jocs moda


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

moda

compartir joc a Facebook moda+ compartir joc a Twitter moda+ compartir joc a Google+ moda+

Jocs moda

joc gratis moda 001 Bottle challange
Joc. Joc online. Joc gratis moda: De la moda més coneguda i practicada a tot arreu, ara arriba aquest jocs per pc i mòbil per tal que demostris les teves habilitats amb l´ampolla
joc gratis moda 002 Golf medieval
Joc. Joc online. Joc gratis moda: Juga a aquesta peculiar modalitat de golf, on en comptes d´usar pals, s´utilitzen arcs.
joc gratis moda 003 Crea la moda
Joc. Joc online. Joc gratis moda: Un joc per crear el teu propis vestits i complements.
joc gratis moda 004 Les olimpíades dels sticks
Joc. Joc online. Joc gratis moda: Els sticks tenen les seves pròpies olimpíades amb cinc modalitats diferents de competició.
joc gratis moda 005 Passi de models del món
Joc. Joc online. Joc gratis moda: Ets una dissenyadora i estilista de models molt coneguda que ha fer el seu passi davant d´un jurat que puntuarà la teva manera de combinar la roba i els accessoris de les models.
joc gratis moda 006 Passarel.la de moda
Joc. Joc online. Joc gratis moda: En aquest joc es posarà a prova la teva capacitat com a estilista. Hauràs de vestir de dalt a baix a tres models i un jurat et donarà la seva puntuació quan les models desfilin per la passarel·la.la. Si vols passar al següent nivell hauràs de fer-ho molt bé.
joc gratis moda 007 Llançament de carmels
Joc. Joc online. Joc gratis moda: Hi ha dos modalitats de joc, una és la manera clàssica, on l´objectiu és disparar caramels fins que no en quedi cap a la pantalla i l´altra és la manera arcade, on l´objectiu és omplir el comptador de colors de la part esquerr de la pantalla.

Aquí trobaràs una selecció de jocs moda per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs moda de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs moda són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis moda 008 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis moda: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis moda 009 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis moda: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis moda 010 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis moda: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis moda 011 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis moda: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis moda 012 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis moda: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis moda 013 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis moda: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis moda 014 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis moda: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis moda 015 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis moda: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis moda 016 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis moda: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis moda 017 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis moda: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis moda 018 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis moda: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis moda 019 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis moda: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis moda 020 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis moda: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis moda 021 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis moda: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis moda 022 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis moda: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis moda 023 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis moda: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis moda 024 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis moda: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis moda 025 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis moda: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació