jocs objectes perduts


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

objectes perduts

compartir joc a Facebook objectes+perduts+ compartir joc a Twitter objectes+perduts+ compartir joc a Google+ objectes+perduts+

Jocs objectes perduts

joc gratis objectes perduts 001 Els micos feliços i el mag
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Com sempre hem de fer que els micos que estan tristos estiguin contents donant-los el que busquen.
joc gratis objectes perduts 002 Les llums dels micos feliços
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Troba en cadascuna de les escenes d´aquest joc el que li manca a cada personatge.
joc gratis objectes perduts 003 La petita botiga dels tresors amagats
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Hi ha un carrer ple de petites botigues amb un munt de tresors amagats, podràs trobar-los abans que s´acabi el temps?
joc gratis objectes perduts 004 La princesa i el pèsol
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: El clàssic conte de la princesa i el pèsol, transformat en un joc de buscar objectes
joc gratis objectes perduts 005 Els micos feliços i els cors extraviats
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Busca els cors perduts en aquest joc dels micos feliços.
joc gratis objectes perduts 006 Els micos feliços cacen als ninges
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: En els tres nivells d´aquest jocs hauràs de torbar tots els ninges amagats i al final de tot hi haurà un nivell més per trobar el gran tresor.
joc gratis objectes perduts 007 Els micos feliços i el paó
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: L´objectiu d`aquest joc és aconseguir que una família tingui un bon sopar d´acció de gràcies.
joc gratis objectes perduts 008 Els objectes perduts de la Dora
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Busca entre els deferents dibuixos els objectes que la Dora ha perdut.
joc gratis objectes perduts 009 Els objectes del nadal dels micos feliços
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Els micos han perdut la decoració pel nadal i la teva feina serà buscar-los perquè estiguin feliços de nou.
joc gratis objectes perduts 010 Els números amagat de Ni Hao Kai-land
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: En aquests dibuixos de Ni Hao i els seus amics, hi ha números amagats que has de trobar si vols veure totes les escenes.
joc gratis objectes perduts 011 Busca l´alfabet
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: En unes fotografies hi ha amagat l´alfabet complert i tu l´hauràs de trobar si vols passar al següent nivell,
joc gratis objectes perduts 012 Objectes perduts de la casa blava
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: En algunes de les habitacions de la casa blava, s´han perdut alguns objectes. Troba´ls.
joc gratis objectes perduts 013 El llibre secret 3
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Aquest és el capítol final d´aquesta emocionant sèrie, on descobriràs els últims misteris de la missió.
joc gratis objectes perduts 014 El llegat de Stanwick
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Un joc de buscar objectes i misteri s´uneixen per formar aquesta aventura.
joc gratis objectes perduts 015 Objectes africans
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Aquest jocs es tracta de trobar els objecte perduts típicament africans entre tots els que hi ha i les diferències entre dos escenes també típiques africanes.
joc gratis objectes perduts 016 La casa dels fantasmes
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Busca els objectes perduts entre tots els que hi ha la casa dels fantasmes
joc gratis objectes perduts 017 El regne perdut
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Troba els objectes que han desaparegut en el regne i fes que torni a ser el que va ser fa segles
joc gratis objectes perduts 018 Els objectes perduts del temple Inca
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Aconsegueix els tresors amagats en el temple dels Inca resolent els petits trencaclosques
joc gratis objectes perduts 019 Petits pokemon
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Troba els pokemon, animals i objectes que apareixen a la part dreta de la pantalla
joc gratis objectes perduts 020 L´aventura dels mariners
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Busca en cada nivell el que et demana el joc: menjar, parts d´un mapa, lletres, monedes... i segueix la història dels mariners
joc gratis objectes perduts 021 Els objectes de la casa encantada
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Busca els objectes que apareixen en la part baixa de la pantalla
joc gratis objectes perduts 022 Els objectes perduts de Disney
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Troba els objectes que hi ha a la part inferior del dibuix.

Aquí trobaràs una selecció de jocs objectes perduts per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs objectes perduts de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs objectes perduts són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis objectes perduts 023 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis objectes perduts 024 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis objectes perduts 025 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis objectes perduts 026 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis objectes perduts 027 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis objectes perduts 028 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis objectes perduts 029 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis objectes perduts 030 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
joc gratis objectes perduts 031 Les aventures d´Scooby doo al temple Maia - Capítol 4
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Aquest és l´últim capítol de la sèrie de jocs on sabrem si en Shaggy i l´Scooby doo arribaran a completar la seva missió o no.
joc gratis objectes perduts 032 Les aventures d´Scooby doo al temple maya - Capítol 2
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Aquest capítol continua just després que en Shaggy i l´Scooby baixin el riu, i igual que en el capítol anterior hauran de continuar amb la seva missió esquivant al malvat tòtem
joc gratis objectes perduts 033 Les aventures d´Scooby Doo al temple maya - Capítol 1
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Aquí comencen les aventures de l´Scooby i en Shaggy a la selva de l´amazones on un personatge els persegueix per tal que no aconsegueixen la seva missió
joc gratis objectes perduts 034 En Shaggy somnàmbul
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: En Shaggy s´ha aixecat a mitja nit somnàmbul i es passeja per la casa sense ser conscient dels perills i obstacles que hi ha al seu voltant.
joc gratis objectes perduts 035 Salva el meu arbre
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: El joc consisteix en fer que l´aigua arribi a l´arbre i es salvi
joc gratis objectes perduts 036 Wheely 8
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Un petit cotxe ha de trobar la manera d´ajudar als seus amics superant els obstacles que hi al llarg del recorregut
joc gratis objectes perduts 037 Els micos feliços i el mag
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Com sempre hem de fer que els micos que estan tristos estiguin contents donant-los el que busquen.
joc gratis objectes perduts 038 La carrera de l´alien
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Un petit alien té un repte que és arribar tant lluny com sigui possible en una difícil ruta estel·lar.
joc gratis objectes perduts 039 Fins a 10
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: Aconsegueix arribar a la peça número 10 formant grups de números i augmentant el seu nombre a 10.
joc gratis objectes perduts 040 Torre mania
Joc. Joc online. Joc gratis objectes perduts: L´objectiu del joc és aconseguir una torre tan alta com sigui possible.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació