jocs mal son


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

mal son

compartir joc a Facebook mal+son+ compartir joc a Twitter mal+son+ compartir joc a Google+ mal+son+

Jocs mal son

joc gratis mal son 001 Aventura de mal son 5
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: Ajuda en Víctor evitant que el seu somni es converteixi en un mal son
joc gratis mal son 002 Zelda pacman
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: El personatge de la mítica saga de Zelda, es converteix en aquest joc en un membre dels pacman on la seva missió és recollit totes les rupies i la resta d´elements abans que els malvats l´atrapin a ell
joc gratis mal son 003 Blancaneus salvadora
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: La petita Blancaneus ha de recórrer el regne alliberant als set nans que estan presoners dels malvats ajudants de la reina i arribar al final del seu recorregut sense danys.
joc gratis mal son 004 El guardià del Nadal
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: El Pare Noel s´ha convertit en el guardià del Nadal, acabant amb tots els elfs malvats i els personatges que volen robar els regals dels nens.
joc gratis mal son 005 La batalla del bosc
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: El teu personatge ha de lluitar contra trolls i follets malvats per aconseguir els tresors amagats en el bosc

Aquí trobaràs una selecció de jocs mal son per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs mal son de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs mal son són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis mal son 006 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis mal son 007 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis mal son 008 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis mal son 009 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis mal son 010 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis mal son 011 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis mal son 012 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis mal son 013 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis mal son 014 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis mal son 015 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis mal son 016 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis mal son 017 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis mal son 018 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis mal son 019 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis mal son 020 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis mal son 021 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis mal son 022 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis mal son 023 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis mal son: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació