jocs monstres i portes


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

monstres i portes

compartir joc a Facebook monstres+portes+ compartir joc a Twitter monstres+portes+ compartir joc a Google+ monstres+portes+

Jocs monstres i portes

joc gratis monstres i portes 001 Monstres i portes
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: Aquest és un joc divertit on l´objectiu és aconseguir que el monstre passi per la porta després de recollir totes les monedes.

Aquí trobaràs una selecció de jocs monstres i portes per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs monstres i portes de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs monstres i portes són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis monstres i portes 002 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis monstres i portes 003 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis monstres i portes 004 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis monstres i portes 005 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis monstres i portes 006 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis monstres i portes 007 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
joc gratis monstres i portes 008 Les aventures d´Scooby doo al temple Maia - Capítol 4
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: Aquest és l´últim capítol de la sèrie de jocs on sabrem si en Shaggy i l´Scooby doo arribaran a completar la seva missió o no.
joc gratis monstres i portes 009 Les aventures d´Scooby doo al temple maya - Capítol 2
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: Aquest capítol continua just després que en Shaggy i l´Scooby baixin el riu, i igual que en el capítol anterior hauran de continuar amb la seva missió esquivant al malvat tòtem
joc gratis monstres i portes 010 Les aventures d´Scooby Doo al temple maya - Capítol 1
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: Aquí comencen les aventures de l´Scooby i en Shaggy a la selva de l´amazones on un personatge els persegueix per tal que no aconsegueixen la seva missió
joc gratis monstres i portes 011 En Shaggy somnàmbul
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: En Shaggy s´ha aixecat a mitja nit somnàmbul i es passeja per la casa sense ser conscient dels perills i obstacles que hi ha al seu voltant.
joc gratis monstres i portes 012 Salva el meu arbre
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: El joc consisteix en fer que l´aigua arribi a l´arbre i es salvi
joc gratis monstres i portes 013 Wheely 8
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: Un petit cotxe ha de trobar la manera d´ajudar als seus amics superant els obstacles que hi al llarg del recorregut
joc gratis monstres i portes 014 Els micos feliços i el mag
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: Com sempre hem de fer que els micos que estan tristos estiguin contents donant-los el que busquen.
joc gratis monstres i portes 015 La carrera de l´alien
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: Un petit alien té un repte que és arribar tant lluny com sigui possible en una difícil ruta estel·lar.
joc gratis monstres i portes 016 Fins a 10
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: Aconsegueix arribar a la peça número 10 formant grups de números i augmentant el seu nombre a 10.
joc gratis monstres i portes 017 Torre mania
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: L´objectiu del joc és aconseguir una torre tan alta com sigui possible.
joc gratis monstres i portes 018 Uneix les mans
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: L´objectiu del joc és aconseguir que cap mà quedi despenjada, sino que estigui agafada d´una altra.
joc gratis monstres i portes 019 Les llums dels micos feliços
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: Troba en cadascuna de les escenes d´aquest joc el que li manca a cada personatge.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació