jocs ous de tortuga


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

ous de tortuga

compartir joc a Facebook ous+tortuga+ compartir joc a Twitter ous+tortuga+ compartir joc a Google+ ous+tortuga+

Jocs ous de tortuga

joc gratis ous de tortuga 001 L´illa trotuga
Joc. Joc online. Joc gratis ous de tortuga: Ets l´encarregada de recollir i cuidar els ous de tortuga que es dipositen en la illa on vius, per tant busca i recupera tants com puguis abans d´acabar el dia.

Aquí trobaràs una selecció de jocs ous de tortuga per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs ous de tortuga de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs ous de tortuga són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis ous de tortuga 002 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis ous de tortuga: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis ous de tortuga 003 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis ous de tortuga: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis ous de tortuga 004 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis ous de tortuga: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis ous de tortuga 005 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis ous de tortuga: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis ous de tortuga 006 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis ous de tortuga: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis ous de tortuga 007 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis ous de tortuga: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis ous de tortuga 008 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis ous de tortuga: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis ous de tortuga 009 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis ous de tortuga: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis ous de tortuga 010 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis ous de tortuga: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis ous de tortuga 011 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis ous de tortuga: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis ous de tortuga 012 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis ous de tortuga: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis ous de tortuga 013 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis ous de tortuga: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis ous de tortuga 014 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis ous de tortuga: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis ous de tortuga 015 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis ous de tortuga: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis ous de tortuga 016 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis ous de tortuga: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis ous de tortuga 017 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis ous de tortuga: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis ous de tortuga 018 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis ous de tortuga: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis ous de tortuga 019 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis ous de tortuga: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació