jocs lluita


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

lluita

compartir joc a Facebook lluita+ compartir joc a Twitter lluita+ compartir joc a Google+ lluita+

Jocs lluita

joc gratis lluita 001 El petit heroi
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Un petit heroi busca la manera de fer-se més fort i arribar al final de la torre dels gran guerrers
joc gratis lluita 002 Rescat al rei 2
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Un grup de valerosos guerrers han de rescatar al rei traient-lo amb vida del castell assetjat pels enemics
joc gratis lluita 003 Cel o infern 2
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: La lluita entre les forces del bé i del mal té lloc a la terra. Qui guanyarà?
joc gratis lluita 004 Guarda el castell
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: L´objectiu és que cap enemic arribi al castell
joc gratis lluita 005 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis lluita 006 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis lluita 007 Aliens attack
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Els aliens han envaït la terra! Ara depèn de tu salvar el planeta dels intrusos intergalàctics.
joc gratis lluita 008 El vaixell pirata
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Converteix-te en un intrèpid capità pirata, lluita contra les naus enemigues, recapta recursos i tresors i assumeix missions agosarades.
joc gratis lluita 009 Missió de guerra
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Ets un soldat que porta un tanc i has de complir amb les missions que t´encomanin.
joc gratis lluita 010 Rambo
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Un soldat sol contra un exèrcit. Serà capaç d´acabar la seva missió?
joc gratis lluita 011 La batalla de la biblioteca
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Per tots els racons d´una biblioteca s´està lliurant una ferotge batalla entre soldats de joguina.
joc gratis lluita 012 7 hores a l´infern
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Has d´aconseguir passar set hores contenint als zombis únicament amb la teva escopeta.
joc gratis lluita 013 La batalla dels avatars
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Escull el teu exèrcit d´avatars i lluita contra els atacant.
joc gratis lluita 014 Agent 007
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Tens una missió que és netejar la ciutat de contrabandistes, assassins i traficants. Per fer-ho hauràs d´ultilizar la teva força bruta i alguna cosa més...
joc gratis lluita 015 Batalla de metall
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Ets el conductor d´un tanc de guerra i la teva missió és estar ben equipat i portar als soldats a la batalla amb seguretat.
joc gratis lluita 016 Espartans
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Ets un ferotge guerrer espartà que has d´acabar amb els teus enemics de camí a la teva ciutat.
joc gratis lluita 017 Guerra de cubs
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Hauràs de lluitar contra la màquina per tal de guanyar el major número de cubs abans de que ho faci ella.
joc gratis lluita 018 El tòtem destructor
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Una tribu s´ha dividit i ara han de lluitar els un contra els altres.
joc gratis lluita 019 El castell de les mòmies
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Ets un valent cavaller que té com a missió arribar al castell, però pel camí hi haurà mòmies i altres éssers que et posaran el trajecte molt difícil.
joc gratis lluita 020 Atac alien equip 2
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: L´objectiu del joc és acabar amb tots els aliens i arribar al final del recorregut.
joc gratis lluita 021 Guerra de cartes
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Hi ha dos bàndols que han de defensar la seva fortalesa i atacar la del seu enemic. Tu ets el capità del a guàrdia d´un dels bàndols que dirigeixes la batalla per tal d´acabar amb el teu enemic.
joc gratis lluita 022 El guerre del gel
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Ets un guerrer del gel que ha d´alliberar la seva estimada dels malvats pingüins que la tenen tancada en una gàbia.
joc gratis lluita 023 La invasió zombie
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Hi ha una invasió zombie a la ciutat i només hi ha tres humans que poden combatre´ls: un noi, un soldat i una infermera.
joc gratis lluita 024 Els herois de Mangara
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Ets el capità de les tropes que defensen el regne de Mangara i la teva feina és col.locar de manera estratègica als herois que han de defensar les terres dels malvats invasors
joc gratis lluita 025 La guerra dels trons
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: S´està portat a terme una guerra pels trons de les terres mitges, altes i baixes. Tu ets un dels guerres que ha de lluitar contra les poderoses criatures que volen prendre el poder als humans.
joc gratis lluita 026 Vesteix a la súpernoia
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Tens una súpernoia que vol sortir a lluitar contra el mal però no pot fer-ho si no va totalment perfecte
joc gratis lluita 027 Els atrapa zombies
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: En una cornisa hi ha dos nens que volen netejar els carrers de zombies. Per fer-ho compten amb dues pinces gegants que agafen els zombies i els arrosseguen per treure´ls del carrer.
joc gratis lluita 028 Lluita medieval
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Ets un guerrer de l´exercit del rei que ha de lliurar al territori dels morts vivents.
joc gratis lluita 029 Bombardeig al castell
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Tens un canó amb unes quants bombes que has d´utilitzar per destruir del tot el castell, no pot quedar res d´en peus
joc gratis lluita 030 El Déu gat contra els fills del sol
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Tu ets el Déu gat i has de lluitar contra els fills del sol que volen construir una torre per arribar fins al cim del món i conquistar-lo.
joc gratis lluita 031 El caçador de mòmies
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Estàs en un temple Inca ple de de mòmies que t´ataquen i la teva missió és acabar amb totes elles abans que elles acabin amb tu.
joc gratis lluita 032 Bomb it 5
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: L´objectiu és matar als altres bombers i evitar que ells et matin a tu
joc gratis lluita 033 Bomb it 4
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: L´objectiu és matar als altres bombers i evitar que ells et matin a tu
joc gratis lluita 034 Zelda
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Del clàssic joc de Zelda, arriba aquesta versió més senzilla, on cal agafar els objectes i acabar amb els enemics per completar la teva missió
joc gratis lluita 035 Zombies i donuts
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Ets un salvador que ha de lluitar contra els zombies i que t´alimentes de donuts
joc gratis lluita 036 La defensa de la pastanaga
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: En un desert el be més preuat són els aliments i en aquest cas una pastanaga, que cal defensar com calgui de que sigui menjada
joc gratis lluita 037 Les formigues guerreres
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Aquest joc tot i que pot semblar de lluita o de guerra no ho és, és més aviat un joc d´estratègia que de violència
joc gratis lluita 038 La rebel.lió samurai
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: L´acció del joc passa a l´any 1600 a Japó, on els Samurais volen recuperar el seu territori de mans dels opressors i per fer-ho han de rebelar-se i lluitar.
joc gratis lluita 039 La defensa de DragonBall
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Son Goku és el protagonista d´aquest joc, on l´objectiu és defensar les boles de drac dels atacant que volen accedir a elles per obtenir els seus poders.
joc gratis lluita 040 Dispara a matar
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Prova la teva punteria amb objectius que es mouen. Els enemics a batre apareixeran de sobte per un escenari en cada nivell diferent i la teva missió serà acabar amb tots amb el menor número de dispars possible.
joc gratis lluita 041 La batalla dels vikings
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Per defensar la ciutat dels viking, hauràs d´aconseguir que els mags que defensen les seves muralles facin un conjur i evitin la invasió.
joc gratis lluita 042 Lluita entre herois
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Quatre grans herois lluitaran per esbrinar quin d´ells és el més fort. Cadascú disposa d´habilitats i forces especials, que ben utilitzats el faran guanyar la lluita.
joc gratis lluita 043 L´espasa del cavaller
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Un valent cavaller disposa d´una espasa que li donar unes habilitats especials per la lluita. Vols posar-la a prova i per fer-ho viatge per diferents mons plens de malvats enemics, contra els que ha de lluita i vèncer per demostrar que és el millor dels cavallers.
joc gratis lluita 044 La Cleopatra lluitadora
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: La Cleopatra ha de recórrer els temples i els carrers d´Egipte per torbar les tres claus amagades que poden salvar la vida del seu pare, després de que el seu malvat tiet li hagi pres el tro.
joc gratis lluita 045 L´arquera Laura
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Ets Laura, l´arquera, i la teva missió és netejar les diferents àrees del regne dels enemics amagats.
joc gratis lluita 046 Invasors
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Ens ataquen uns invasors de l´espai exterior, un éssers estranys que volen conquerir la Terra i nosaltres els hi hem d´impedir
joc gratis lluita 047 El guardià dels quatre elements
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Ets el guardià dels quatre elements (terra, aigua, vent i foc) i has de vigilar que els enemics no els agafin.
joc gratis lluita 048 Ninja landia
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Han segrestat la teva princesa i se l´han emportat al país de Ninja landia, has d´anar a buscar-la de seguida
joc gratis lluita 049 Bomb it tres
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Una versió més abançada del clàssic Bomb it, on els personatges ja no són robots, sino nois
joc gratis lluita 050 Bomb it
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: L´objectiu és matar als altres bombers i evitar que ells et matin a tu
joc gratis lluita 051 La batalla dels clics
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Aquesta batalla es guanyarà gràcies al clics que aconsegueixis fer
joc gratis lluita 052 Counter Strike Revenge
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Joc en primera persona en que un soldat ha de lluitar contra l´enemic amb les armes de que disposa en eunpoblat àrab.
joc gratis lluita 053 La ciutat dels morts
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: S´han emportat la teva estimada i has d´anar a buscar-la a la ciutat dels morts
joc gratis lluita 054 El guardià del bosc
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Ets el guardià del bosc i dels seus habitants i l´has de protegir
joc gratis lluita 055 Les portes de l´infern
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Tens la missió de destruir a tots els éssers que surten de les profunditats infernals i volen accedir al nostre món
joc gratis lluita 056 Història d´una aventura
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Rescata a la teva companya del malvat pirata de les muntanyes
joc gratis lluita 057 El drac i els diamants
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Aquest joc de plataforma et porta a un món on el drac ha de lluitar contra les forces del mal que amenacen el seu regne
joc gratis lluita 058 La invasió
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: La teva missió es acabar amb els zombies i els aliens que hi ha la plataforma
joc gratis lluita 059 Els guardians
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Has de guiar uns guardians pel regne dels humans que ara està sota el poder de dos dracs i les seves criatures malignes
joc gratis lluita 060 El país dels Hobbits
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Els Hobbits s´han d´enfrontar als enemics que els rodegen de la natura. Utilitza l´entratègia per derrotar-los
joc gratis lluita 061 La guerra dels druides
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Has d´aconseguir energia suficient per col.locar en el taulell els teus soldats que lluitaran contra els enemics que s´aproximen per la dreta
joc gratis lluita 062 El castell del ogres
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Tu ets el cavaller que has de conquistar el castell i acabar amb els ogres
joc gratis lluita 063 El regne de les bruixes
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Has d´unir i combinar els poders i les forces dels cavallers protectors del regne de les bruixes per destruir a tots els éssers malvats
joc gratis lluita 064 L´imperi dels Arkeia
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Defensa el teu imperi dels atacants
joc gratis lluita 065 El martell màgic
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Tens el poder del martell màgic que has d´utilitzar per defensar el teu castell dels atacants
joc gratis lluita 066 L´heroi de la cova
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Has d´aconseguir defensar la teva cova i la teva vida contra els atacants
joc gratis lluita 067 Demogorgon
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Defensa a la terra de la ira dels Demogorgon que volen envair-la i matar a tots els humans
joc gratis lluita 068 El temps del caçador
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Has d´agafar totes les pedres precioses que hi hagi a la cova, matar als extraterrestres i sortir
joc gratis lluita 069 La batalla del bosc
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: El teu personatge ha de lluitar contra trolls i follets malvats per aconseguir els tresors amagats en el bosc
joc gratis lluita 070 El viatge pel temps dels Rabbids
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Els Rabbids han tornat al passat i volen destruir els humans amb rotllos de paper de bany, ajuda´ls.
joc gratis lluita 071 El petit soldat
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Tens una sèrie de missions que has de fer amb els recursos de que disposes en cada nivell (armes, bombes...)
joc gratis lluita 072 Els invasors anglesos
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: L´objectiu és defensar el castell contra els invasors anglesos
joc gratis lluita 073 Missió Pocky
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Lluites contra un pilot d´enemics que et disparen mentre intentes tu també disparar-los i acabar amb tots
joc gratis lluita 074 La lluita del volcà
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Ets un guerrer que has de sortir del volcà però per fer-ho hauràs de lluitar contra altres guerrers que et trobaràs pel camí
joc gratis lluita 075 Assalt a la guàrdia
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Utilitza els objectes que et dona el joc per acabar amb la guàrdia
joc gratis lluita 076 Street fighter II
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Joc clàssic de lluita entre dos contrincants on guanya qui deixa KO abans a l´altre

Aquí trobaràs una selecció de jocs lluita per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs lluita de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs lluita són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis lluita 077 Les caixes de nadal
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Unes caixes dolentes volen canviar de tamany i aspecte i l´únic que ho pot fer és el Pare Noel amb el seu canó màgic
joc gratis lluita 078 Puzle egipci
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: L´objectiu és desfer-se de totes les peces cenctrals
joc gratis lluita 079 Els números amagats de Madagascar
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Busca entre els tres dibuixos de Madagascar els números amagats de l´1 al 20
joc gratis lluita 080 El somni de la larva
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Una petita larva vol volar i per fer-ho ha de trobar les peces que conformen un helicòpter.
joc gratis lluita 081 Laberint invisible
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: L´objectiu del joc és caminar a cegues per un laberint ple de perills i arribar al final sense patir cap mal.
joc gratis lluita 082 Història d´Elvandia
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Troba la manera de construir el camí per tal que el príncep arribi al final amb tots els tresors
joc gratis lluita 083 Wheely 7: detectiu
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: En aquesta ocasió en Wheely farà de detectiu per atrapar uns cotxes que han robat un banc
joc gratis lluita 084 Verminator
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Ets un exterminador de rates i les teves armes són trossos de formatge i molta imaginació
joc gratis lluita 085 Els micos i la bruixeria
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Busca la manera de que els micos estiguin contents donant-los el que volen
joc gratis lluita 086 Els micos al país de la xocolata
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: En el país de la xocolata, els micos hauran de trobar tot allò que els personatges necessiten i així estiguin tots contents
joc gratis lluita 087 El misteri del drac de la cova
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Un joc clàssic de pistes i enigmes que et portaran a un gran tresor
joc gratis lluita 088 El símbol viking
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Un guerrer viking ha de recuperar el símbol de la seva gent i per fer-ho recorrerà un llarg camí ple d´obstacle i perills
joc gratis lluita 089 La fugida del faraó
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Un faraó que ha estat tancat en un museu durant anys vols escapar per viure aventures i tu l´has d´ajudar a aconseguir-ho
joc gratis lluita 090 Tots exploten
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: En aquest joc tots juguen contra tots i guanyarà l´últim que quedi en peu
joc gratis lluita 091 La illa dels monstres
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Dos clans rivals de monstres s´enfronten per quedar-se amb la illa
joc gratis lluita 092 Pingüins i canonades
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: L´objectiu del joc és aconseguir que tants pingüins com sigui possible creuin a l´altre cantó per sobre de les canonades abans que s´acabi el temps
joc gratis lluita 093 El laberint d´Adam i Eva
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: El paradís està ple de laberint, obstacle i perills que un dels membres de la parella haurà de superar si vol retrobar-se amb l´altre
joc gratis lluita 094 El puzle de la torre
Joc. Joc online. Joc gratis lluita: Dos personatges han de sortir de les diferents cambres d´una torre on estan tancats i per fer-ho hauran de treballar en equip
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació