jocs olaf


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

olaf

compartir joc a Facebook olaf+ compartir joc a Twitter olaf+ compartir joc a Google+ olaf+

Jocs olaf

joc gratis olaf 001 Els bessons Olaf
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: En aquest joc no hi ha un sinó dos Olafs, i has d´aconseguir que tos dos arribin a la seva porta.
joc gratis olaf 002 Salvar a la princesa Anna
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: La princesa Anna ha estat empresonada i li toca a la seva germana Elsa i al seu amic Olaf, salvar-la.
joc gratis olaf 003 L´eriçó golafre
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: L´eriçó golafre té sempre molta gana i es vol menjar tots els insectes que hi ha al seu abast, porta´l per terra fins als insectes i fes que quedi ple.
joc gratis olaf 004 El cuc golafre
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: Condueix al cuc per sobre de la taula fins arribar al menjar que més li agrada, intenta esquivar els obstacles o hauràs de tornar a començar

Aquí trobaràs una selecció de jocs olaf per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs olaf de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs olaf són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis olaf 005 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis olaf 006 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis olaf 007 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis olaf 008 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis olaf 009 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis olaf 010 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis olaf 011 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis olaf 012 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis olaf 013 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis olaf 014 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis olaf 015 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis olaf 016 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis olaf 017 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis olaf 018 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis olaf 019 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis olaf 020 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis olaf 021 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis olaf 022 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis olaf: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació