jocs operacions matematiques


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

operacions matematiques

compartir joc a Facebook operacions+matematiques+ compartir joc a Twitter operacions+matematiques+ compartir joc a Google+ operacions+matematiques+

Jocs operacions matematiques

joc gratis operacions matematiques 001 L´apocalipsi de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: Has de defensar la muralla que separa als atacants de la civilització i per fer-ho hauràs de resoldre les operacions matemàtiques que se´t plantegen.
joc gratis operacions matematiques 002 Matemàtiques fàcils
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: En aquest joc pels més petits, s´ha de resoldre correctament a les operacions que s´indiquen per guanyar la carrera.
joc gratis operacions matematiques 003 La muntanya de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: L´objectiu del jocs és aconseguir arribar a dalt de tot de la muntanya resolent les operacions matemàtiques correctament per arribar el primer.
joc gratis operacions matematiques 004 Matemàtiques divertides
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: Aquest jocs combina les operacions matemàtiques amb la superació personal.
joc gratis operacions matematiques 005 La carrera de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: Fes los operacions matemàtiques mentre corres una carrera d´obstacles i guanya la cursa
joc gratis operacions matematiques 006 La vaca matemàtica
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: Resolt correctament les operacions matemàtiques i salva a la terra dels robots extraterrestres
joc gratis operacions matematiques 007 L´atac de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: Has de defensar el castell resolent correctament les operacions matemàtiques que porten els guerrers que t´ataquen
joc gratis operacions matematiques 008 L´atac de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: Resol les operacions matemàtiques i evita que la casa sigui atacada
joc gratis operacions matematiques 009 La defensa de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: Resol correctament les operacions que et plantegen els canons perquè aquests disparin míssils contra les abelles que volen atacar les torres.
joc gratis operacions matematiques 010 El professor
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: Realitza els exercicis que el professor escriurà a la pissarra
joc gratis operacions matematiques 011 Cursa matemàtica
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: Hi ha tres personatges que fan una cursa, tu ets un d´aquests personatges i has de respondre correctament a les operacions matemàtiques per arribar el primer a la meta.
joc gratis operacions matematiques 012 Càlcul matemàtic
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: Fes les operacions matemàtiques tant ràpid com puguis, a veure quantes ets capaç de resoldre en 2 minuts de temps.
joc gratis operacions matematiques 013 Nivell alt de matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: Operacions matemàtiques de nivell alt.
joc gratis operacions matematiques 014 Matemàtiques de les Winx
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: Fes les operacions que apareixen en el requadre en negre de la pantalla i si la resposta és correcte les pomes seran per les Winx, si t´equivoques el cocodril se les menjarà.

Aquí trobaràs una selecció de jocs operacions matematiques per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs operacions matematiques de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs operacions matematiques són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis operacions matematiques 015 Escapa de la casa de paper
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: Troba la clau i obre la porta de la casa de paper per passar al següent nivell
joc gratis operacions matematiques 016 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis operacions matematiques 017 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis operacions matematiques 018 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis operacions matematiques 019 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis operacions matematiques 020 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis operacions matematiques 021 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis operacions matematiques 022 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis operacions matematiques 023 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis operacions matematiques 024 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis operacions matematiques 025 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis operacions matematiques 026 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis operacions matematiques 027 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis operacions matematiques 028 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis operacions matematiques 029 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis operacions matematiques 030 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis operacions matematiques 031 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis operacions matematiques 032 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis operacions matematiques: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació