jocs simulació


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

simulació

compartir joc a Facebook simulació+ compartir joc a Twitter simulació+ compartir joc a Google+ simulació+

Jocs simulació

joc gratis simulació 001 Poble rural
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Construeix un poble que sigui sostenible, capaç de mantenir-se i obtenir beneficis de les seves granges.
joc gratis simulació 002 La granja Youda
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: La teva missió en el joc és portar una granja, recollir els articles i lliurar-los a la gent de les ciutats.
joc gratis simulació 003 L´aeroport
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Per un dia et convertiràs en controlador d´aeroport i hauràs de guiar a les avions en cada moment per tal que facin el que cal en cada moment.
joc gratis simulació 004 La ciutat del futur
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Construeix la teva ciutat futurista utilitzant nombrosos elements arquitectònics i de decoració per tal que et quedi completament acabada.
joc gratis simulació 005 La granja de la Riley
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: En aquesta granja hauràs de plantar, regar, i vendre el que has plantat. Per tal de fer-ho bé segueix tots els passos per ordre i et convertiràs en una gran grangera
joc gratis simulació 006 Creure en Santa
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Les persones que creuen en Santa Claus va al seu taller a que els facin una joguina a mida i la teva feina serà de donar-los el que volen.
joc gratis simulació 007 El centre puppy
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: En aquest centre de per animals la teva feina serà la de fer que tos els visitants estiguin còmodes i ben cuidats.
joc gratis simulació 008 Fast food
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Aquest és un restaurant de menjar ràpid, no només pel tipus de menjar que s´hi ofereix sino també perquè cal fer les comandes molt ràpid.
joc gratis simulació 009 El parc dels dofins
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Han obert un parc nou on els dofins són els protagonies i moltes persones volen veure com salten i juguen en les seves piscines.
joc gratis simulació 010 Gala hotel
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Aquest hotel té moltes habitacions i els seus hostes tenen necessitats a cada moment que s´han de satisfer.
joc gratis simulació 011 Hotel per gossos 2
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets l´encarregada de cuidar els gossos que et porten a l´hotel. Si ho fas bé rebràs molts punts i la medalla d´or com a la millor cuidadora.
joc gratis simulació 012 Els repartidors de Nova York
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: L´objectiu del jocs és aconseguir que els camions de repartiment que surten del punt A passin per la majoria de cases abans d´arribar al punt B.
joc gratis simulació 013 L´Spa de les celebrities
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Unes quantes dones riques i famoses volen estar radiants i pera això van al teu Spa que és el més glamurós de tots.
joc gratis simulació 014 El santuari dels ocells
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Tens un petit santuari amb gàbies plenes d´ocells que la gent vol visitar i tu seràs l´encarregat que tenir-ho tot net i ben cuidat perquè tot estigui en ordre.
joc gratis simulació 015 El xiringuito de platja
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets la cambrera d´un xiringuito de platja amb molta clientela i la teva feina és fer que tots els clients que entrin, marxin satisfets.
joc gratis simulació 016 Agent immobiliària
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Converteix-te en una gran agent immobiliària construint i arrendant cases i altres edificis fins aconseguir a tenir el teu propi imperi.
joc gratis simulació 017 Estació d´esquí
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: En aquest joc hauràs de fer que l´estació d´esquí de la teva tieta sigui rentable per tal que el banc no te la prengui per no poder fer front als pagaments.
joc gratis simulació 018 El resort d´hivern de la família Ashton
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: La família Ashton porta un resort a la muntanya amb casetes familiars i activitats d´hivern.
joc gratis simulació 019 El parc d´atraccions
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets el gerent d´un parc i has de fer que al final del dia tothom surti content i amb ganes de tornar.
joc gratis simulació 020 El cafè de l´aeroport
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Portar un cafè a l´aeroport no és mai fàcil, hi passa molta gent i sempre hi ha molta feina a fer.
joc gratis simulació 021 L´hamburgueseria 4
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: En aquesta hamburgueseria hi ha només una noia per atendre totes les comandes, intenta fer-ho tot molt de pressa i que els clientes marxin contents.
joc gratis simulació 022 La millor granja
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Per tenir la millor granja de la comarca has de tenir animals, conreus i fàbriques per fer els teus propis productes.
joc gratis simulació 023 Hotel fantasia
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets gerent d´un hotel i la teva feina és procurar que tots els hostes estiguin contents i tinguin el que volen perquè així quan marxin deixaran més propines.
joc gratis simulació 024 Construir un hotel
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Vols construir un hotel des del principi? Comença per les estances i els serves més bàsics i a mesura que guanyis diners podràs ampliar.
joc gratis simulació 025 El restaurant pirata
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ha arribat un nou xef al port dels pirates i ara tos volen provar els seus plats amb les delícies de mar.
joc gratis simulació 026 L´hospital
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets la única infermera recepcionista en una sala d´urgències d´un hospital i la teva feina és portar als pacients que van arribar al lloc on els correspongui.
joc gratis simulació 027 Hotel frenesi 2
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets la gerent d´un hotel amb molta feina, has d´estar pendent dels clients en tot moment i satisfer-los amb tot el que demanin personalment.
joc gratis simulació 028 El xef pop
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Aquest xef és d´allò més ràpid i eficient, ja que té vuit mans i pot fer vàries coses a l´hora, però sense la teva ajuda està perdut a la cuina.
joc gratis simulació 029 La nova grangera
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets una noia de ciutat que ha decidit anar a viure al camp i cuidar d´una granja. Hauràs de començar fent les coses més bàsiques i de mica en mica aprendràs s fer-ho tot i viure del que reculls.
joc gratis simulació 030 El restaurant de la Rapunzel
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: La Rapunzel ha obert un restaurant de menjar ràpid i la teva feina és posar a les plates el menjar que es demana
joc gratis simulació 031 L´arbre dels diners
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets l´orgullós propietari d´un arbre que cada vegada que creix i produeix fruit, et dona diners automàticament.
joc gratis simulació 032 El restaurant d´en Mario
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: El nostre amic Mario ha obert un restaurant, on hi té fruita i coses dolces. Hauràs de fer que el clients rebin el que volen en el menor temps possible.
joc gratis simulació 033 El gran resort
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets el propietari d´un gran resort i la teva feina és fer que els clientes estiguin contents i a gust en les teves instl.lacions
joc gratis simulació 034 Papa´s pizzeria
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Una nova pizzeria ha obert i tu ets l´encarregat de prendre nota de les comandes i fer que les pizzes surtin a temps i tal com les demanen els clients
joc gratis simulació 035 El restaurant de les Monster High
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Serveix als teus amics de Monster High el que demanin. Has de tenir-los contents per poder prosperar i ampliar el negoci
joc gratis simulació 036 La granja de conills
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets la cuidadora d´una granja de conills, on no només hauràs de comprar i vendre els conills, sinó que també els hauràs de cuidar i donar-los del menjar que plantis en els teu hort.
joc gratis simulació 037 Els cupcake de papa´s
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: El restaurant Papa´s ha obert un nou negoci, aquest cop una cupcakeria.
joc gratis simulació 038 Cafè Amigo
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets un mexicà que vols aconseguir un gran restaurant, primer comencen amb un petit cafè i si ho fas bé i guanyes prou diners, podràs arribar a tenir el teu propi gran restaurant
joc gratis simulació 039 La gelateria de l´Alice
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: L´Alice té una gelateria on a més de gelats de tot tipus també es serveixen cafès i begudes, la teva missió és fer de cambrera i ajudar a l´Alice a treure la feina endavant
joc gratis simulació 040 L´hotel de la Jane
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: La Jane és una encarregada d´hotel que ha de tenir els seus clients contents i no paren de demanar-li de tot: que netegin la seva habitació, que els hi porti cafè, que els hi porti un diari... i la Jane ha de fer tot això ben de pressa perquè els clientes estiguin contents i al marxar li deixin més diners.
joc gratis simulació 041 Els veterinaris
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Portes una clínica veterinària amb un munt de serveis per les mascotes dels teus clients. Quan entren per la porta has de tenir cura del seu animal i donar-los el que volen.
joc gratis simulació 042 El restaurant familiar
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Fa uns anys el teu pare va muntar un restaurant però en poc temps es va quedar sense ajudant i va haver de contractar a la seva família perquè l´ajudes a la cuina.
joc gratis simulació 043 Papa´s pasta
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Portes un restaurant de pasta i la teva feina és que els clients tinguin el que vulguin en el menor temps d´espera possible.
joc gratis simulació 044 La gerent de l´hotel
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets la gerent d´un hotel i has de fer que tots els teus clientes estiguin contentes
joc gratis simulació 045 La botiga de regals
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Vindran unes ovelles a demanar-te un regal embolicat i hauràs de donar-los el que volen abans de que s´acabi el temps per aconseguir els diners necessaris d´aquell dia
joc gratis simulació 046 Texas saloon
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets la propietària d´un saloon de Texas, que has de portar tan bé com puguis servint-los ràpid i de la millor manera perquè deixin una bona propina
joc gratis simulació 047 Guarderia de gats
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Cuida els gats que et deixen i vigila que en tot moment tinguin el que necessiten i estiguin contents, així guanyaràs més diners per ampliar el negoci
joc gratis simulació 048 Granja mania
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Has de portar correctament la granja i assolir els objectius que et marca cada nivell del joc
joc gratis simulació 049 L´illa dels tòtems
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Una aventura on l´objectiu és reconstruir els tòtems i per fer-ho abans has de tenir suficient màteria prima com fusta, aigua o pedra
joc gratis simulació 050 L´Spa
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets el propietari/a d´un spa i has de tenir als clients contents, fes tot el que et demanin i al marxar pagaran bé els teus serveis
joc gratis simulació 051 La cafeteria
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Portes una cafetería i has de servir als clients el que et demanen el más ràpid possible perquè estiguin contents i guanyis suficients diners per poder ampliar el negoci
joc gratis simulació 052 El restaurant del castell
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Portes un restaurant i has d´aconseguir al finalizar del dia els diners suficients per no tancar el negoci
joc gratis simulació 053 La petita granja
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Has de recol•lectar els vegetals que hi ha plantats formant un trencaclosques
joc gratis simulació 054 Aventura a la mar
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets un jove empresari que has de fer prosperar el negoci que el teu pare et va deixar abans de morir
joc gratis simulació 055 Camí de Roma 2
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Construeix el camí per arribar a Roma, per fer-ho hauràs de tallar llenya, recollir menjar, construir ponts, matar animals...
joc gratis simulació 056 La gelateria
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Tens una botiga de gelats i has de fer els gelets que et demanin els clients per aconseguir els diners suficients per passar de nivell
joc gratis simulació 057 Camí de Roma
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Construeix el camí per arribar a Roma, per fer-ho hauràs de tallar llenya, recollir menjar, construir ponts, matar animals...
joc gratis simulació 058 El restaurant pingüí
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Has de servir menjars en el restaurant pingüí tant ràpid com puguis abans de que els clients s´enfadin i marxin. Si ho fas bé i aconsegueixes els diners que et fan falta durant un dia podràs fer millores en el restaurant i passar de nivell
joc gratis simulació 059 Prepara´t per anar al cole
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Busca tot allò que et pot fer falta per anar al cole i posar-ho a la teva motxilla, després fes-te l´esmorzar abans de marxar.
joc gratis simulació 060 Restaurant dofí
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ajuda al teu amic dofí a portar el seu restaurant i que els clients marxin contents.
joc gratis simulació 061 El restaurant de Busy Bee
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ajuda a la Busy Bee a preparar els plats que els clients demanen en el seu restaurant.
joc gratis simulació 062 La granja de Doli
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Doli té una granja plena d´animals i et demana que l´ajudis a cuidar-los.
joc gratis simulació 063 La mainadera
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Cuida als nens i dona-li a cadascú el que necessita abans de que es posi a plorar.
joc gratis simulació 064 La granja 3
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Dirigeix la teva pròpia granja, hauràs de donar de menjar als animals, vendre els productes que recullis i fabricar allò que et demanin en cada nivell.

Aquí trobaràs una selecció de jocs simulació per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs simulació de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs simulació són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis simulació 065 El buscador de tresors
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets un buscadors de tresors que saps que hi ha alguns amagats en diferents cambres però per trobar-los hauràs de treballar i moure caixes.
joc gratis simulació 066 Wheely 6: Conte de fades
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: En aquesta ocasió en Wheely serà un cavaller que rescatarà a la seva princesa de tots els perills en els que es trobi
joc gratis simulació 067 Wheely 5: Armageddon
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Una aventura més d´en Wheely, aquesta vegada té la missió de trobar un talla gespa.
joc gratis simulació 068 El camí de les ovelles
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Un curiós recorregut marxa enrere porta al nostra protagonista per camins plens d´obstacles i animals estranys
joc gratis simulació 069 Mansió fantasma 8
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ajuda a Hèctor a recórrer la mansió fantasma de dalt a baix, passant per totes les cambres sense que els seus habitants notin la seva presciència.
joc gratis simulació 070 La mansió fantasma 7
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ajuda a Hèctor a recórrer la mansió fantasma de dalt a baix, passant per totes les cambres sense que els seus habitants notin la seva presciència.
joc gratis simulació 071 Blocs kamikaze
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: A aquests Blocs kamikaze els hi agrada volar pels aires i caure dins la boca dels monstres
joc gratis simulació 072 Laberint nevat
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Un esquiador ha de lliscar per un laberint nevat i ple d´estrelles on els ninots de neu seran els seus enemics
joc gratis simulació 073 El lleva neus
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ha nevat molt i la teva feina és la de treure la neu del pàrking perquè els cotxes puguin sortir.
joc gratis simulació 074 Harry el hàmster 3
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: En aquesta ocasió en Harry està tancat en la seva bola de córrer per protegir-se dels perills del jardí ja que necessita arribar al menjar sense que les granotes l´ataquin
joc gratis simulació 075 Harry el hàmster 2
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: El joc consisteix en muntar una canonada per tal que el hàmster pugui passar d´un cantó a l´altre sense caure.
joc gratis simulació 076 Escapa de l´illa del far
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Troba la manera de sortir d´aquesta illa amb pocs recursos i pistes amagades
joc gratis simulació 077 Les estrelles amagades d´Star Wars
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: En aquestes escenes de la Guerra dels Clons de la saga Star Wars, hi ha 15 estrelles amagades que hauràs de trobar
joc gratis simulació 078 L´aventura d´anar a l´escola
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Una nena va a l´escola però pel camí es trobarà animals i persones a les que haurà d´ajudar.
joc gratis simulació 079 Tom i Jerry i l´entrepà de mitjanit
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: En Jerry és somnàmbul i a mitjanit es lleva per anar a la cuina a buscar menjar. Hauràs de fer que el seu recorregut pel perillós escenari no desperti en Tom
joc gratis simulació 080 L´elefant roncador a l´illa del tresor
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Tots els animals hauran de treballar junts per despertar a l´elefant que amb els seus roncs no deixa descansar a ningú
joc gratis simulació 081 Mini golf tropical
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Intenta que la bola entri amb el menor número de cops possibles
joc gratis simulació 082 L´ànec buscador de tresors
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Aquest ànec recorrerà un perillós camí ple d´obstacles i perills per aconseguir ser el primer en trobar el tresor perdut de la ciutat
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació