jocs puzles


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

puzles

compartir joc a Facebook puzles+ compartir joc a Twitter puzles+ compartir joc a Google+ puzles+

Jocs puzles

joc gratis puzles 001 Mico mètric
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Ajuda al mico a superar els obstacles per arribar al final del nivell i desbloquejar les diferents àrees del seu planeta
joc gratis puzles 002 En forma de ninja
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: La peça en forma de ninja ha de tocar la peça en forma de senyor per passar de nivell
joc gratis puzles 003 El forat
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: En aquest jocs de tetris la dificultat està en ser suficientment ràpid per escollir la peça que encaixa en el forat més proper
joc gratis puzles 004 El buscador de tresors
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Ets un buscadors de tresors que saps que hi ha alguns amagats en diferents cambres però per trobar-los hauràs de treballar i moure caixes.
joc gratis puzles 005 Harry el hàmster 2
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: El joc consisteix en muntar una canonada per tal que el hàmster pugui passar d´un cantó a l´altre sense caure.
joc gratis puzles 006 Puzle egipci
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu és desfer-se de totes les peces cenctrals
joc gratis puzles 007 El misteri del drac de la cova
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Un joc clàssic de pistes i enigmes que et portaran a un gran tresor
joc gratis puzles 008 Vitralls
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Aconsegueix formar un vitrall de colors on totes les peces encaixin a la perfecció
joc gratis puzles 009 Objectes perduts a Tahiti
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: S´han perdut alguns objectes per les platges de Tahiti que hauràs de trobar abans que s´acabi el temps
joc gratis puzles 010 Bloquejador 2
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu del jocs és aconseguir que la pilota arribi a la porta
joc gratis puzles 011 Festa d´estiu
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Aconsegueix unir cinc o més objectes iguals de manera consecutiva per fer que desapareguin i sumar punts
joc gratis puzles 012 Les lletres de les flors
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Entre vàries escenes de flors hi ha l´abecedari amagat i en un temps limitat hauràs de trobar totes les lletres que el componen
joc gratis puzles 013 Comprova
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Busca on estan els xecs verds
joc gratis puzles 014 Rectangles
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Aquest jocs consisteix en crear rectangles amb el número de peces indicat al taulell
joc gratis puzles 015 Trossos
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu del joc és aconseguir muntar una via de tren sense que falti ni sobri cap peça
joc gratis puzles 016 Arbres i tendes
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Has de montar un campament de tendes però posant només el número indicat
joc gratis puzles 017 Hotel Palace
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: En diferents zones de l´hotel s´han perdut alguns objectes que hauràs de trobar
joc gratis puzles 018 El misteri de les pedres
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu és aconseguir tantes monedes i pedres precioses com sigui possible abans que s´acabi el temps
joc gratis puzles 019 Uneix les mans
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu del joc és aconseguir que cap mà quedi despenjada, sino que estigui agafada d´una altra.
joc gratis puzles 020 La petita botiga dels tresors amagats
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Hi ha un carrer ple de petites botigues amb un munt de tresors amagats, podràs trobar-los abans que s´acabi el temps?
joc gratis puzles 021 Festa de peixos
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Durant un llarg recorregut pel fons del mar, hauràs d´alliberar els peixis i els tresors atrapats.
joc gratis puzles 022 Puzle batalla
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Aquest trencaclosques a més de ser un puzle en si mateix, et demana que muntis una història on l´ordre és el més important
joc gratis puzles 023 L´aventura de les ovelles
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Uneix-te a la petita ovella en la seva aventura al voltant del món en aquest addictiu joc
joc gratis puzles 024 Block buster
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu del joc és eliminar línies abans que arribin a tocar el sostre
joc gratis puzles 025 Match 3
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu d´aquest joc és aconseguir connectar tants blocs del mateix color com sigui possible en el mateix cantó del quadrat i sumar punts.
joc gratis puzles 026 Bits i bytes
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Explora el món boig de bits i bytes i tracta de completar 150 desafiadors nivells!
joc gratis puzles 027 El cargol maldestre
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: En Bob ha tornat... molt lluny. En la tercera aventura de la popular sèrie de trencaclosques, per error el maldestre cargol ha viatjat a través d´un portal a l´antic Egipte. Ajude´l a trobar la sortida en tots els nivells, usant diferents eines per resoldre els puzles i guiant-lo amb seguretat a través de les trampes, pous i altres perills. Recull estrelles per desbloquejar fotos de galeries interessants i reuneix en Bob amb el seu avi!
joc gratis puzles 028 Onze onze
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Aquest joc consisteix en col.locar totes les peces en els requadres i anar el.liminant línies per sumar punts
joc gratis puzles 029 Camí de colors
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu del joc és aconseguir unir els punts del mateix color sense deixar cap espai en blanc.
joc gratis puzles 030 1212
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu del joc és aconseguir col.locar tantes peces com sigui possible sense deixar cap espai buit.
joc gratis puzles 031 La princesa i el pèsol
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: El clàssic conte de la princesa i el pèsol, transformat en un joc de buscar objectes
joc gratis puzles 032 Mahjong clàssic
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: El típic joc de taulell on l´objectiu és aconseguir que totes les peces desapareguin després de formar parelles amb elles.
joc gratis puzles 033 Laberint hexagonal
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu del joc és unir les peces per formar el recorregut més llarg possible
joc gratis puzles 034 Tangram per a nens
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Figures fàcils de tangram que qualsevol pot muntar.
joc gratis puzles 035 Bubble spirit
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu del joc és aconseguir que totes les bombolles desapareguin
joc gratis puzles 036 Trenca fruites
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Aconsegueix formar línies de tres o més fruites iguals per tal de sumar punts i arribar a la puntuació marcada en cada nivell.
joc gratis puzles 037 Treure sorra
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu del joc és aconseguir treure del taulell tota la sorra possible per tal d´arribar a la fita proposada en cada nivell i dins el temps establert.
joc gratis puzles 038 Bombes contra zombis
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Demostra la teva habilitat per llençar bombes i acabar amb les zombis
joc gratis puzles 039 Les lletres perdudes de l´Alícia
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: En tres escenes de la pel.lícula d´Alícia al país de les meravelles, hi ha tot l´alfabet amagat i tu l´hauràs de trobar tot.
joc gratis puzles 040 Moll de càrrega
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu del joc és aconseguir carregar el vaixell amb les caixes del port sense que aquest s´enfonsi ni res caigui a l´aigua.
joc gratis puzles 041 Amic Pancho 3
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: El nostre amic Pancho ha tornat per completar la seva tercera ascensió en globus.
joc gratis puzles 042 Arribem al dotze
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu d´aquest joc és arribar a transformar els números del taulell en dotze.
joc gratis puzles 043 Tira l´ampolla
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: El joc consisteix en llençar les ampolles les pedres.
joc gratis puzles 044 La roca guardiana
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Uns petits arqueòlegs han arribat per estudiar unes roques molt especials, però aquestes roques no volen que les molestin i han enviat a un guardià per fer fora als forasters.
joc gratis puzles 045 Guerra d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu del joc és aconseguir que totes les gotes d´aigua desapareguin del taulell.
joc gratis puzles 046 El camí de l´arc de Sant Martí
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: La petita Latie vol arribar a casa seva per fer el seu pastís preferit, de maduixes, però no li queda cap maduixa i ha hagut de sortir a buscar-les, però ara de tornar a casa.
joc gratis puzles 047 El llibre dels morts
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Aquest és un joc de diferències on s´explica la història d´un detectiu que busca una peça molt valuosa.
joc gratis puzles 048 Una mica de tot
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Aquest joc és una barreja de molts petits jocs on en cadascun d´ells hauràs de resoldre un trencaclosques per poder passar al següent.
joc gratis puzles 049 L´esquimal
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Un esquimal ha de tornar a casa seva però per fer-ho haurà se superar una sèrie d´obstacles que només es poden fer font amb habilitat i sentit comú.
joc gratis puzles 050 Puzle egipci
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu del joc és aconseguir que totes les peces de cada nivell desapareguin formant grups de dos o més peces iguals.
joc gratis puzles 051 Roncs i més roncs
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´elefant quan dorm emet uns roncs molt alts que molesten a la resta d´animals de la jungla. Intenta despertar a l´elefant perquè deixi de roncar.
joc gratis puzles 052 Roncs a la illa del tresor
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: A la illa del tresor està tranquil, fins que l´elefant es posa a dormir i els seus roncs omplen tota la illa d´un soroll insuportable.
joc gratis puzles 053 Troba la vaca
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: En vint-i-cinc mini jocs l´objectiu serà sempre fer que la vaca aparegui, s´enlairi o es descobreixi d´entre totes les altres coses de la pantalla.
joc gratis puzles 054 La vaca boja
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Hi ha una vaca que no para d´anar d´un cantó a l´altre sense control. La teva feina serà parar-la i fer que vagi a la quadra amb les altres vaques.
joc gratis puzles 055 Angry Santa
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Un joc amb la mateixa dinàmica que la dels Angry birds però on els personatges que es llencen són pare Noels i el que cal esfondrar són voles de neu.
joc gratis puzles 056 Tres minuts a la platja
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Has fet mai castells de sorra a la platja? Doncs aquesta vegada hauràs de fer castells de tres peces amb els motlles de sorra.
joc gratis puzles 057 El gran escape: aventura a la Terra
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Un petit extraterrestre ha de tornar el seu planeta, però abans de fer-ho ha de recollir totes les estrelles caigudes.
joc gratis puzles 058 La Dora celebra el Halloween
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Acompanya a la Dora exploradora a celebrar el Halloween en aquests dos trencaclosques
joc gratis puzles 059 Els menjadors de cervells
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Hi ha uns éssers molt especials que s´alimenten de cervells i tu has d´aconseguir que arribin fins a ells i se´ls mengin.
joc gratis puzles 060 Zombis menja cervells
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu del joc és acabar amb els zombis posant-los un parany per fer que surtin.
joc gratis puzles 061 Una altra vida
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Aquesta és la història de dos amors perduts en un món de fantasia, que necessiten escapar dels monstres i resoldre els puzles per continuar el viatge en aquest lloc.
joc gratis puzles 062 Puzle de l´Amazones
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Serràs capaç de completar tots els puzles d´aquest joc? N´hi ha més de trenta per fer.
joc gratis puzles 063 Boles màgiques
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Un mag t´ha llançat a un calabós. Has de completar els seus puzles per escapar i guanyar una recompensa màgica.
joc gratis puzles 064 4 elements 2
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu és arribar a l´arbre de la vida i per fer-ho has de fer arribar la sàlvia perquè creixi l´arbre
joc gratis puzles 065 4 elements
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu és arribar a l´arbre de la vida i per fer-ho has de fer arribar la sàlvia perquè creixi l´arbre.

Aquí trobaràs una selecció de jocs puzles per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs puzles de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs puzles són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis puzles 066 Bona nit senyor Snoozleberg
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: El senyor Snoozleberg s´ha tornat a escapar de casa somnàmbul, ajuda´l a tornar.
joc gratis puzles 067 Mal son 3
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc gratis puzles 068 Mal son 2
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc gratis puzles 069 Mals sons 1
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc gratis puzles 070 Matemàtiques bubble pop
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Aquest joc posarà aprova la teva rapidesa en el càlcul mental
joc gratis puzles 071 Tresor a la foscor
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Tens només uns segons per memoritza el recorregut que cal fer per arribar al tresor i després hi hauràs d´arribar a les fosques
joc gratis puzles 072 La biblioteca
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Demostra que ets una bona bibliotecària i entrega als alumnes els llibres que demanin a la màxima velocitat
joc gratis puzles 073 La princesa escapa del castell
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Ajuda a la princesa a que escapi del castell on la tenen presonera
joc gratis puzles 074 Fuga ràpida
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Vas contra rellotge per escapar de tres escenaris diferents
joc gratis puzles 075 Mico mètric
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Ajuda al mico a superar els obstacles per arribar al final del nivell i desbloquejar les diferents àrees del seu planeta
joc gratis puzles 076 En forma de ninja
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: La peça en forma de ninja ha de tocar la peça en forma de senyor per passar de nivell
joc gratis puzles 077 El forat
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: En aquest jocs de tetris la dificultat està en ser suficientment ràpid per escollir la peça que encaixa en el forat més proper
joc gratis puzles 078 El jove Indiana Jones
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Aquest jove Indiana Jones, recorrerà diferents laberints per recollir tots els diamantes mentre esquiva perills i obstacles
joc gratis puzles 079 El buscador de tresors
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Ets un buscadors de tresors que saps que hi ha alguns amagats en diferents cambres però per trobar-los hauràs de treballar i moure caixes.
joc gratis puzles 080 Wheely 6: Conte de fades
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: En aquesta ocasió en Wheely serà un cavaller que rescatarà a la seva princesa de tots els perills en els que es trobi
joc gratis puzles 081 Wheely 5: Armageddon
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Una aventura més d´en Wheely, aquesta vegada té la missió de trobar un talla gespa.
joc gratis puzles 082 El camí de les ovelles
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Un curiós recorregut marxa enrere porta al nostra protagonista per camins plens d´obstacles i animals estranys
joc gratis puzles 083 Mansió fantasma 8
Joc. Joc online. Joc gratis puzles: Ajuda a Hèctor a recórrer la mansió fantasma de dalt a baix, passant per totes les cambres sense que els seus habitants notin la seva presciència.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació