jocs ovelles


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

ovelles

compartir joc a Facebook ovelles+ compartir joc a Twitter ovelles+ compartir joc a Google+ ovelles+

Jocs ovelles

joc gratis ovelles 001 L´aventura de les ovelles
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: Uneix-te a la petita ovella en la seva aventura al voltant del món en aquest addictiu joc
joc gratis ovelles 002 Les ovelles descarriades
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: Hi ha tres ovelles que han de tornar a casa i per fer-ho hauràs de superar obstacles que sense la col.laboració de totes tres no podran superar.
joc gratis ovelles 003 David, el pastor
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: Completa els diferents nivells rescatant a les ovelles segrestades per animals salvatges.
joc gratis ovelles 004 Crema els espantaocells
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: L´objectiu del joc és cremar tots els espantaocells del camp sense tocar les ovelles.
joc gratis ovelles 005 El pator d´ovelles
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: Per un moment t´has de convertir en un pastor d´ovelles i fer que totes entrin al tancat.
joc gratis ovelles 006 El cuidador d´ovelles
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: Has d´aconseguir salvar les ovelles del trolls
joc gratis ovelles 007 La botiga de regals
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: Vindran unes ovelles a demanar-te un regal embolicat i hauràs de donar-los el que volen abans de que s´acabi el temps per aconseguir els diners necessaris d´aquell dia

Aquí trobaràs una selecció de jocs ovelles per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs ovelles de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs ovelles són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis ovelles 008 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis ovelles 009 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis ovelles 010 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis ovelles 011 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis ovelles 012 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis ovelles 013 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis ovelles 014 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis ovelles 015 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis ovelles 016 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis ovelles 017 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis ovelles 018 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis ovelles 019 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis ovelles 020 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis ovelles 021 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis ovelles 022 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis ovelles 023 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis ovelles 024 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis ovelles 025 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis ovelles: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació