jocs ossos


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

ossos

compartir joc a Facebook ossos+ compartir joc a Twitter ossos+ compartir joc a Google+ ossos+

Jocs ossos

joc gratis ossos 001 Dora salva al gos
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: L´objectiu de la Dora en aquest joc és aconseguit tots els ossos i arribar fins al gos.
joc gratis ossos 002 La patrulla canina recull insígnies
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: Aquesta vegada la patrulla canina sortirà a fer vàries missions per recollir insígnies i ossos per tota la colla.
joc gratis ossos 003 Connectant
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: La finalitat del joc és connectar un extrem del cable amb l´altre extrem, movent els trossos de cable de tal manera que encaixin perfectament.
joc gratis ossos 004 Hotel per gossos 2
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: Ets l´encarregada de cuidar els gossos que et porten a l´hotel. Si ho fas bé rebràs molts punts i la medalla d´or com a la millor cuidadora.
joc gratis ossos 005 El cuidador de mascotes
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: Et dediques a cuidar gossos i la teva feina és netejar-los, donar-los de menjar, passejar-los i curar-los.
joc gratis ossos 006 Els pingüins contra ataquen
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: Els pingüins estan enfadats i volen tornar-los al ossos l´atac que van rebre al passat
joc gratis ossos 007 L´Atlàntida
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: Reconstrueix l´Atlàntida trobant els trossos de mapa, eines i escultures que la formaven
joc gratis ossos 008 Hotel per gossos
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: Durant l´estiu els amos dels gossos els deixen en un hotel perquè tu els cuidis
joc gratis ossos 009 Pingüins contra óssos polars
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: Els pingüins estan enfadats amb els óssos polars perquè fins ara els han maltractat, però això ha de canviar.

Aquí trobaràs una selecció de jocs ossos per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs ossos de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs ossos són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis ossos 010 Escapa de la casa de paper
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: Troba la clau i obre la porta de la casa de paper per passar al següent nivell
joc gratis ossos 011 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis ossos 012 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis ossos 013 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis ossos 014 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis ossos 015 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis ossos 016 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis ossos 017 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis ossos 018 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis ossos 019 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis ossos 020 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis ossos 021 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis ossos 022 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis ossos 023 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis ossos 024 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis ossos 025 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis ossos 026 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis ossos 027 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis ossos: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació