitter zombie+ compartir joc a Google+ zombie+

Jocs zombie

joc gratis zombie 001 Shaggy caçador de zombies
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: En Shaggy caça els zombies amb una pistola de rajos i aquesta pistola es carrega amb lletres.
joc gratis zombie 002 Zombis menja cervells
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: L´objectiu del joc és acabar amb els zombis posant-los un parany per fer que surtin.
joc gratis zombie 003 Safari màgic 2
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Un zombie ha decidit anar de safari amb el seu jeep però pel camí es trobarà diferents obstacles que haurà de superar per poder continuar.
joc gratis zombie 004 La defensa dels zombis
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: En una època molt llunyana del passat els zombis atacaven els castells i la tasca dels arquers era evitar que arribessin fins al fortalesa.
joc gratis zombie 005 La invasió zombie
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Hi ha una invasió zombie a la ciutat i només hi ha tres humans que poden combatre´ls: un noi, un soldat i una infermera.
joc gratis zombie 006 La mina dels zombies
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Ets l´únic miner disposat a entrar en una mina plena de diamants però també plena de zombies i criatures malvades que volen acabar amb tu.
joc gratis zombie 007 Els atrapa zombies
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: En una cornisa hi ha dos nens que volen netejar els carrers de zombies. Per fer-ho compten amb dues pinces gegants que agafen els zombies i els arrosseguen per treure´ls del carrer.
joc gratis zombie 008 Zombies i donuts
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Ets un salvador que ha de lluitar contra els zombies i que t´alimentes de donuts
joc gratis zombie 009 El zombie sense cap
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: El zombie sense cap Carl abans era un ésser humà i vol tornar al seu estat natural, però per fer-ho haurà de recórrer un llarg camí
joc gratis zombie 010 La invasió
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: La teva missió es acabar amb els zombies i els aliens que hi ha la plataforma
joc gratis zombie 011 Pingüins contra zombies
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Han arribar els pingüins exterminadors a la selva per acabar amb els morts vivents que queden.
joc gratis zombie 012 La bomba kamikaze
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Porta la bomba fins al zombie per destruir-lo
joc gratis zombie 013 Jack, el caçador de zombies
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Joc de plataforma on el protagonista és un fort caçador de zombies que ha de matar a tots els que trobi en el seu camí
joc gratis zombie 014 Escapa dels zombies
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: En una ciutat plagada de zombies has d´arribar al teu cotxe per escapar, però està aparcat a l´altre costat de la ciutat i per arribar has de ser més ràpid que els zombies.

Aquí trobaràs una selecció de jocs zombie per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs zombie de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs zombie són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis zombie 015 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis zombie 016 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis zombie 017 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis zombie 018 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis zombie 019 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis zombie 020 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis zombie 021 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis zombie 022 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis zombie 023 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis zombie 024 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis zombie 025 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis zombie 026 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis zombie 027 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis zombie 028 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis zombie 029 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis zombie 030 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis zombie 031 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis zombie 032 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis zombie: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació