jocs monstres i portes


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

monstres i portes

compartir joc a Facebook monstres+portes+ compartir joc a Twitter monstres+portes+ compartir joc a Google+ monstres+portes+

Jocs monstres i portes

joc gratis monstres i portes 001 Monstres i portes
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: Aquest és un joc divertit on l´objectiu és aconseguir que el monstre passi per la porta després de recollir totes les monedes.

Aquí trobaràs una selecció de jocs monstres i portes per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs monstres i portes de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs monstres i portes són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis monstres i portes 002 Escapa de la casa de paper
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: Troba la clau i obre la porta de la casa de paper per passar al següent nivell
joc gratis monstres i portes 003 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis monstres i portes 004 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis monstres i portes 005 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis monstres i portes 006 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis monstres i portes 007 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis monstres i portes 008 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis monstres i portes 009 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis monstres i portes 010 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis monstres i portes 011 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis monstres i portes 012 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis monstres i portes 013 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis monstres i portes 014 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis monstres i portes 015 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis monstres i portes 016 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis monstres i portes 017 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis monstres i portes 018 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis monstres i portes 019 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis monstres i portes: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació