Jocs de simulació
Inici >

Jocs de simulació

compartir joc a Facebook jocs+simulació compartir joc a Twitter jocs+simulació compartir joc a Google+ jocs+simulació

Jocs de simulació

joc Jocs de simulació gratis 001 L´aeroport
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Per un dia et convertiràs en controlador d´aeroport i hauràs de guiar a les avions en cada moment per tal que facin el que cal en cada moment.
joc Jocs de simulació gratis 002 La ciutat del futur
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Construeix la teva ciutat futurista utilitzant nombrosos elements arquitectònics i de decoració per tal que et quedi completament acabada.
joc Jocs de simulació gratis 003 Cuidadora de cavalls
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Demostra que ets una bona cuidadora de cavalls, donant-los de menjar i recollir els pots després.
joc Jocs de simulació gratis 004 La granja de la Riley
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: En aquesta granja hauràs de plantar, regar, i vendre el que has plantat. Per tal de fer-ho bé segueix tots els passos per ordre i et convertiràs en una gran grangera
joc Jocs de simulació gratis 005 Creure en Santa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Les persones que creuen en Santa Claus va al seu taller a que els facin una joguina a mida i la teva feina serà de donar-los el que volen.
joc Jocs de simulació gratis 006 El centre puppy
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: En aquest centre de per animals la teva feina serà la de fer que tos els visitants estiguin còmodes i ben cuidats.
joc Jocs de simulació gratis 007 Fast food
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Aquest és un restaurant de menjar ràpid, no només pel tipus de menjar que s´hi ofereix sino també perquè cal fer les comandes molt ràpid.
joc Jocs de simulació gratis 008 El parc dels dofins
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Han obert un parc nou on els dofins són els protagonies i moltes persones volen veure com salten i juguen en les seves piscines.
joc Jocs de simulació gratis 009 Gala hotel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Aquest hotel té moltes habitacions i els seus hostes tenen necessitats a cada moment que s´han de satisfer.
joc Jocs de simulació gratis 010 Hotel per gossos 2
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Ets l´encarregada de cuidar els gossos que et porten a l´hotel. Si ho fas bé rebràs molts punts i la medalla d´or com a la millor cuidadora.
joc Jocs de simulació gratis 011 Els repartidors de Nova York
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: L´objectiu del jocs és aconseguir que els camions de repartiment que surten del punt A passin per la majoria de cases abans d´arribar al punt B.
joc Jocs de simulació gratis 012 L´Spa de les celebrities
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Unes quantes dones riques i famoses volen estar radiants i pera això van al teu Spa que és el més glamurós de tots.
joc Jocs de simulació gratis 013 El santuari dels ocells
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Tens un petit santuari amb gàbies plenes d´ocells que la gent vol visitar i tu seràs l´encarregat que tenir-ho tot net i ben cuidat perquè tot estigui en ordre.
joc Jocs de simulació gratis 014 El xiringuito de platja
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Ets la cambrera d´un xiringuito de platja amb molta clientela i la teva feina és fer que tots els clients que entrin, marxin satisfets.
joc Jocs de simulació gratis 015 Agent immobiliària
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Converteix-te en una gran agent immobiliària construint i arrendant cases i altres edificis fins aconseguir a tenir el teu propi imperi.
joc Jocs de simulació gratis 016 Estació d´esquí
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: En aquest joc hauràs de fer que l´estació d´esquí de la teva tieta sigui rentable per tal que el banc no te la prengui per no poder fer front als pagaments.
joc Jocs de simulació gratis 017 El resort d´hivern de la família Ashton
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: La família Ashton porta un resort a la muntanya amb casetes familiars i activitats d´hivern.
joc Jocs de simulació gratis 018 El parc d´atraccions
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Ets el gerent d´un parc i has de fer que al final del dia tothom surti content i amb ganes de tornar.
joc Jocs de simulació gratis 019 El cafè de l´aeroport
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Portar un cafè a l´aeroport no és mai fàcil, hi passa molta gent i sempre hi ha molta feina a fer.
joc Jocs de simulació gratis 020 L´hamburgueseria 4
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: En aquesta hamburgueseria hi ha només una noia per atendre totes les comandes, intenta fer-ho tot molt de pressa i que els clientes marxin contents.
joc Jocs de simulació gratis 021 La millor granja
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Per tenir la millor granja de la comarca has de tenir animals, conreus i fàbriques per fer els teus propis productes.
joc Jocs de simulació gratis 022 Hotel fantasia
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Ets gerent d´un hotel i la teva feina és procurar que tots els hostes estiguin contents i tinguin el que volen perquè així quan marxin deixaran més propines.
joc Jocs de simulació gratis 023 Helicòpter de salvament
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Ets el pilot d´un helicòpter de salvament que ha de realitzar una sèrie de sortides per recollir a la gent perduda o atrapada en difícils situacions i els has de portar sans i estalvis a la base.
joc Jocs de simulació gratis 024 Construir un hotel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Vols construir un hotel des del principi? Comença per les estances i els serves més bàsics i a mesura que guanyis diners podràs ampliar.
joc Jocs de simulació gratis 025 El restaurant pirata
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Ha arribat un nou xef al port dels pirates i ara tos volen provar els seus plats amb les delícies de mar.
joc Jocs de simulació gratis 026 L´hospital
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Ets la única infermera recepcionista en una sala d´urgències d´un hospital i la teva feina és portar als pacients que van arribar al lloc on els correspongui.
joc Jocs de simulació gratis 027 Hotel frenesi 2
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Ets la gerent d´un hotel amb molta feina, has d´estar pendent dels clients en tot moment i satisfer-los amb tot el que demanin personalment.
joc Jocs de simulació gratis 028 El xef pop
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Aquest xef és d´allò més ràpid i eficient, ja que té vuit mans i pot fer vàries coses a l´hora, però sense la teva ajuda està perdut a la cuina.
joc Jocs de simulació gratis 029 La nova grangera
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Ets una noia de ciutat que ha decidit anar a viure al camp i cuidar d´una granja. Hauràs de començar fent les coses més bàsiques i de mica en mica aprendràs s fer-ho tot i viure del que reculls.
joc Jocs de simulació gratis 030 El restaurant de la Rapunzel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: La Rapunzel ha obert un restaurant de menjar ràpid i la teva feina és posar a les plates el menjar que es demana
joc Jocs de simulació gratis 031 L´arbre dels diners
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Ets l´orgullós propietari d´un arbre que cada vegada que creix i produeix fruit, et dona diners automàticament.
joc Jocs de simulació gratis 032 El restaurant d´en Mario
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: El nostre amic Mario ha obert un restaurant, on hi té fruita i coses dolces. Hauràs de fer que el clients rebin el que volen en el menor temps possible.
joc Jocs de simulació gratis 033 El gran resort
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Ets el propietari d´un gran resort i la teva feina és fer que els clientes estiguin contents i a gust en les teves instl.lacions
joc Jocs de simulació gratis 034 Papa´s pizzeria
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Una nova pizzeria ha obert i tu ets l´encarregat de prendre nota de les comandes i fer que les pizzes surtin a temps i tal com les demanen els clients
joc Jocs de simulació gratis 035 El restaurant de les Monster High
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Serveix als teus amics de Monster High el que demanin. Has de tenir-los contents per poder prosperar i ampliar el negoci
joc Jocs de simulació gratis 036 Passarel.la de moda
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: En aquest joc es posarà a prova la teva capacitat com a estilista. Hauràs de vestir de dalt a baix a tres models i un jurat et donarà la seva puntuació quan les models desfilin per la passarel·la.la. Si vols passar al següent nivell hauràs de fer-ho molt bé.
joc Jocs de simulació gratis 037 La granja de conills
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Ets la cuidadora d´una granja de conills, on no només hauràs de comprar i vendre els conills, sinó que també els hauràs de cuidar i donar-los del menjar que plantis en els teu hort.
joc Jocs de simulació gratis 038 Els cupcake de papa´s
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: El restaurant Papa´s ha obert un nou negoci, aquest cop una cupcakeria.
joc Jocs de simulació gratis 039 Cafè Amigo
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Ets un mexicà que vols aconseguir un gran restaurant, primer comencen amb un petit cafè i si ho fas bé i guanyes prou diners, podràs arribar a tenir el teu propi gran restaurant
joc Jocs de simulació gratis 040 La gelateria de l´Alice
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: L´Alice té una gelateria on a més de gelats de tot tipus també es serveixen cafès i begudes, la teva missió és fer de cambrera i ajudar a l´Alice a treure la feina endavant
joc Jocs de simulació gratis 041 L´hotel de la Jane
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: La Jane és una encarregada d´hotel que ha de tenir els seus clients contents i no paren de demanar-li de tot: que netegin la seva habitació, que els hi porti cafè, que els hi porti un diari... i la Jane ha de fer tot això ben de pressa perquè els clientes estiguin contents i al marxar li deixin més diners.
joc Jocs de simulació gratis 042 Els veterinaris
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Portes una clínica veterinària amb un munt de serveis per les mascotes dels teus clients. Quan entren per la porta has de tenir cura del seu animal i donar-los el que volen.
joc Jocs de simulació gratis 043 La granja dels teus somnis
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Construeix la granja dels teus somnis, tria quins animals vols tenir, quina decoració t´agrada més i quin tipus de granja vols. Podràs crear-la de mica en mica al teu gust
joc Jocs de simulació gratis 044 El restaurant familiar
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Fa uns anys el teu pare va muntar un restaurant però en poc temps es va quedar sense ajudant i va haver de contractar a la seva família perquè l´ajudes a la cuina.
joc Jocs de simulació gratis 045 L´hamburgueseria de Papas
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Papas a obert un nou restaurant on es serveixen les millors hamburgueses de totes. La teva feina és servir als clientes el que demanin.
joc Jocs de simulació gratis 046 Papa´s pasta
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Portes un restaurant de pasta i la teva feina és que els clients tinguin el que vulguin en el menor temps d´espera possible.
joc Jocs de simulació gratis 047 La gerent de l´hotel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Ets la gerent d´un hotel i has de fer que tots els teus clientes estiguin contentes
joc Jocs de simulació gratis 048 La botiga de regals
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Vindran unes ovelles a demanar-te un regal embolicat i hauràs de donar-los el que volen abans de que s´acabi el temps per aconseguir els diners necessaris d´aquell dia
joc Jocs de simulació gratis 049 Texas saloon
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Ets la propietària d´un saloon de Texas, que has de portar tan bé com puguis servint-los ràpid i de la millor manera perquè deixin una bona propina
joc Jocs de simulació gratis 050 Guarderia de gats
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Cuida els gats que et deixen i vigila que en tot moment tinguin el que necessiten i estiguin contents, així guanyaràs més diners per ampliar el negoci
joc Jocs de simulació gratis 051 Granja mania
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Has de portar correctament la granja i assolir els objectius que et marca cada nivell del joc
joc Jocs de simulació gratis 052 L´illa dels tòtems
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Una aventura on l´objectiu és reconstruir els tòtems i per fer-ho abans has de tenir suficient màteria prima com fusta, aigua o pedra
joc Jocs de simulació gratis 053 L´Spa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Ets el propietari/a d´un spa i has de tenir als clients contents, fes tot el que et demanin i al marxar pagaran bé els teus serveis
joc Jocs de simulació gratis 054 La cafeteria
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Portes una cafetería i has de servir als clients el que et demanen el más ràpid possible perquè estiguin contents i guanyis suficients diners per poder ampliar el negoci
joc Jocs de simulació gratis 055 El restaurant del castell
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Portes un restaurant i has d´aconseguir al finalizar del dia els diners suficients per no tancar el negoci
joc Jocs de simulació gratis 056 La petita granja
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Has de recol•lectar els vegetals que hi ha plantats formant un trencaclosques
joc Jocs de simulació gratis 057 El restaurant dels vampirs
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Vindran monstres i vampirs al teu restaurant i et demanaran que els serveixis coses molt estranyes, però si vols guanyar el joc els hi has de donar tal i com te les demanin
joc Jocs de simulació gratis 058 Aventura a la mar
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Ets un jove empresari que has de fer prosperar el negoci que el teu pare et va deixar abans de morir
joc Jocs de simulació gratis 059 Construeix la teva ciutat
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Escull quin tipus d´edifici vols per a la teva ciutat i construeix-lo, com més edificis tinguis més diners recolliràs i més gran podràs fer la teva ciutat
joc Jocs de simulació gratis 060 El recolector de pomes
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Mou el cistell i recull tantes pomes com puguis per guanyar els diners que et faran falta per construir la teva granja
joc Jocs de simulació gratis 061 Elements i màgia
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Col.loca les teves defenses en el camp de batalla i intenta que els enemics no passin les muralles
joc Jocs de simulació gratis 062 La gelateria
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Tens una botiga de gelats i has de fer els gelets que et demanin els clients per aconseguir els diners suficients per passar de nivell
joc Jocs de simulació gratis 063 Camí de Roma
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Construeix el camí per arribar a Roma, per fer-ho hauràs de tallar llenya, recollir menjar, construir ponts, matar animals...
joc Jocs de simulació gratis 064 La pastisseria de la Doly
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Prepara els pastissos que et demanin els clients que entren a la pastisseria de la Doly
joc Jocs de simulació gratis 065 El restaurant de la mama
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Serveix bé als clients que entren al restaurant i podràs guanyar molts diners per continuar amb el negoci
joc Jocs de simulació gratis 066 Déu del poker
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Juga al poker clàssic amb cinc cartes i 1000 dòlars per jugar 15 mans en una taula de quatre
joc Jocs de simulació gratis 067 El restaurant pingüí
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Has de servir menjars en el restaurant pingüí tant ràpid com puguis abans de que els clients s´enfadin i marxin. Si ho fas bé i aconsegueixes els diners que et fan falta durant un dia podràs fer millores en el restaurant i passar de nivell
joc Jocs de simulació gratis 068 La pizzeria de Doli
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Fes les pizzes igual a les demanades pels clients. Com més en facis més diners guanyaràs i podràs passar al següent nivell
joc Jocs de simulació gratis 069 La botiga dels pastissets
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: T´has de convertir en una pastissera per fer i servir els pastissets que et demanin els clients
joc Jocs de simulació gratis 070 La cangur Doly
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Ajuda a Doly a cuidar d´aquests nens
joc Jocs de simulació gratis 071 Prepara´t per anar al cole
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Busca tot allò que et pot fer falta per anar al cole i posar-ho a la teva motxilla, després fes-te l´esmorzar abans de marxar.
joc Jocs de simulació gratis 072 Sisi i els cunillets
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Els amics de Sisi tenen molta gana i han anat al restaurant de Doly a menjar, tu l´hauràs d´ajudar a que surtin contents.
joc Jocs de simulació gratis 073 La mel de Doly
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Doly té una granja d´abelles que fan mel i els seus amics i ella volen tastar les diferents mels que fan les seves abelles.
joc Jocs de simulació gratis 074 Restaurant dofí
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Ajuda al teu amic dofí a portar el seu restaurant i que els clients marxin contents.
joc Jocs de simulació gratis 075 El restaurant de Busy Bee
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Ajuda a la Busy Bee a preparar els plats que els clients demanen en el seu restaurant.
joc Jocs de simulació gratis 076 Doli pastissera
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: La Doli vol convertir-se en una gran pastissera i vol que tu l´ajudis.
joc Jocs de simulació gratis 077 La granja de Doli
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Doli té una granja plena d´animals i et demana que l´ajudis a cuidar-los.
joc Jocs de simulació gratis 078 El governador del poker 2
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Igual que en la primera versió, aquest joc està basat en jugar al Poker Texas Holdem, però sent el/la protagonista d´una història molt peculiar.
joc Jocs de simulació gratis 079 Bingo express
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Troba les boles que formen el bingo abans de que s´acabi el temps.
joc Jocs de simulació gratis 080 La mainadera
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Cuida als nens i dona-li a cadascú el que necessita abans de que es posi a plorar.
joc Jocs de simulació gratis 081 La granja 3
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Dirigeix la teva pròpia granja, hauràs de donar de menjar als animals, vendre els productes que recullis i fabricar allò que et demanin en cada nivell.
joc Jocs de simulació gratis 082 La teva granja de pingüins
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Gestiona correctament la teva granja de pingüins perquè creixi i sigui cada cop més gran.
joc Jocs de simulació gratis 083 El governador del poker
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Aventura en la que el teu personatge ha d´aconseguir totes les propietats de Texas i per fer-ho has de jugar al poker i guanyar alguns diners per invertir.
joc Jocs de simulació gratis 084 50x15 - Vols ser milionari?
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de simulació: Joc del clàssic concurs de la televisió.


Jocs de Simulació en altres idiomes
Jocs de simulació

Juegos de simulación

Jeux de simulation

Simulation games

Giochi di simulazione