jocs oficina de correus


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

oficina de correus

compartir joc a Facebook oficina+correus+ compartir joc a Twitter oficina+correus+ compartir joc a Google+ oficina+correus+

Jocs oficina de correus

joc gratis oficina de correus 001 Escapa de l´oficina de correus
Joc. Joc online. Joc gratis oficina de correus: T´has quedat tancat en una oficina de correus i per sortir hauràs de seguir les pistes que et portaran dins a la solució de la porta tancada.

Aquí trobaràs una selecció de jocs oficina de correus per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs oficina de correus de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs oficina de correus són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis oficina de correus 002 Escapa de la casa de paper
Joc. Joc online. Joc gratis oficina de correus: Troba la clau i obre la porta de la casa de paper per passar al següent nivell
joc gratis oficina de correus 003 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis oficina de correus: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis oficina de correus 004 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis oficina de correus: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis oficina de correus 005 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis oficina de correus: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis oficina de correus 006 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis oficina de correus: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis oficina de correus 007 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis oficina de correus: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis oficina de correus 008 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis oficina de correus: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis oficina de correus 009 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis oficina de correus: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis oficina de correus 010 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis oficina de correus: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis oficina de correus 011 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis oficina de correus: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis oficina de correus 012 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis oficina de correus: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis oficina de correus 013 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis oficina de correus: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis oficina de correus 014 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis oficina de correus: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis oficina de correus 015 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis oficina de correus: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis oficina de correus 016 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis oficina de correus: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis oficina de correus 017 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis oficina de correus: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis oficina de correus 018 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis oficina de correus: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis oficina de correus 019 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis oficina de correus: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació