jocs trencaclosques


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

trencaclosques

compartir joc a Facebook trencaclosques+ compartir joc a Twitter trencaclosques+ compartir joc a Google+ trencaclosques+

Jocs trencaclosques

joc gratis trencaclosques 001 Escapa de la casa del nadal
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: En una casa decorada pel nadal hi ha peces de trencaclosques amagades que hauràs de trobar si vols sortir
joc gratis trencaclosques 002 Puzle egipci
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: L´objectiu és desfer-se de totes les peces cenctrals
joc gratis trencaclosques 003 Comprova
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Busca on estan els xecs verds
joc gratis trencaclosques 004 Rectangles
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Aquest jocs consisteix en crear rectangles amb el número de peces indicat al taulell
joc gratis trencaclosques 005 Trossos
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: L´objectiu del joc és aconseguir muntar una via de tren sense que falti ni sobri cap peça
joc gratis trencaclosques 006 El mahjong de la torre
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Buca les parelles dels escuts fins que no quedi cap peça al taulell
joc gratis trencaclosques 007 El misteri de les pedres
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: L´objectiu és aconseguir tantes monedes i pedres precioses com sigui possible abans que s´acabi el temps
joc gratis trencaclosques 008 Fins a 10
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Aconsegueix arribar a la peça número 10 formant grups de números i augmentant el seu nombre a 10.
joc gratis trencaclosques 009 Uneix les mans
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: L´objectiu del joc és aconseguir que cap mà quedi despenjada, sino que estigui agafada d´una altra.
joc gratis trencaclosques 010 Puzle batalla
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Aquest trencaclosques a més de ser un puzle en si mateix, et demana que muntis una història on l´ordre és el més important
joc gratis trencaclosques 011 Bits i bytes
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Explora el món boig de bits i bytes i tracta de completar 150 desafiadors nivells!
joc gratis trencaclosques 012 El cargol maldestre
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: En Bob ha tornat... molt lluny. En la tercera aventura de la popular sèrie de trencaclosques, per error el maldestre cargol ha viatjat a través d´un portal a l´antic Egipte. Ajude´l a trobar la sortida en tots els nivells, usant diferents eines per resoldre els puzles i guiant-lo amb seguretat a través de les trampes, pous i altres perills. Recull estrelles per desbloquejar fotos de galeries interessants i reuneix en Bob amb el seu avi!
joc gratis trencaclosques 013 Puzle hexagonal
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Aconseguiràs la màxima puntuació si pots col.locar totes les peces del trencaclosques en algun lloc del taulell hexagonal.
joc gratis trencaclosques 014 Trenca fruites
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Aconsegueix formar línies de tres o més fruites iguals per tal de sumar punts i arribar a la puntuació marcada en cada nivell.
joc gratis trencaclosques 015 Treure sorra
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: L´objectiu del joc és aconseguir treure del taulell tota la sorra possible per tal d´arribar a la fita proposada en cada nivell i dins el temps establert.
joc gratis trencaclosques 016 Una mica de tot
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Aquest joc és una barreja de molts petits jocs on en cadascun d´ells hauràs de resoldre un trencaclosques per poder passar al següent.
joc gratis trencaclosques 017 Puzle egipci
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: L´objectiu del joc és aconseguir que totes les peces de cada nivell desapareguin formant grups de dos o més peces iguals.
joc gratis trencaclosques 018 Roncs i més roncs
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: L´elefant quan dorm emet uns roncs molt alts que molesten a la resta d´animals de la jungla. Intenta despertar a l´elefant perquè deixi de roncar.
joc gratis trencaclosques 019 La Dora celebra el Halloween
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Acompanya a la Dora exploradora a celebrar el Halloween en aquests dos trencaclosques
joc gratis trencaclosques 020 Salva a la taronja
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Una o més taronges estan en perill per culpa de la calamarsa. Amaga-les per tal que es salvin.
joc gratis trencaclosques 021 Escapa del misteri del tòtem
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Estàs tancat en una habitació plena de peces inques i la única sortida està tancada per un trencaclosques que has resoldre perquè la porta s´obri.
joc gratis trencaclosques 022 Marató 4 dels micos feliços
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Es una carrera contra rellotge per resoldre els petits trencaclosques que faran als micos feliços.
joc gratis trencaclosques 023 Puzle atòmic
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Intenta completar aquest trencaclosques format per partícules atòmiques.
joc gratis trencaclosques 024 Les aventures de Dora l´exploradora
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: La Dora ha de completar els mini jocs per aconseguir les pilotes vermelles dels seus amics, però en Sweper aprofitarà qualsevol descuit per emportar-se-les
joc gratis trencaclosques 025 Escapa de la piscina
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: T´has quedat tancat en una piscina coberta i la teva única manera de sortir és trobant la clau i resolent els petits trencaclosques que i ha per tot arreu.
joc gratis trencaclosques 026 Marató dels micos feliços
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Petits trencaclosques que hauràs de resoldre per passar a la següent escena.
joc gratis trencaclosques 027 El canó dels vampirs
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Els vampirs ja no s´acosten a les seves víctimes per sorpresa i les mosseguen, ara utilitzen un canó per arribar fins a elles i convertir-les.
joc gratis trencaclosques 028 Busca al Pare Noel
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: En aquest jocs hauràs de trobar tots els Pares Noels que hi ha amagats en les diferents escenes nadalenques en el menor temps possible.
joc gratis trencaclosques 029 El tresor dels maies
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: L´objectiu del joc és aconseguir que totes les pedres fosques es tornin clares.
joc gratis trencaclosques 030 La guerra dels trons
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: S´està portat a terme una guerra pels trons de les terres mitges, altes i baixes. Tu ets un dels guerres que ha de lluitar contra les poderoses criatures que volen prendre el poder als humans.
joc gratis trencaclosques 031 El camí de l´arrel
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: L´objectiu d´aquest joc és aconseguir que les arrels estiguin totes connectades entre elles de punta a punta del forat
joc gratis trencaclosques 032 Les runes
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Un aventurer perdut en una illa misteriosa s´enfronta als perills d´un trencalcosques de runes. L´objectiu del joc és creuar de punta a punta, caminant sobre les runes del mateix color abans que s´acabi el temps.
joc gratis trencaclosques 033 Puzle de l´Amazones
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Serràs capaç de completar tots els puzles d´aquest joc? N´hi ha més de trenta per fer.
joc gratis trencaclosques 034 Engranatges
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: L´objectiu d´aquest joc és que tots els engranatges girin a la vegada
joc gratis trencaclosques 035 Acoblar
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: En aquest joc l´objectiu és acoblar la caixa verda dins el requadre verd i per fer-ho disposaràs d´ajuda d´altres objectes que hauràs d´utilitzar amb habilitat i precisió
joc gratis trencaclosques 036 Rescat a l´interior de la Terra
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Ets una valenta enamorada que ha de rescatar al seu príncep de l´interior de la Terra.
joc gratis trencaclosques 037 La granja dels teus somnis
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Construeix la granja dels teus somnis, tria quins animals vols tenir, quina decoració t´agrada més i quin tipus de granja vols. Podràs crear-la de mica en mica al teu gust
joc gratis trencaclosques 038 Les mil i una nits
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Faràs un recorregut pels contes de les mil i una nits, on hauràs de recuperar els tresors amagats entre les peces del taulell per seguir el teu camí i completar el trencaclosques final.
joc gratis trencaclosques 039 El llegat de Stanwick
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Un joc de buscar objectes i misteri s´uneixen per formar aquesta aventura.
joc gratis trencaclosques 040 El trencaclosques del tren
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Construeix correctament la via que ha de portar el tren des del punt de sortida al d´arribada en el menor temps possible.
joc gratis trencaclosques 041 Puzzles en moviment
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Resol aquests 10 trencaclosques en constant moviment, no serà fàcil saber on va cada peça ja que els dibuixos no paren de moure´s i no estan tota l´estona en el mateix lloc.
joc gratis trencaclosques 042 La roba del viking
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Un dia d´estiu un viking es va donar un bany al riu i va deixar la seva roba a la ribera, va arribar un malvat tornado i la va escampar pel bosc. La teva missió és ajudar al viking, que ara va nu, a trobar les peces de roba que hi ha escampades.
joc gratis trencaclosques 043 El món fantàstic de Kveendolnitza
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Explora el món fantàstic de Kveendolnitza i busca la manera de resoldre els trencaclosques que faran que puguis anar avançant en aquest món tan peculiar.
joc gratis trencaclosques 044 El mon en 2D
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: En un mon en 2D on trobaràs diferents nivells de trencaclosques i jocs d´enginy, hauràs de portar les peces verdes a l´àrea del mateix color amb l´ajuda d´una petita esfera
joc gratis trencaclosques 045 Encaixats
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Encaixa les peces dins el requadre
joc gratis trencaclosques 046 Completa el circuit
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Mou les peces que calgui per fer que el circuit quedi tancat i arribi l´energia des de la senyal de negatiu a la de positiu
joc gratis trencaclosques 047 Fem feliços als micos
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Una altra entrega de la popular sèrie de jocs Fem feliços al micos
joc gratis trencaclosques 048 Escriptura xinesa
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Aprèn l´escriptura xinesa fent uns trencaclosques
joc gratis trencaclosques 049 El regne perdut
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Troba els objectes que han desaparegut en el regne i fes que torni a ser el que va ser fa segles
joc gratis trencaclosques 050 Els objectes perduts del temple Inca
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Aconsegueix els tresors amagats en el temple dels Inca resolent els petits trencaclosques
joc gratis trencaclosques 051 El laberint de Cheops
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Escapa del laberint resolent els trencaclosques que et trobaràs pel camí
joc gratis trencaclosques 052 Trencaclosques de les Bratz
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Reconstrueix els trencaclosques de les Bratz, n´hi ha 6 de diferents per escollir
joc gratis trencaclosques 053 4 elements 2
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: L´objectiu és arribar a l´arbre de la vida i per fer-ho has de fer arribar la sàlvia perquè creixi l´arbre
joc gratis trencaclosques 054 El ball de gala de les Winx
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Monta els trencaclosques de les Winx amb els seus vestits de gala
joc gratis trencaclosques 055 Trencaclosques Monster High
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Monta el trencaclosques de la Cloweed Wolf
joc gratis trencaclosques 056 Taps d´ampolla
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Forma línies de tres taps que siguin iguals i quan hagis aconseguit el número que et demana a la part esquerra de la pantalla de cada color podràs passar al següent nivell
joc gratis trencaclosques 057 Munta el Tetris
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Col.loca les peces del Tetris dins el requadre per formar un rectangle sense que falti ni sobri cap espai
joc gratis trencaclosques 058 La petita granja
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Has de recol•lectar els vegetals que hi ha plantats formant un trencaclosques
joc gratis trencaclosques 059 Trencaclosques matemàtic de les Winx
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Cada peça té el resultat d´una operació que indica la seva posició en el trencaclosques
joc gratis trencaclosques 060 Trencaclosques misteri
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Reconstrueix l´escena del crim fent els trencaclosques que et proposen aquests dos joves detectius
joc gratis trencaclosques 061 Puzzle aquàtic
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Has de fer quatre en ratlla col.locant els peixos que són iguals en la mateixa línia.
joc gratis trencaclosques 062 Els misteris d´Egipte
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Aconsegueix fer desaparèixer totes les figures abans que arribin a dalt
joc gratis trencaclosques 063 Reguem les flors construint canonades
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Aconsegueix que l´aigua passi per les canonades i arribi fins a les flors.
joc gratis trencaclosques 064 Munta el trencaclosques
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Tindràs una sèrie de peces per a formar un trencaclosques igual al que hi ha dibuixat a les ombres de dins de les barres del centre de la pantalla.
joc gratis trencaclosques 065 Bombolles i papallones
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: L´objectiu es aconseguir explotar totes les bombolles.
joc gratis trencaclosques 066 Pedres precioses de la jungla
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Col.loca cada peça al lloc que li correspongui abans de que passin de llarg.
joc gratis trencaclosques 067 Witty Kitty
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Joc molt adictiu. Has de fer línies on hi hagi almenys tres dels Witty Kittys del mateix color.
joc gratis trencaclosques 068 Dia del llibre i la rosa
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Un trencaclosques per a celebrar aquest dia.
joc gratis trencaclosques 069 4 elements
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: L´objectiu és arribar a l´arbre de la vida i per fer-ho has de fer arribar la sàlvia perquè creixi l´arbre.
joc gratis trencaclosques 070 Els secrets d´Egipte
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Aconsegueix fer tants tres en ratlla com puguis abans que la línia del temps arribi al final.
joc gratis trencaclosques 071 Bratz en ratlla
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Aconsegueix tres o més mini Bratz a la mateixa línia vertical o horitzontal perquè desapareguin i acumulis punts

Aquí trobaràs una selecció de jocs trencaclosques per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs trencaclosques de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs trencaclosques són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis trencaclosques 072 Bona nit senyor Snoozleberg
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: El senyor Snoozleberg s´ha tornat a escapar de casa somnàmbul, ajuda´l a tornar.
joc gratis trencaclosques 073 Mal son 3
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc gratis trencaclosques 074 Mal son 2
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc gratis trencaclosques 075 Mals sons 1
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc gratis trencaclosques 076 Matemàtiques bubble pop
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Aquest joc posarà aprova la teva rapidesa en el càlcul mental
joc gratis trencaclosques 077 Tresor a la foscor
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Tens només uns segons per memoritza el recorregut que cal fer per arribar al tresor i després hi hauràs d´arribar a les fosques
joc gratis trencaclosques 078 La biblioteca
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Demostra que ets una bona bibliotecària i entrega als alumnes els llibres que demanin a la màxima velocitat
joc gratis trencaclosques 079 La princesa escapa del castell
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Ajuda a la princesa a que escapi del castell on la tenen presonera
joc gratis trencaclosques 080 Fuga ràpida
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Vas contra rellotge per escapar de tres escenaris diferents
joc gratis trencaclosques 081 Mico mètric
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Ajuda al mico a superar els obstacles per arribar al final del nivell i desbloquejar les diferents àrees del seu planeta
joc gratis trencaclosques 082 En forma de ninja
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: La peça en forma de ninja ha de tocar la peça en forma de senyor per passar de nivell
joc gratis trencaclosques 083 El forat
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: En aquest jocs de tetris la dificultat està en ser suficientment ràpid per escollir la peça que encaixa en el forat més proper
joc gratis trencaclosques 084 El jove Indiana Jones
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Aquest jove Indiana Jones, recorrerà diferents laberints per recollir tots els diamantes mentre esquiva perills i obstacles
joc gratis trencaclosques 085 El buscador de tresors
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Ets un buscadors de tresors que saps que hi ha alguns amagats en diferents cambres però per trobar-los hauràs de treballar i moure caixes.
joc gratis trencaclosques 086 Wheely 6: Conte de fades
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: En aquesta ocasió en Wheely serà un cavaller que rescatarà a la seva princesa de tots els perills en els que es trobi
joc gratis trencaclosques 087 Wheely 5: Armageddon
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Una aventura més d´en Wheely, aquesta vegada té la missió de trobar un talla gespa.
joc gratis trencaclosques 088 El camí de les ovelles
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Un curiós recorregut marxa enrere porta al nostra protagonista per camins plens d´obstacles i animals estranys
joc gratis trencaclosques 089 Mansió fantasma 8
Joc. Joc online. Joc gratis trencaclosques: Ajuda a Hèctor a recórrer la mansió fantasma de dalt a baix, passant per totes les cambres sense que els seus habitants notin la seva presciència.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació