jocs katana


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

katana

compartir joc a Facebook katana+ compartir joc a Twitter katana+ compartir joc a Google+ katana+

Jocs katana

joc gratis katana 001 Catana talla fruites
Joc. Joc online. Joc gratis katana: Amb una catana afilada es poden tallar moltes coses, però en aquest joc el que hauràs d´intentar és tallar per la meitat totes les fruites que apareguin a la pantalla.

Aquí trobaràs una selecció de jocs katana per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs katana de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs katana són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis katana 002 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis katana: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis katana 003 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis katana: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis katana 004 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis katana: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis katana 005 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis katana: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis katana 006 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis katana: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis katana 007 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis katana: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis katana 008 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis katana: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis katana 009 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis katana: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis katana 010 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis katana: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis katana 011 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis katana: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis katana 012 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis katana: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis katana 013 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis katana: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis katana 014 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis katana: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis katana 015 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis katana: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis katana 016 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis katana: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis katana 017 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis katana: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis katana 018 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis katana: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis katana 019 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis katana: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació