jocs mon de paper


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

mon de paper

compartir joc a Facebook mon+paper+ compartir joc a Twitter mon+paper+ compartir joc a Google+ mon+paper+

Jocs mon de paper

joc gratis mon de paper 001 Mario al món de paper
Joc. Joc online. Joc gratis mon de paper: Rescata a la princesa Peach del malvat Bowser, que la té amagada en algun lloc del món de paper

Aquí trobaràs una selecció de jocs mon de paper per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs mon de paper de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs mon de paper són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis mon de paper 002 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis mon de paper: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis mon de paper 003 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis mon de paper: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis mon de paper 004 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis mon de paper: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis mon de paper 005 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis mon de paper: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis mon de paper 006 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis mon de paper: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis mon de paper 007 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis mon de paper: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis mon de paper 008 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis mon de paper: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis mon de paper 009 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis mon de paper: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis mon de paper 010 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis mon de paper: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis mon de paper 011 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis mon de paper: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis mon de paper 012 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis mon de paper: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis mon de paper 013 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis mon de paper: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis mon de paper 014 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis mon de paper: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis mon de paper 015 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis mon de paper: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis mon de paper 016 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis mon de paper: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis mon de paper 017 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis mon de paper: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis mon de paper 018 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis mon de paper: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis mon de paper 019 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis mon de paper: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació