Jocss online gratis operacions matematiques


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

operacions matematiques

compartir joc a Facebook operacions+matematiques+ compartir joc a Twitter operacions+matematiques+ compartir joc a Google+ operacions+matematiques+

Jocs operacions matematiques

Aquí trobaràs una selecció de jocs operacions matematiques per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs operacions matematiques de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs operacions matematiques són gratis.Juga a jocs operacions matematiques
Matemàtiques bubble pop: Aquest joc posarà aprova la teva rapidesa en el càlcul mental. L´apocalipsi de les matemàtiques: Has de defensar la muralla que separa als atacants de la civilització i per fer-ho hauràs de resoldre les operacions matemàtiques que se´t plantegen. Matemàtiques fàcils: En aquest joc pels més petits, s´ha de resoldre correctament a les operacions que s´indiquen per guanyar la carrera. La muntanya de les matemàtiques: L´objectiu del jocs és aconseguir arribar a dalt de tot de la muntanya resolent les operacions matemàtiques correctament per arribar el primer.

Més jocs de operacions matematiques
Matemàtiques divertides: Aquest jocs combina les operacions matemàtiques amb la superació personal. La carrera de les matemàtiques: Fes los operacions matemàtiques mentre corres una carrera d´obstacles i guanya la cursa. La vaca matemàtica: Resolt correctament les operacions matemàtiques i salva a la terra dels robots extraterrestres. L´atac de les matemàtiques: Has de defensar el castell resolent correctament les operacions matemàtiques que porten els guerrers que t´ataquen. L´atac de les matemàtiques: Resol les operacions matemàtiques i evita que la casa sigui atacada.

I per a jugar gratis a operacions matematiques
La defensa de les matemàtiques: Resol correctament les operacions que et plantegen els canons perquè aquests disparin míssils contra les abelles que volen atacar les torres. El professor: Realitza els exercicis que el professor escriurà a la pissarra. Cursa matemàtica: Hi ha tres personatges que fan una cursa, tu ets un d´aquests personatges i has de respondre correctament a les operacions matemàtiques per arribar el primer a la meta. Càlcul matemàtic: Fes les operacions matemàtiques tant ràpid com puguis, a veure quantes ets capaç de resoldre en 2 minuts de temps. Nivell alt de matemàtiques: Operacions matemàtiques de nivell alt.

No et perdis aquests jocs operacions matematiques
Matemàtiques de les Winx: Fes les operacions que apareixen en el requadre en negre de la pantalla i si la resposta és correcte les pomes seran per les Winx, si t´equivoques el cocodril se les menjarà.x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació