jocs operacions


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

operacions

compartir joc a Facebook operacions+ compartir joc a Twitter operacions+ compartir joc a Google+ operacions+

Jocs operacions

joc gratis operacions 001 L´apocalipsi de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Has de defensar la muralla que separa als atacants de la civilització i per fer-ho hauràs de resoldre les operacions matemàtiques que se´t plantegen.
joc gratis operacions 002 Matemàtiques fàcils
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: En aquest joc pels més petits, s´ha de resoldre correctament a les operacions que s´indiquen per guanyar la carrera.
joc gratis operacions 003 La muntanya de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: L´objectiu del jocs és aconseguir arribar a dalt de tot de la muntanya resolent les operacions matemàtiques correctament per arribar el primer.
joc gratis operacions 004 Matemàtiques divertides
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Aquest jocs combina les operacions matemàtiques amb la superació personal.
joc gratis operacions 005 La carrera de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Fes los operacions matemàtiques mentre corres una carrera d´obstacles i guanya la cursa
joc gratis operacions 006 La mina dels decimals
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Hauràs de resoldre operacions amb decimals i trobar el camí correcte per on ha de passar la vagoneta de la mina
joc gratis operacions 007 La vaca matemàtica
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Resolt correctament les operacions matemàtiques i salva a la terra dels robots extraterrestres
joc gratis operacions 008 L´atac de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Has de defensar el castell resolent correctament les operacions matemàtiques que porten els guerrers que t´ataquen
joc gratis operacions 009 L´atac de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Resol les operacions matemàtiques i evita que la casa sigui atacada
joc gratis operacions 010 La defensa de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Resol correctament les operacions que et plantegen els canons perquè aquests disparin míssils contra les abelles que volen atacar les torres.
joc gratis operacions 011 El professor
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Realitza els exercicis que el professor escriurà a la pissarra
joc gratis operacions 012 Cursa matemàtica
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Hi ha tres personatges que fan una cursa, tu ets un d´aquests personatges i has de respondre correctament a les operacions matemàtiques per arribar el primer a la meta.
joc gratis operacions 013 Càlcul matemàtic
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Fes les operacions matemàtiques tant ràpid com puguis, a veure quantes ets capaç de resoldre en 2 minuts de temps.
joc gratis operacions 014 Nivell alt de matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Operacions matemàtiques de nivell alt.
joc gratis operacions 015 Matemàtiques de les Winx
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Fes les operacions que apareixen en el requadre en negre de la pantalla i si la resposta és correcte les pomes seran per les Winx, si t´equivoques el cocodril se les menjarà.
joc gratis operacions 016 Càlcul mental
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Pensa ràpid les respostes de les operacions que apareixen a la pantalla i anota els resultats abans de que passi el temps.

Aquí trobaràs una selecció de jocs operacions per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs operacions de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs operacions són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis operacions 017 Els micos feliços i el mag
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Com sempre hem de fer que els micos que estan tristos estiguin contents donant-los el que busquen.
joc gratis operacions 018 La carrera de l´alien
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Un petit alien té un repte que és arribar tant lluny com sigui possible en una difícil ruta estel·lar.
joc gratis operacions 019 Fins a 10
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Aconsegueix arribar a la peça número 10 formant grups de números i augmentant el seu nombre a 10.
joc gratis operacions 020 Torre mania
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: L´objectiu del joc és aconseguir una torre tan alta com sigui possible.
joc gratis operacions 021 Uneix les mans
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: L´objectiu del joc és aconseguir que cap mà quedi despenjada, sino que estigui agafada d´una altra.
joc gratis operacions 022 Les llums dels micos feliços
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Troba en cadascuna de les escenes d´aquest joc el que li manca a cada personatge.
joc gratis operacions 023 Golf neó
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Un joc de golf on els forats estan en llocs impossibles
joc gratis operacions 024 Aliens attack
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Els aliens han envaït la terra! Ara depèn de tu salvar el planeta dels intrusos intergalàctics.
joc gratis operacions 025 La petita botiga dels tresors amagats
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Hi ha un carrer ple de petites botigues amb un munt de tresors amagats, podràs trobar-los abans que s´acabi el temps?
joc gratis operacions 026 Cervesa o or
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: En les profunditats d´una mina d´or, un gnom i un leprechaun es troben i en comptes d´estar pendents de l´or, beuen i el perden.
joc gratis operacions 027 Festa de peixos
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Durant un llarg recorregut pel fons del mar, hauràs d´alliberar els peixis i els tresors atrapats.
joc gratis operacions 028 Vampiritzar
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Quantes persones podràs transformar en vampir?
joc gratis operacions 029 Apocalipsis
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Submergeix-te en un perillós món post-apocalíptic. Embarca´t en un viatge fascinant a través de la terra erma i sobreviu en un món destruït.
joc gratis operacions 030 Puzle batalla
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Aquest trencaclosques a més de ser un puzle en si mateix, et demana que muntis una història on l´ordre és el més important
joc gratis operacions 031 Hop hop
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Un petit conill té per davant un llarg i perillós recorregut ple d´obstacles i pedres precioses que haurà de recollir per sumar punts i augmentar les seves habilitats.
joc gratis operacions 032 L´aventura de les ovelles
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Uneix-te a la petita ovella en la seva aventura al voltant del món en aquest addictiu joc
joc gratis operacions 033 L´esquiador
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Aquest esquiador vol baixar unes de les muntanyes més difícils que hi ha, amb un recorregut ple d´obstacles que haurà de superar si vols rebre regals.
joc gratis operacions 034 L´esquitol recol.lector
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Aquest cop l´esquirol salta de branca a branca en un país de les meravelles nevat
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació