jocs simulació


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

simulació

compartir joc a Facebook simulació+ compartir joc a Twitter simulació+ compartir joc a Google+ simulació+

Jocs simulació

joc gratis simulació 001 La granja Youda
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: La teva missió en el joc és portar una granja, recollir els articles i lliurar-los a la gent de les ciutats.
joc gratis simulació 002 L´aeroport
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Per un dia et convertiràs en controlador d´aeroport i hauràs de guiar a les avions en cada moment per tal que facin el que cal en cada moment.
joc gratis simulació 003 La ciutat del futur
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Construeix la teva ciutat futurista utilitzant nombrosos elements arquitectònics i de decoració per tal que et quedi completament acabada.
joc gratis simulació 004 La granja de la Riley
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: En aquesta granja hauràs de plantar, regar, i vendre el que has plantat. Per tal de fer-ho bé segueix tots els passos per ordre i et convertiràs en una gran grangera
joc gratis simulació 005 Creure en Santa
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Les persones que creuen en Santa Claus va al seu taller a que els facin una joguina a mida i la teva feina serà de donar-los el que volen.
joc gratis simulació 006 El centre puppy
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: En aquest centre de per animals la teva feina serà la de fer que tos els visitants estiguin còmodes i ben cuidats.
joc gratis simulació 007 Fast food
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Aquest és un restaurant de menjar ràpid, no només pel tipus de menjar que s´hi ofereix sino també perquè cal fer les comandes molt ràpid.
joc gratis simulació 008 El parc dels dofins
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Han obert un parc nou on els dofins són els protagonies i moltes persones volen veure com salten i juguen en les seves piscines.
joc gratis simulació 009 Gala hotel
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Aquest hotel té moltes habitacions i els seus hostes tenen necessitats a cada moment que s´han de satisfer.
joc gratis simulació 010 Hotel per gossos 2
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets l´encarregada de cuidar els gossos que et porten a l´hotel. Si ho fas bé rebràs molts punts i la medalla d´or com a la millor cuidadora.
joc gratis simulació 011 Els repartidors de Nova York
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: L´objectiu del jocs és aconseguir que els camions de repartiment que surten del punt A passin per la majoria de cases abans d´arribar al punt B.
joc gratis simulació 012 L´Spa de les celebrities
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Unes quantes dones riques i famoses volen estar radiants i pera això van al teu Spa que és el més glamurós de tots.
joc gratis simulació 013 El santuari dels ocells
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Tens un petit santuari amb gàbies plenes d´ocells que la gent vol visitar i tu seràs l´encarregat que tenir-ho tot net i ben cuidat perquè tot estigui en ordre.
joc gratis simulació 014 El xiringuito de platja
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets la cambrera d´un xiringuito de platja amb molta clientela i la teva feina és fer que tots els clients que entrin, marxin satisfets.
joc gratis simulació 015 Agent immobiliària
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Converteix-te en una gran agent immobiliària construint i arrendant cases i altres edificis fins aconseguir a tenir el teu propi imperi.
joc gratis simulació 016 Estació d´esquí
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: En aquest joc hauràs de fer que l´estació d´esquí de la teva tieta sigui rentable per tal que el banc no te la prengui per no poder fer front als pagaments.
joc gratis simulació 017 El resort d´hivern de la família Ashton
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: La família Ashton porta un resort a la muntanya amb casetes familiars i activitats d´hivern.
joc gratis simulació 018 El parc d´atraccions
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets el gerent d´un parc i has de fer que al final del dia tothom surti content i amb ganes de tornar.
joc gratis simulació 019 El cafè de l´aeroport
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Portar un cafè a l´aeroport no és mai fàcil, hi passa molta gent i sempre hi ha molta feina a fer.
joc gratis simulació 020 L´hamburgueseria 4
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: En aquesta hamburgueseria hi ha només una noia per atendre totes les comandes, intenta fer-ho tot molt de pressa i que els clientes marxin contents.
joc gratis simulació 021 La millor granja
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Per tenir la millor granja de la comarca has de tenir animals, conreus i fàbriques per fer els teus propis productes.
joc gratis simulació 022 Hotel fantasia
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets gerent d´un hotel i la teva feina és procurar que tots els hostes estiguin contents i tinguin el que volen perquè així quan marxin deixaran més propines.
joc gratis simulació 023 Construir un hotel
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Vols construir un hotel des del principi? Comença per les estances i els serves més bàsics i a mesura que guanyis diners podràs ampliar.
joc gratis simulació 024 El restaurant pirata
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ha arribat un nou xef al port dels pirates i ara tos volen provar els seus plats amb les delícies de mar.
joc gratis simulació 025 L´hospital
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets la única infermera recepcionista en una sala d´urgències d´un hospital i la teva feina és portar als pacients que van arribar al lloc on els correspongui.
joc gratis simulació 026 Hotel frenesi 2
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets la gerent d´un hotel amb molta feina, has d´estar pendent dels clients en tot moment i satisfer-los amb tot el que demanin personalment.
joc gratis simulació 027 El xef pop
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Aquest xef és d´allò més ràpid i eficient, ja que té vuit mans i pot fer vàries coses a l´hora, però sense la teva ajuda està perdut a la cuina.
joc gratis simulació 028 La nova grangera
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets una noia de ciutat que ha decidit anar a viure al camp i cuidar d´una granja. Hauràs de començar fent les coses més bàsiques i de mica en mica aprendràs s fer-ho tot i viure del que reculls.
joc gratis simulació 029 El restaurant de la Rapunzel
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: La Rapunzel ha obert un restaurant de menjar ràpid i la teva feina és posar a les plates el menjar que es demana
joc gratis simulació 030 L´arbre dels diners
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets l´orgullós propietari d´un arbre que cada vegada que creix i produeix fruit, et dona diners automàticament.
joc gratis simulació 031 El restaurant d´en Mario
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: El nostre amic Mario ha obert un restaurant, on hi té fruita i coses dolces. Hauràs de fer que el clients rebin el que volen en el menor temps possible.
joc gratis simulació 032 El gran resort
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets el propietari d´un gran resort i la teva feina és fer que els clientes estiguin contents i a gust en les teves instl.lacions
joc gratis simulació 033 Papa´s pizzeria
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Una nova pizzeria ha obert i tu ets l´encarregat de prendre nota de les comandes i fer que les pizzes surtin a temps i tal com les demanen els clients
joc gratis simulació 034 El restaurant de les Monster High
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Serveix als teus amics de Monster High el que demanin. Has de tenir-los contents per poder prosperar i ampliar el negoci
joc gratis simulació 035 La granja de conills
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets la cuidadora d´una granja de conills, on no només hauràs de comprar i vendre els conills, sinó que també els hauràs de cuidar i donar-los del menjar que plantis en els teu hort.
joc gratis simulació 036 Els cupcake de papa´s
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: El restaurant Papa´s ha obert un nou negoci, aquest cop una cupcakeria.
joc gratis simulació 037 Cafè Amigo
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets un mexicà que vols aconseguir un gran restaurant, primer comencen amb un petit cafè i si ho fas bé i guanyes prou diners, podràs arribar a tenir el teu propi gran restaurant
joc gratis simulació 038 La gelateria de l´Alice
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: L´Alice té una gelateria on a més de gelats de tot tipus també es serveixen cafès i begudes, la teva missió és fer de cambrera i ajudar a l´Alice a treure la feina endavant
joc gratis simulació 039 L´hotel de la Jane
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: La Jane és una encarregada d´hotel que ha de tenir els seus clients contents i no paren de demanar-li de tot: que netegin la seva habitació, que els hi porti cafè, que els hi porti un diari... i la Jane ha de fer tot això ben de pressa perquè els clientes estiguin contents i al marxar li deixin més diners.
joc gratis simulació 040 Els veterinaris
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Portes una clínica veterinària amb un munt de serveis per les mascotes dels teus clients. Quan entren per la porta has de tenir cura del seu animal i donar-los el que volen.
joc gratis simulació 041 El restaurant familiar
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Fa uns anys el teu pare va muntar un restaurant però en poc temps es va quedar sense ajudant i va haver de contractar a la seva família perquè l´ajudes a la cuina.
joc gratis simulació 042 Papa´s pasta
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Portes un restaurant de pasta i la teva feina és que els clients tinguin el que vulguin en el menor temps d´espera possible.
joc gratis simulació 043 La gerent de l´hotel
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets la gerent d´un hotel i has de fer que tots els teus clientes estiguin contentes
joc gratis simulació 044 La botiga de regals
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Vindran unes ovelles a demanar-te un regal embolicat i hauràs de donar-los el que volen abans de que s´acabi el temps per aconseguir els diners necessaris d´aquell dia
joc gratis simulació 045 Texas saloon
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets la propietària d´un saloon de Texas, que has de portar tan bé com puguis servint-los ràpid i de la millor manera perquè deixin una bona propina
joc gratis simulació 046 Guarderia de gats
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Cuida els gats que et deixen i vigila que en tot moment tinguin el que necessiten i estiguin contents, així guanyaràs més diners per ampliar el negoci
joc gratis simulació 047 Granja mania
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Has de portar correctament la granja i assolir els objectius que et marca cada nivell del joc
joc gratis simulació 048 L´illa dels tòtems
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Una aventura on l´objectiu és reconstruir els tòtems i per fer-ho abans has de tenir suficient màteria prima com fusta, aigua o pedra
joc gratis simulació 049 L´Spa
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets el propietari/a d´un spa i has de tenir als clients contents, fes tot el que et demanin i al marxar pagaran bé els teus serveis
joc gratis simulació 050 La cafeteria
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Portes una cafetería i has de servir als clients el que et demanen el más ràpid possible perquè estiguin contents i guanyis suficients diners per poder ampliar el negoci
joc gratis simulació 051 El restaurant del castell
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Portes un restaurant i has d´aconseguir al finalizar del dia els diners suficients per no tancar el negoci
joc gratis simulació 052 La petita granja
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Has de recol•lectar els vegetals que hi ha plantats formant un trencaclosques
joc gratis simulació 053 Aventura a la mar
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ets un jove empresari que has de fer prosperar el negoci que el teu pare et va deixar abans de morir
joc gratis simulació 054 Camí de Roma 2
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Construeix el camí per arribar a Roma, per fer-ho hauràs de tallar llenya, recollir menjar, construir ponts, matar animals...
joc gratis simulació 055 La gelateria
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Tens una botiga de gelats i has de fer els gelets que et demanin els clients per aconseguir els diners suficients per passar de nivell
joc gratis simulació 056 Camí de Roma
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Construeix el camí per arribar a Roma, per fer-ho hauràs de tallar llenya, recollir menjar, construir ponts, matar animals...
joc gratis simulació 057 El restaurant pingüí
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Has de servir menjars en el restaurant pingüí tant ràpid com puguis abans de que els clients s´enfadin i marxin. Si ho fas bé i aconsegueixes els diners que et fan falta durant un dia podràs fer millores en el restaurant i passar de nivell
joc gratis simulació 058 Prepara´t per anar al cole
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Busca tot allò que et pot fer falta per anar al cole i posar-ho a la teva motxilla, després fes-te l´esmorzar abans de marxar.
joc gratis simulació 059 Restaurant dofí
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ajuda al teu amic dofí a portar el seu restaurant i que els clients marxin contents.
joc gratis simulació 060 El restaurant de Busy Bee
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Ajuda a la Busy Bee a preparar els plats que els clients demanen en el seu restaurant.
joc gratis simulació 061 La granja de Doli
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Doli té una granja plena d´animals i et demana que l´ajudis a cuidar-los.
joc gratis simulació 062 La mainadera
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Cuida als nens i dona-li a cadascú el que necessita abans de que es posi a plorar.
joc gratis simulació 063 La granja 3
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Dirigeix la teva pròpia granja, hauràs de donar de menjar als animals, vendre els productes que recullis i fabricar allò que et demanin en cada nivell.

Aquí trobaràs una selecció de jocs simulació per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs simulació de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs simulació són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis simulació 064 Els micos i la bruixeria
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Busca la manera de que els micos estiguin contents donant-los el que volen
joc gratis simulació 065 Els micos al país de la xocolata
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: En el país de la xocolata, els micos hauran de trobar tot allò que els personatges necessiten i així estiguin tots contents
joc gratis simulació 066 El misteri del drac de la cova
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Un joc clàssic de pistes i enigmes que et portaran a un gran tresor
joc gratis simulació 067 El símbol viking
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Un guerrer viking ha de recuperar el símbol de la seva gent i per fer-ho recorrerà un llarg camí ple d´obstacle i perills
joc gratis simulació 068 La fugida del faraó
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Un faraó que ha estat tancat en un museu durant anys vols escapar per viure aventures i tu l´has d´ajudar a aconseguir-ho
joc gratis simulació 069 Tots exploten
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: En aquest joc tots juguen contra tots i guanyarà l´últim que quedi en peu
joc gratis simulació 070 La illa dels monstres
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Dos clans rivals de monstres s´enfronten per quedar-se amb la illa
joc gratis simulació 071 Pingüins i canonades
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: L´objectiu del joc és aconseguir que tants pingüins com sigui possible creuin a l´altre cantó per sobre de les canonades abans que s´acabi el temps
joc gratis simulació 072 El laberint d´Adam i Eva
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: El paradís està ple de laberint, obstacle i perills que un dels membres de la parella haurà de superar si vol retrobar-se amb l´altre
joc gratis simulació 073 El puzle de la torre
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Dos personatges han de sortir de les diferents cambres d´una torre on estan tancats i per fer-ho hauran de treballar en equip
joc gratis simulació 074 Scooby Doo i la maladicció d´Anubis
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Una nova aventura d´en Shaggy i l´Scooby Doo, aquesta vegada a l´interior d´una piràmide egípcia.
joc gratis simulació 075 L´alpinista
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Un alpinista fa un recorregut ple d´obstacles i perills que haurà de superar per fer el cim.
joc gratis simulació 076 El petit heroi
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Un petit heroi busca la manera de fer-se més fort i arribar al final de la torre dels gran guerrers
joc gratis simulació 077 Escapa de la casa embruixada 3
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Dos intrèpids joves han entrat en una casa on mostres i criatures estranyes recorren les habitacions.
joc gratis simulació 078 Vitralls
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Aconsegueix formar un vitrall de colors on totes les peces encaixin a la perfecció
joc gratis simulació 079 Rescat al rei 2
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Un grup de valerosos guerrers han de rescatar al rei traient-lo amb vida del castell assetjat pels enemics
joc gratis simulació 080 Super drift 3d
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: Porta el teu cotxe amb les fletxes del teclat tenint en compte les zones perilloses i els obstacles
joc gratis simulació 081 El senyor Snoozleberg
Joc. Joc online. Joc gratis simulació: El senyor Snoozleberg s´ha tornat a escapar de casa somnàmbul, ajuda´l a tornar.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació