jocs metge


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

metge

compartir joc a Facebook metge+ compartir joc a Twitter metge+ compartir joc a Google+ metge+

Jocs metge

joc gratis metge 001 L´hospital
Joc. Joc online. Joc gratis metge: Ets la única infermera recepcionista en una sala d´urgències d´un hospital i la teva feina és portar als pacients que van arribar al lloc on els correspongui.

Aquí trobaràs una selecció de jocs metge per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs metge de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs metge són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis metge 002 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis metge: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis metge 003 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis metge: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis metge 004 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis metge: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis metge 005 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis metge: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis metge 006 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis metge: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis metge 007 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis metge: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis metge 008 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis metge: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis metge 009 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis metge: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis metge 010 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis metge: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis metge 011 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis metge: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis metge 012 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis metge: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis metge 013 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis metge: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis metge 014 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis metge: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis metge 015 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis metge: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis metge 016 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis metge: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis metge 017 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis metge: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis metge 018 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis metge: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis metge 019 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis metge: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació