jocs motorista


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

motorista

compartir joc a Facebook motorista+ compartir joc a Twitter motorista+ compartir joc a Google+ motorista+

Jocs motorista

joc gratis motorista 001 El motorista fantasma
Joc. Joc online. Joc gratis motorista: Hi ha un motorista fantasma que només surt a voltar pel poble els dies de Halloween i el que vol és recollit tantes carabasses com pugui per tenir-ne per la resta de l´any

Aquí trobaràs una selecció de jocs motorista per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs motorista de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs motorista són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis motorista 002 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis motorista: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis motorista 003 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis motorista: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis motorista 004 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis motorista: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis motorista 005 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis motorista: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis motorista 006 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis motorista: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis motorista 007 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis motorista: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis motorista 008 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis motorista: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis motorista 009 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis motorista: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis motorista 010 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis motorista: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis motorista 011 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis motorista: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis motorista 012 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis motorista: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis motorista 013 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis motorista: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis motorista 014 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis motorista: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis motorista 015 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis motorista: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis motorista 016 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis motorista: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis motorista 017 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis motorista: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis motorista 018 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis motorista: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis motorista 019 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis motorista: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació