jocs operacions


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

operacions

compartir joc a Facebook operacions+ compartir joc a Twitter operacions+ compartir joc a Google+ operacions+

Jocs operacions

joc gratis operacions 001 L´apocalipsi de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Has de defensar la muralla que separa als atacants de la civilització i per fer-ho hauràs de resoldre les operacions matemàtiques que se´t plantegen.
joc gratis operacions 002 Matemàtiques fàcils
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: En aquest joc pels més petits, s´ha de resoldre correctament a les operacions que s´indiquen per guanyar la carrera.
joc gratis operacions 003 La muntanya de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: L´objectiu del jocs és aconseguir arribar a dalt de tot de la muntanya resolent les operacions matemàtiques correctament per arribar el primer.
joc gratis operacions 004 Matemàtiques divertides
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Aquest jocs combina les operacions matemàtiques amb la superació personal.
joc gratis operacions 005 La carrera de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Fes los operacions matemàtiques mentre corres una carrera d´obstacles i guanya la cursa
joc gratis operacions 006 La mina dels decimals
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Hauràs de resoldre operacions amb decimals i trobar el camí correcte per on ha de passar la vagoneta de la mina
joc gratis operacions 007 La vaca matemàtica
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Resolt correctament les operacions matemàtiques i salva a la terra dels robots extraterrestres
joc gratis operacions 008 L´atac de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Has de defensar el castell resolent correctament les operacions matemàtiques que porten els guerrers que t´ataquen
joc gratis operacions 009 L´atac de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Resol les operacions matemàtiques i evita que la casa sigui atacada
joc gratis operacions 010 La defensa de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Resol correctament les operacions que et plantegen els canons perquè aquests disparin míssils contra les abelles que volen atacar les torres.
joc gratis operacions 011 El professor
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Realitza els exercicis que el professor escriurà a la pissarra
joc gratis operacions 012 Cursa matemàtica
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Hi ha tres personatges que fan una cursa, tu ets un d´aquests personatges i has de respondre correctament a les operacions matemàtiques per arribar el primer a la meta.
joc gratis operacions 013 Càlcul matemàtic
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Fes les operacions matemàtiques tant ràpid com puguis, a veure quantes ets capaç de resoldre en 2 minuts de temps.
joc gratis operacions 014 Nivell alt de matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Operacions matemàtiques de nivell alt.
joc gratis operacions 015 Matemàtiques de les Winx
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Fes les operacions que apareixen en el requadre en negre de la pantalla i si la resposta és correcte les pomes seran per les Winx, si t´equivoques el cocodril se les menjarà.
joc gratis operacions 016 Càlcul mental
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Pensa ràpid les respostes de les operacions que apareixen a la pantalla i anota els resultats abans de que passi el temps.

Aquí trobaràs una selecció de jocs operacions per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs operacions de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs operacions són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis operacions 017 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis operacions 018 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis operacions 019 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis operacions 020 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis operacions 021 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis operacions 022 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis operacions 023 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis operacions 024 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
joc gratis operacions 025 Les aventures d´Scooby doo al temple Maia - Capítol 4
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Aquest és l´últim capítol de la sèrie de jocs on sabrem si en Shaggy i l´Scooby doo arribaran a completar la seva missió o no.
joc gratis operacions 026 Les aventures d´Scooby doo al temple maya - Capítol 2
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Aquest capítol continua just després que en Shaggy i l´Scooby baixin el riu, i igual que en el capítol anterior hauran de continuar amb la seva missió esquivant al malvat tòtem
joc gratis operacions 027 Les aventures d´Scooby Doo al temple maya - Capítol 1
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Aquí comencen les aventures de l´Scooby i en Shaggy a la selva de l´amazones on un personatge els persegueix per tal que no aconsegueixen la seva missió
joc gratis operacions 028 En Shaggy somnàmbul
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: En Shaggy s´ha aixecat a mitja nit somnàmbul i es passeja per la casa sense ser conscient dels perills i obstacles que hi ha al seu voltant.
joc gratis operacions 029 Salva el meu arbre
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: El joc consisteix en fer que l´aigua arribi a l´arbre i es salvi
joc gratis operacions 030 Wheely 8
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Un petit cotxe ha de trobar la manera d´ajudar als seus amics superant els obstacles que hi al llarg del recorregut
joc gratis operacions 031 Els micos feliços i el mag
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Com sempre hem de fer que els micos que estan tristos estiguin contents donant-los el que busquen.
joc gratis operacions 032 La carrera de l´alien
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Un petit alien té un repte que és arribar tant lluny com sigui possible en una difícil ruta estel·lar.
joc gratis operacions 033 Fins a 10
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: Aconsegueix arribar a la peça número 10 formant grups de números i augmentant el seu nombre a 10.
joc gratis operacions 034 Torre mania
Joc. Joc online. Joc gratis operacions: L´objectiu del joc és aconseguir una torre tan alta com sigui possible.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació