jocs zelda


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

zelda

compartir joc a Facebook zelda+ compartir joc a Twitter zelda+ compartir joc a Google+ zelda+

Jocs zelda

joc gratis zelda 001 Zelda enamorat
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: En aquesta versió de Zelda la missió del nostre heroi serà portar-li una flor a la seva estimada però per fer-ho haurà de resoldre una sèrie de proves que li portaran una estona de feina.
joc gratis zelda 002 Zelda pacman
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: El personatge de la mítica saga de Zelda, es converteix en aquest joc en un membre dels pacman on la seva missió és recollit totes les rupies i la resta d´elements abans que els malvats l´atrapin a ell
joc gratis zelda 003 Zelda
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: Del clàssic joc de Zelda, arriba aquesta versió més senzilla, on cal agafar els objectes i acabar amb els enemics per completar la teva missió

Aquí trobaràs una selecció de jocs zelda per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs zelda de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs zelda són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis zelda 004 Escapa de la casa de paper
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: Troba la clau i obre la porta de la casa de paper per passar al següent nivell
joc gratis zelda 005 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis zelda 006 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis zelda 007 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis zelda 008 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis zelda 009 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis zelda 010 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis zelda 011 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis zelda 012 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis zelda 013 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis zelda 014 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis zelda 015 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis zelda 016 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis zelda 017 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis zelda 018 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis zelda 019 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis zelda 020 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis zelda 021 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis zelda: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació