jocs xocar


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

xocar

compartir joc a Facebook xocar+ compartir joc a Twitter xocar+ compartir joc a Google+ xocar+

Jocs xocar

joc gratis xocar 001 Taller de reparació
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: L´objectiu del jocs és col.locar els cotxes que arriben al taller en el lloc indicat abans que s´acabi el temps i sense xocar.
joc gratis xocar 002 Aparcament de contenidors de ciment
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: Porta el camió fins al lloc indicat sense xocar amb res i dins del temps proposat.
joc gratis xocar 003 Controlador de tàfic
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: Has de controlar que tots els vehicles passin correctament per la cruïlla sense xocar entre ells
joc gratis xocar 004 Carrera per la ciutat de neó
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: Porta el cotxe per les carreteres de la ciutat de neó sense xocar contra les balles i esquivant els obstacles
joc gratis xocar 005 Crash
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: Mou el teu cotxe per trencar els altres
joc gratis xocar 006 Circuit pel riu
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: Porta aquesta barca a través del riu sense xocar amb res i agafant tots el punts que hi ha pel camí.
joc gratis xocar 007 Gran Slalom
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: Condueix l´esquiador per aquest recorregut sense xocar i agafant les monedes.

Aquí trobaràs una selecció de jocs xocar per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs xocar de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs xocar són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis xocar 008 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis xocar 009 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis xocar 010 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis xocar 011 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis xocar 012 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis xocar 013 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis xocar 014 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis xocar 015 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
joc gratis xocar 016 Les aventures d´Scooby doo al temple Maia - Capítol 4
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: Aquest és l´últim capítol de la sèrie de jocs on sabrem si en Shaggy i l´Scooby doo arribaran a completar la seva missió o no.
joc gratis xocar 017 Les aventures d´Scooby doo al temple maya - Capítol 2
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: Aquest capítol continua just després que en Shaggy i l´Scooby baixin el riu, i igual que en el capítol anterior hauran de continuar amb la seva missió esquivant al malvat tòtem
joc gratis xocar 018 Les aventures d´Scooby Doo al temple maya - Capítol 1
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: Aquí comencen les aventures de l´Scooby i en Shaggy a la selva de l´amazones on un personatge els persegueix per tal que no aconsegueixen la seva missió
joc gratis xocar 019 En Shaggy somnàmbul
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: En Shaggy s´ha aixecat a mitja nit somnàmbul i es passeja per la casa sense ser conscient dels perills i obstacles que hi ha al seu voltant.
joc gratis xocar 020 Salva el meu arbre
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: El joc consisteix en fer que l´aigua arribi a l´arbre i es salvi
joc gratis xocar 021 Wheely 8
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: Un petit cotxe ha de trobar la manera d´ajudar als seus amics superant els obstacles que hi al llarg del recorregut
joc gratis xocar 022 Els micos feliços i el mag
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: Com sempre hem de fer que els micos que estan tristos estiguin contents donant-los el que busquen.
joc gratis xocar 023 La carrera de l´alien
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: Un petit alien té un repte que és arribar tant lluny com sigui possible en una difícil ruta estel·lar.
joc gratis xocar 024 Fins a 10
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: Aconsegueix arribar a la peça número 10 formant grups de números i augmentant el seu nombre a 10.
joc gratis xocar 025 Torre mania
Joc. Joc online. Joc gratis xocar: L´objectiu del joc és aconseguir una torre tan alta com sigui possible.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació