Jocs de plataformes
Inici >

Jocs de plataformes

compartir joc a Facebook jocs+plataformes compartir joc a Twitter jocs+plataformes compartir joc a Google+ jocs+plataformes

Jocs de plataformes

joc Jocs de plataformes gratis 001 Fireboy i Watergirl 3
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Fireboy i Watergirl han de treballar en equipo per aconseguir totes les pedres precioses i apoder sortir del temple de gel
joc Jocs de plataformes gratis 002 Wheely 4
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Aquest petit cotxe passarà per infinitat de dificultats i perills per arribar a aconseguir la seva fita
joc Jocs de plataformes gratis 003 Winnie the pooh el recol.lector de mel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: En aquesta ocasió en Winnie de pooh ha de fer de recol·lector de mel i dipositar tots els pots que hi ha pels arbres on marca la creu.
joc Jocs de plataformes gratis 004 En Bob a la neu
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: El cargol Bob es paseja per un paisatge hivernal on haurà de recórrer el bosc esquivant obstacles i enemics per arribar al final del camí
joc Jocs de plataformes gratis 005 Ballant amb les ombres
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Aquest és un joc de plataforma on la única cosa que veuràs seran ombres i figures per tal que facin una idea del que has de superar per arribar al final del nivell.
joc Jocs de plataformes gratis 006 El pingüí volador
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Hi ha un pingüí que vol arribar a la lluna i per fer-ho haurà de saltar de núvol en núvol.
joc Jocs de plataformes gratis 007 Lemmings
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc Jocs de plataformes gratis 008 Clau i escut
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc Jocs de plataformes gratis 009 Apocalipsis
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Submergeix-te en un perillós món post-apocalíptic. Embarca´t en un viatge fascinant a través de la terra erma i sobreviu en un món destruït.
joc Jocs de plataformes gratis 010 L´esquitol recol.lector
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Aquest cop l´esquirol salta de branca a branca en un país de les meravelles nevat
joc Jocs de plataformes gratis 011 El cargol maldestre
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: En Bob ha tornat... molt lluny. En la tercera aventura de la popular sèrie de trencaclosques, per error el maldestre cargol ha viatjat a través d´un portal a l´antic Egipte. Ajude´l a trobar la sortida en tots els nivells, usant diferents eines per resoldre els puzles i guiant-lo amb seguretat a través de les trampes, pous i altres perills. Recull estrelles per desbloquejar fotos de galeries interessants i reuneix en Bob amb el seu avi!
joc Jocs de plataformes gratis 012 El temps d´en Bubba
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: L´objectiu del joc és aconseguir que en Bubba arribi fins a l´ascensor.
joc Jocs de plataformes gratis 013 El camí de l´arc de Sant Martí
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: La petita Latie vol arribar a casa seva per fer el seu pastís preferit, de maduixes, però no li queda cap maduixa i ha hagut de sortir a buscar-les, però ara de tornar a casa.
joc Jocs de plataformes gratis 014 La fuga extrema de Mario 2
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: En Mario ha d´escapar del país de Goomba i els seus aliats. Però abans ha de recollir tots els bolets que trobi pel camí.
joc Jocs de plataformes gratis 015 Escapa de la ment
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Un noi ha quedat atrapat en un prat de caramels que només existeix dins del seu cap, però igualment ha de trobar la manera de sortir.
joc Jocs de plataformes gratis 016 La frenètica carrera de l´Aladin
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: L´Aladin està atrapat a les profunditats de la terra, on un riu de laba i altres perills poden fer perdi la vida. La teva missió és conduir-lo fins a la superfície al mateix temps que reculls les pedres precioses que hi ha pel camí.
joc Jocs de plataformes gratis 017 David, el pastor
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Completa els diferents nivells rescatant a les ovelles segrestades per animals salvatges.
joc Jocs de plataformes gratis 018 Un trio fantàstic
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Juga amb en Mario, en Sonic o l´Aladín al clàssic joc de col.leccionar monedes.
joc Jocs de plataformes gratis 019 L´assassí silenciós
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Converteix-te en un assassí silenciós que mata a les seves víctimes no innocent, d´una manera ràpida i sense ser vist.
joc Jocs de plataformes gratis 020 Zero i Garrot
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: El malvat Dr Grimalkin ha ofert una recompensa per tu i el teu equip. Acaba amb tots els robots que intenten aturar-te.
joc Jocs de plataformes gratis 021 Mario escapa de l´infern 3
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: En Mario està presoner a l´infern i per sortir-ne ha de recollir totes les carbasses i pujar fins a les portes.
joc Jocs de plataformes gratis 022 Fireboy i Watergirl en el temple del foc
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Una nova aventura de la gran parella de foc i aigua, aquesta vegada estan en el temple del foc.
joc Jocs de plataformes gratis 023 Missió marbleous
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Troba i allibera a tots els aliens de Toy Story i recull tantes pilotes com puguis durant la teva missió.
joc Jocs de plataformes gratis 024 En Geg pot saltar
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Aquest és un joc molt senzill on l´objectiu és fer que en Greg salti esquivant els obstacles i arribi tant lluny com pugui.
joc Jocs de plataformes gratis 025 Numbuh four
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Numbu four té una missió per complir i per fer-ho haurà de trobar totes les peces necessàries mentre esquiva als malvats robots
joc Jocs de plataformes gratis 026 Pluja àcida
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: S´ha produït un estrany fenomen de pluja àcida i la teva missió com a científic és arribar al laboratori per investigar.
joc Jocs de plataformes gratis 027 Castlevania
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Un super heroi ha entrar en el tenebrós castell de Castlevania per recuperar la pau del regne i acabar amb els malvats invasors.
joc Jocs de plataformes gratis 028 Bob Esponja en el vaixell encantat
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: En Bob Esponja està sota el mar en un vaixell encantat ple d´hamburgueses i fantasmes.
joc Jocs de plataformes gratis 029 L´àngel del camp de batalla
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Algú ha de traslladar als soldats ferits a la infermeria i serà un àngel en forma de conill qui ho faci.
joc Jocs de plataformes gratis 030 La torre dels somnis
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: El petit Puru ha arribat a la torre dels somnis per aconseguir tants diamants com pugui i alliberar als seus companys dels malvats captors.
joc Jocs de plataformes gratis 031 Finn i l´aventura de l´espasa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: En Finn té una missió: recórrer els perillosos camins de les muntanyes i trobar l´espasa que finalment derrotarà al malvat que els té sotmesos.
joc Jocs de plataformes gratis 032 L´aventura d´en Grizzly
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: En Grizzly camina pel bosc buscant fruita i altres aliments per passar l´hivern, però hi ha altres animals que l´impediran fer-ho.
joc Jocs de plataformes gratis 033 Monstres i portes
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Aquest és un joc divertit on l´objectiu és aconseguir que el monstre passi per la porta després de recollir totes les monedes.
joc Jocs de plataformes gratis 034 Icegirl i Fireboy a la selva
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Aquest herois que ha hem vist en altres jocs, aquesta vegada tenen la missió de trobar i recollir totes les pedres precioses que trobin per la selva.
joc Jocs de plataformes gratis 035 El castell de les mòmies
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Ets un valent cavaller que té com a missió arribar al castell, però pel camí hi haurà mòmies i altres éssers que et posaran el trajecte molt difícil.
joc Jocs de plataformes gratis 036 En Pou torna a casa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: En Pou vol tornar a casa però per arribar ha de superar una sèrie de proves.
joc Jocs de plataformes gratis 037 Només es viu una vegada
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Com se sol dir, només es viu una vegada i per tant hem d´aprofitar tot allò que se´ns presenti per molt estrany que sigui.
joc Jocs de plataformes gratis 038 La missió d´Abbas
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Abbas es un carter molt intrèpid que recull les seves cartes saltant de pedra en pedra fins arribar al cim.
joc Jocs de plataformes gratis 039 La petita Elsa recull estrelles
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: La petita Elsa i la seva germana, necessiten totes les estrelles que puguin agafar, ajude-les a fer-ho.
joc Jocs de plataformes gratis 040 Atac alien equip 2
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: L´objectiu del joc és acabar amb tots els aliens i arribar al final del recorregut.
joc Jocs de plataformes gratis 041 Els bessons Olaf
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: En aquest joc no hi ha un sinó dos Olafs, i has d´aconseguir que tos dos arribin a la seva porta.
joc Jocs de plataformes gratis 042 El guerre del gel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Ets un guerrer del gel que ha d´alliberar la seva estimada dels malvats pingüins que la tenen tancada en una gàbia.
joc Jocs de plataformes gratis 043 L´Àlex està en perill
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Ets l´Àlex i estàs en perill, t´han deixat sol en una selva plena d´animals perillosos i paranys que has de superar per arribar al final del joc
joc Jocs de plataformes gratis 044 La família Dino
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: El pare Dino i el fill Dino surten a buscar menjar i abans de torbar-lo hauran de passar una serè de paranys que només superaran si treballen en equip
joc Jocs de plataformes gratis 045 Donant la nota
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: En Chris Moyles és un cantant que ha fet una parodia d´ell mateix fent d´una mena de super heroi que va per la ciutat recollint notes musicals per compondre les seves cançons
joc Jocs de plataformes gratis 046 Una altra vida
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Aquesta és la història de dos amors perduts en un món de fantasia, que necessiten escapar dels monstres i resoldre els puzles per continuar el viatge en aquest lloc.
joc Jocs de plataformes gratis 047 Mario al món de paper
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Rescata a la princesa Peach del malvat Bowser, que la té amagada en algun lloc del món de paper
joc Jocs de plataformes gratis 048 Una màgica aventura
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Jorgen Von Strangel li ha posat una prova a Timmy: buscar en una ciutat plena de proves màgiques deu varetes. Ajuda´l a trobar-les i després porta´l fins a la peixera on estan Cosmo i Wanda per completar la missió
joc Jocs de plataformes gratis 049 Blancaneus salvadora
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: La petita Blancaneus ha de recórrer el regne alliberant als set nans que estan presoners dels malvats ajudants de la reina i arribar al final del seu recorregut sense danys.
joc Jocs de plataformes gratis 050 Salvar a la princesa Anna
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: La princesa Anna ha estat empresonada i li toca a la seva germana Elsa i al seu amic Olaf, salvar-la.
joc Jocs de plataformes gratis 051 El lladre
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Ets un lladre que està en un edifici amb moltes portes i plantes i molts objectes per robar. El que has de fer és agafar aquests objectes sense que et vegin i sortir de l´edifici de seguida.
joc Jocs de plataformes gratis 052 L´aventura dels Croods
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Les dones Croods surten a buscar aliments i monedes pels voltants de la seva cova i es reemplaçaran per fer-ho.
joc Jocs de plataformes gratis 053 Mario gold rush 2
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: En Mario i en Luigi han de treballar en equip per aconseguir totes les monedes i arribar al final del recorregut amb totes elles i senses haver sofert cap mal.
joc Jocs de plataformes gratis 054 El cargol Bob 3
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: En Bob ha passat a través d´una porta en l´espai-temps del seu país a Egipte i de cop s´ha trobat amb una sèrie de proves i paranys que haurà de superar si vol tornar a casa seva
joc Jocs de plataformes gratis 055 El temple de cristall
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Una aventura del Noifoc i la Noiaigua, on hauran de treballar junts per recuperar totes les pedres precioses i escapar del temple de cristall
joc Jocs de plataformes gratis 056 Un sol botó
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Explora un món ple de trampes i éssers estranys fins aconseguir el teu objectiu que és apretar un botó.
joc Jocs de plataformes gratis 057 Mario al món animal 2
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Em Mario i el seu germà Luigi estan perduts en el món animal, on a cada pas hi ha sorpreses i trampes que hauran de superar per arribar al final del recorregut.
joc Jocs de plataformes gratis 058 El tresor de les mòmies
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Estàs a l´interior dels passadissos secrets dels tresors de les mòmies i busques les tres estrelles de cada sector per poder sortir sencer i amb totes les riqueses.
joc Jocs de plataformes gratis 059 La fuga d´Slime
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Ajuda a Slime a escapar del laboratori on el tenen tancat per experimentar amb ell. Vigila perquè el camí de sortida està ple d´obstacles i perills diversos
joc Jocs de plataformes gratis 060 Panik a Xocolandia
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: El conill Panik està tancat a la fàbrica de Xocolandia, on el malvat noi vermell ha col.locat un munt de bombes per fer que tot salti pels aires. En Panik ha de trobar totes aquestes bombes abans de que s´acabi el temps i tot exploti.
joc Jocs de plataformes gratis 061 La caixa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: En aquest joc la que fa tota a feina és la caixa. Hi ha un personatge que va com boig d´un cantó a l´altre com un robot sense pensar en res i sense fer cas de res, la caixa és la que ha de cuidar-lo, obrir-li les portes i conduir-lo fins a la sortida sa i estalvi
joc Jocs de plataformes gratis 062 El món d´Ecotone
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Et trobes al món d´Ecotone, un món meravellós i oníric, on tot es misteriós i diferent i està habitat per criatures estranyes i algunes d´elles també perilloses.
joc Jocs de plataformes gratis 063 El guardià del Nadal
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: El Pare Noel s´ha convertit en el guardià del Nadal, acabant amb tots els elfs malvats i els personatges que volen robar els regals dels nens.
joc Jocs de plataformes gratis 064 Aigua i foc
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: L´aigua i el foc no poden treballar mai junts, per lògica, però en aquest cas tot i que no estaran en cap moment junts, si hauran de treballar junts per aconseguir l´objectiu del jocs, que és que cadascú agafi els diamants del seu color i per fer-ho hauran de cooperar.
joc Jocs de plataformes gratis 065 L´avió perdut
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Hi ha tres personatges que poden intercanviar-se entre ells per trobar les peces que formen una avió que els portarà a sortir del regne misteriós on han anat a parar
joc Jocs de plataformes gratis 066 Jim i Mary
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: En Jim i la Mary estan enamorats però les seves famílies no volen aquesta relació. Ells s´escapen per amagar-se al bosc però pel camí hauran de reforçar el seu amor trobant tots els cors i superar les proves del camí conjuntament.
joc Jocs de plataformes gratis 067 Aventura llunàtica
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Ets un astronauta que ha arribat a un planeta estrany i ha de recuperar la seva nau per tornar a la Terra
joc Jocs de plataformes gratis 068 Els cubs amics
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: El cub groc ha perdut a la seva amiga el cub rosa, que un malvat cub gris se l´ha emportat i la teva missió és rescatar-la.
joc Jocs de plataformes gratis 069 El zombie sense cap
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: El zombie sense cap Carl abans era un ésser humà i vol tornar al seu estat natural, però per fer-ho haurà de recórrer un llarg camí
joc Jocs de plataformes gratis 070 Buscant l´ídol perdut
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Per trobar l´ídol perdut has de passar per tots els nivells del temple i salvar els obstacles que et trobis per arribar al final amb la preuada figura
joc Jocs de plataformes gratis 071 La pirata mosquetera
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Ets una pirata mosquetera del futur que has d´alliberar el vaixell dels éssers estranys que el custodien
joc Jocs de plataformes gratis 072 Tom i Jerry
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: En Jerry ha de recollir tot el menjar sense que se´l mengin a ell
joc Jocs de plataformes gratis 073 L´heroi esquimal
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Ajuda a l´heroi esquimal a aconseguir totes les estrelles i al final de camí a rescatar al seu avi
joc Jocs de plataformes gratis 074 El drac i els diamants
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Aquest joc de plataforma et porta a un món on el drac ha de lluitar contra les forces del mal que amenacen el seu regne
joc Jocs de plataformes gratis 075 La bola vermella
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: La bola vermella ha de seguir el seu camí i tu has d´ajudar-la a saltar tots els obstacles i recollit totes les estrelles
joc Jocs de plataformes gratis 076 Palanques
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Mou les palanques i plataformes de manera que el personatge que ha de fer el camí, arribi bé al seu destí
joc Jocs de plataformes gratis 077 Desactivació
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Has d´aconseguir desactivar els barrils explossius
joc Jocs de plataformes gratis 078 Jones i la tomba del faraó
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Jones està tancat en una piràmide i mentre busca la sortida es trobarà amb animals i éssers estranys pel camí
joc Jocs de plataformes gratis 079 Eine i Kleine
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Aquesta és la història de dos germans que van a buscar aventures i pel camí es troben moltes sorpreses algunes agradables i d´altres molt desagradables
joc Jocs de plataformes gratis 080 Escapa del laboratori
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Aconsegueix esquivar els vigilants i éssers estranys que hi ha pel laboratori i escapa
joc Jocs de plataformes gratis 081 Pingüins saltarins
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Escull un pingüí, aquest no pararà de saltar i tu has de guiar-lo per aconseguir tantes estrelles com puguis
joc Jocs de plataformes gratis 082 Corre Chikya corre
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: En Chikya corre per aprimar-se i la única manera de que ho faci és temptar-lo amb hamburgueses
joc Jocs de plataformes gratis 083 Slimer
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Ajuda a Slimer a avançar y arribar al seu destí
joc Jocs de plataformes gratis 084 L´aventura dels diamants
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Aconsegueix tots els diamants i destrueix als enemics. Vigila amb les trampes que n´està ple
joc Jocs de plataformes gratis 085 La carrera del drac
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Durant la competició estaràs sol per arribar a la meta mentre els altres et fan la punyeta pel camí
joc Jocs de plataformes gratis 086 El temps del caçador
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Has d´agafar totes les pedres precioses que hi hagi a la cova, matar als extraterrestres i sortir
joc Jocs de plataformes gratis 087 Splitman
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Porta a Splitman per la fortalesa del malvat Killman i arriba a la porta per passar al següent nivell.
joc Jocs de plataformes gratis 088 Àngel i dimoni
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Tu portes a l´àngel a agafar les pomes sense que el dimoni et toqui
joc Jocs de plataformes gratis 089 Torrades i cafè
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: La torrada ha d´arribar a la tassa de cafè perquè el nostre esmorzar sigui complert
joc Jocs de plataformes gratis 090 Tots els emoticons
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Porta als emoticons a aconseguir els tres cors de cada nivell
joc Jocs de plataformes gratis 091 La carrera de la granota
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Porta la granota a fer un recorregut ple d´obstacles i perills. Pel camí aconsegueix totes les monedes
joc Jocs de plataformes gratis 092 El peix volador
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: En Fling ha d´agafar totes les bombolles, estrelles i objectes voladors per passar al següent nivell
joc Jocs de plataformes gratis 093 La cova dels diamants
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Has de sortir de la cova i emportar-te tants diamants com puguis abans de sortir
joc Jocs de plataformes gratis 094 La carbassa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Ajuda a la carbassa a recorre tots els nivells i aconseguir totes les espelmes
joc Jocs de plataformes gratis 095 L´aventura de la tortuga
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Has de portar a una tortuga per un terreny amb molt paranys fins que trobi el tresor que els fantasmes han robat
joc Jocs de plataformes gratis 096 Atrapa pomes
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: L´eriçó ha d´agafar totes les pomes sense caure ni fer-se mal o haurà de tornar a començar aquest nivell
joc Jocs de plataformes gratis 097 La muntanya en anglès
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: El pollet ha d´arribar al cim de la muntanya abans que l´altre pollet que puja pel cantó contrari.
joc Jocs de plataformes gratis 098 El mico del riu
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: El mico ha de saltar de branca en branca i agafar les monedes per passar al següent nivell
joc Jocs de plataformes gratis 099 Buscant els cors
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Joc de plataforma molt senzill on l´objectiu és agafar tots els cors i arribar al final del nivell amb totes les vides
joc Jocs de plataformes gratis 100 La missió d´en Toto
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: La mascota de la Doly, en Toto, ha d´arribar a la festa d´aniversari amb les fruites que hi ha pel camí. Ajuda´l a arribar ben ràpid.
joc Jocs de plataformes gratis 101 A les clavagueres
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Ajuda al porc que neteja les clavagueres a fer la seva feina
joc Jocs de plataformes gratis 102 Jack, el caçador de zombies
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Joc de plataforma on el protagonista és un fort caçador de zombies que ha de matar a tots els que trobi en el seu camí
joc Jocs de plataformes gratis 103 El petit microbi
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Hi ha un petit microbi que s´enganxa a tot arreu i és així com ha de passar per totes les portes que el conduiran al final del seu camí
joc Jocs de plataformes gratis 104 El tresor del follet
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Recull totes les monedes que ha perdut el follet pel jardí i posa-les a l´olla per passar al següent nivell
joc Jocs de plataformes gratis 105 La gota perduda
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Una gota s´ha perdut a dins de les begudes i per aconseguir sortir-ne ha de passar per tots els gots trobant bombolles.
joc Jocs de plataformes gratis 106 El gripau babau
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Aquest gripau ha de fer un recorregut agafant tots els bolets que troba pel camí i esquivant tot allò que li pugui fer mal.
joc Jocs de plataformes gratis 107 Conduir pel desert
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Porta el cotxe pel recorregut del desert i mentre avances recull tantes estrelles com puguis
joc Jocs de plataformes gratis 108 Caçadors de cors
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Una sèrie de personatges sortiran d´una nau per aconseguir tants cors com puguin abans de tocar el terra.
joc Jocs de plataformes gratis 109 L´aventura de Whindy
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Depèn de tu que l´aventura de Whindy tingui un final feliç
joc Jocs de plataformes gratis 110 Batalla salvatge pel menjar
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: La mare i el petit salvatge volen recollir tota la fruita que puguin abans de que el goril•la els hi prengui.
joc Jocs de plataformes gratis 111 Joe l´alien
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Porta al Joe a donar un volt per l´espai perquè pugui agafar estrelles.
joc Jocs de plataformes gratis 112 Rescatem a la llama
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: L´objectiu d´aquest joc de plataforma, és trobar una llama i aconseguir porta-la fins al final del trajecte intacte.
joc Jocs de plataformes gratis 113 Bob Jones
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Aquest peculiar Indiana Jones ha de recórrer un camí per sortir del laberint i tu l´has d´ajudar a arribar al final abans de que s´acabi el temps.
joc Jocs de plataformes gratis 114 El toro recol.lector de llet
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Aquest toro ha d´anar per un camí ple d´obstacles i recollir tantes ampolles de llet com pugui abans de que s´acabi el temps.
joc Jocs de plataformes gratis 115 Saltant pel cel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Hi ha una vaca que és molt aventurera i s´ha tirar en caiguda lliure, tu has d´intentar que no s´estavelli contra el terra, fent-la saltar de núvol en núvol.
joc Jocs de plataformes gratis 116 La carrera de Ratatouille
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: El ratolí ha d´arribar fins al formatge, però per fer-ho ha de salvar una sèrie d´obstacles i perills.
joc Jocs de plataformes gratis 117 Passa la sindria
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Hi ha una sèrie de personatges que es volen passar una síndria els uns als altres i tu els has d´ajudar a que aquesta síndria no caigui i es trenqui.
joc Jocs de plataformes gratis 118 Salva a la granota
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Ajuda a la granota que ha caigut al pou a sortir-ne.
joc Jocs de plataformes gratis 119 Els salts de Farrel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Joc de plataforma on un noiet fa salts mortals per aconseguir les estrelles amb punts.
joc Jocs de plataformes gratis 120 Wingo al pais dels zombis
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Joc de plataforma ambientat en el món dels morts
joc Jocs de plataformes gratis 121 L´esquimal escalador
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Típic joc de plataformes on un esquimal puja una muntanya plena de regals i monstres i per ajudar-se utilitza una pistola de ganxos.
joc Jocs de plataformes gratis 122 Boing-Boing
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Aconsegueix que la pilota no caigui i pugi per atrapar tantes estrelles com pugui
joc Jocs de plataformes gratis 123 G-Switch - A dalt i a baix
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Aquest ninot ha de fer el recorregut enganxar tota l´estona a les parets, tant és que ho faci de cara amunt o de cara avall, però mai s´ha de desenganxar.
joc Jocs de plataformes gratis 124 El drac Vic
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Joc de plataformes on el drac Vic és el protagonista. Ha d´arribar al seu destí agafant el menjar i els objectes que hi ha pel camí sense que el matin ni caigui.
joc Jocs de plataformes gratis 125 La jungla fantasma
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Joc de plataforma on has de trobar en cada moment l´objecte necessari per passar els obstacles que hi ha pel camí.
joc Jocs de plataformes gratis 126 Aranya atrapa mosques
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: L´aranya te gana i vol atrapar totes les mosques, pots ajudar-la?
joc Jocs de plataformes gratis 127 L´aviador boig
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Un joc de plataforma, en que dirigeixes un aviador boig per les diferents parts d´una construcció per a trobar objectes.
joc Jocs de plataformes gratis 128 Rift el robot
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de plataformes: Ajuda al robot a completar els nivells i donar el pastís al monstre final.


Jocs de plataformes en altres idiomes
Jocs de plataformes

Juegos de plataformas

Jeux de plateforme

Platforms games

Giochi di piattaforme