jocs per nens
Inici >

jocs per nens

compartir joc a Facebook jocs+nens compartir joc a Twitter jocs+nens compartir joc a Google+ jocs+nens

jocs per nens

joc jocs per nens gratis 001 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc jocs per nens gratis 002 Aliens attack
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Els aliens han envaït la terra! Ara depèn de tu salvar el planeta dels intrusos intergalàctics.
joc jocs per nens gratis 003 La boja carrera italiana
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Portaràs un cotxe per una carretera del nord d´Itàlia, plagada d´obstacles i coses curioses al mig de la carretera.
joc jocs per nens gratis 004 Patrulla policial
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: La teva missió com a agent de policia, és treure de la carretera als conductors potencialment perillosos.
joc jocs per nens gratis 005 Agent 007
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Tens una missió que és netejar la ciutat de contrabandistes, assassins i traficants. Per fer-ho hauràs d´ultilizar la teva força bruta i alguna cosa més...
joc jocs per nens gratis 006 Naruto en la carrera de la gran muralla xinesa
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: En aquest jocs en Naruto haurà de demostrar les seves habilitats com a pilot de motos per guanyar la carrera de la gran muralla xinesa.
joc jocs per nens gratis 007 Batalla de metall
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Ets el conductor d´un tanc de guerra i la teva missió és estar ben equipat i portar als soldats a la batalla amb seguretat.
joc jocs per nens gratis 008 El soldat del futur
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: En aquest joc seràs el soldat del futur que ha d´acabar amb els atacants disparant-los
joc jocs per nens gratis 009 Conductor cibernètic
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Convertix-te en un conductor de l´espai exterior i salta per sobre de tot tipus d´aparells i trastos d´un altre món.
joc jocs per nens gratis 010 Spiderman motociclista
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: L´Spiderman s´ha comprat una moto de cross però encara no la domina del tot.
joc jocs per nens gratis 011 La carrera dels angry birds
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: El protagonista dels angry birds fa una sèrie de recorreguts per aconseguir la màxima puntuació recollint altres angry birds.
joc jocs per nens gratis 012 Tres contra un
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Aquest és un partit de futbol una mica especial, on s´hauran d´enfrontar tres jugadors del teu equip contra un jugador de l´equip rival.
joc jocs per nens gratis 013 El pilot d´helicòpter
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Demostra que ets un bon constructor de plataformes i després un bon pilot d´helicòpters.
joc jocs per nens gratis 014 Ben 10 contra els aliens
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: En Ben 10 té una missió que és acabar amb tots els aliens que han invadit les plataformes terrestres més importants.
joc jocs per nens gratis 015 Rescat extrem en 3d
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Aquesta és una carrera d´ambulàncies per veure qui arriba primer al punt de rescat.
joc jocs per nens gratis 016 Les aventures d´una ambulància
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Ets el conductor d´una ambulància que ha d´arribar el seu destí en el menor temps possible i esquivant tots els cotxes que hi hagi a la carretera.
joc jocs per nens gratis 017 Futbol un contra tres
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: En aquest curiós partit de futbol, l´objectiu és acosseguir superar la defensa de l´equip contrari per arribar a l´àrea de gol i posar-ne tants com es puguin abans de que acabi el temps.
joc jocs per nens gratis 018 Circuit de proves
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Has de conduir un cotxe per un circuit on al principi només hi seràs tu, per comprovar la teva destresa darrera un volant. Si tot va bé podràs fer una carrera amb altes cotxes.
joc jocs per nens gratis 019 Empalats
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: En aquest joc l´objectiu és aconseguir que els zombis acabin empalats en tots els punts on hi hagi una llum vermella.
joc jocs per nens gratis 020 Moto cros espacial
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Demostra les teves habilitats com a pilot de moto cros en un circuit lunar.
joc jocs per nens gratis 021 Campionat de F1
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Corres en un campionat de F1 i l´objectiu és guanyar totes les carreres.
joc jocs per nens gratis 022 El cotxe de l´infern
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: En aquest joc tot el que sembli dolent és bo per guanyar punts. Portes un cotxe patrulla que en principi hauria d´ajudar a la gent que hi ha pels carrer, però en comptes d´això, guanyaràs punts com més gent atropellis i més coses destrossis.
joc jocs per nens gratis 023 Destrucció total
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Tens la missió d´acabar amb tots els extraterrestres que trobis sobre la superfície de Mart.
joc jocs per nens gratis 024 La defensa dels zombis
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: En una època molt llunyana del passat els zombis atacaven els castells i la tasca dels arquers era evitar que arribessin fins al fortalesa.
joc jocs per nens gratis 025 Carrera de jets
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Aquesta és una carrera d´alta velocitat que té lloc en un circuit enmig de l´espai.
joc jocs per nens gratis 026 Atac alien equip 2
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: L´objectiu del joc és acabar amb tots els aliens i arribar al final del recorregut.
joc jocs per nens gratis 027 Tic tac bomba
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Tens la perillosa missió de transportar una bomba d´un punt a un altre en el temps que indiqui la bomba i sense que caigui ni exploti.
joc jocs per nens gratis 028 Monedes pirata
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: En aquest jocs seràs el capità d´una nau pirata que haurà de recórrer els mars del carib recollint les monedes i els tresors amagats.
joc jocs per nens gratis 029 Expert en ral.lies
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Demostra que ets un expert en el món dels ral.lies i guanya la carrera.
joc jocs per nens gratis 030 4x4 monster
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Tens en les teves mans la oportunitat de conduir un gran 4x4 monster i amb ell podràs passar per sobre de tots els obstacles que s´et presentin durant el teu recorregut.
joc jocs per nens gratis 031 Cursa bike 3d
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Correràs en una carrera amb les millors motos i en els millors circuits de tot el món, per demostrar qui és el millor pilot
joc jocs per nens gratis 032 La invasió zombie
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Hi ha una invasió zombie a la ciutat i només hi ha tres humans que poden combatre´ls: un noi, un soldat i una infermera.
joc jocs per nens gratis 033 Els circuits del món
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Podràs córrer en els circuits de les ciutats més importants de tot el món amb el cotxe que triïs.
joc jocs per nens gratis 034 El motorista fantasma
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Hi ha un motorista fantasma que només surt a voltar pel poble els dies de Halloween i el que vol és recollit tantes carabasses com pugui per tenir-ne per la resta de l´any
joc jocs per nens gratis 035 El petit cotxe
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Has de fer que aquest petit cotxe arribi fins al final del circuit en el punt marcat de quadres blanc i negres en el menor temps possible
joc jocs per nens gratis 036 Bombes
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Ets un robot que estàs atrapat en un laberint ple de malvats i la teva única manera d´escapar és fent que els exploti una bomba
joc jocs per nens gratis 037 Karts Bola de drac
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Els personatges de Bola de drac competeixen un una ferotge carrera de karts, on a part de intentar ser el més ràpid també caldrà esquivar els atacs dels altres rivals i superar els obstacles que hi ha durant la cursa
joc jocs per nens gratis 038 Cursa per la ciutat
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Viu una de les curses més emocionants i trepidants amb un dels millors jocs de carreres de cotxes que hi ha ara mateix per PC.
joc jocs per nens gratis 039 Monster carrera
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Viu aquesta emocionant carrera en 3d amb els cotxes monster més divertits i ràpids que hi ha.
joc jocs per nens gratis 040 Els atrapa zombies
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: En una cornisa hi ha dos nens que volen netejar els carrers de zombies. Per fer-ho compten amb dues pinces gegants que agafen els zombies i els arrosseguen per treure´ls del carrer.
joc jocs per nens gratis 041 El gangster
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Vols convertir-te en un dels gangsters més importants de la ciutat, però abans hauràs de començar per baix i ser el noi dels encàrrecs.
joc jocs per nens gratis 042 Lluita medieval
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Ets un guerrer de l´exercit del rei que ha de lliurar al territori dels morts vivents.
joc jocs per nens gratis 043 Bombardeig al castell
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Tens un canó amb unes quants bombes que has d´utilitzar per destruir del tot el castell, no pot quedar res d´en peus
joc jocs per nens gratis 044 Recorregut per les tombes amb moto
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Ets una pilot de motos molt atrevida que vol fer un recorregut per les tombes més importants d´Egipte per demostrar a tothom que ets la millor pilot en situacions difícils.
joc jocs per nens gratis 045 El carter Patrici
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: En Patrici fa de carter i ha de repartir els paquets casa per casa amb la seva súper bicicleta aquàtica. Tu has de conduir la bicicleta durant tot els recorreguts.
joc jocs per nens gratis 046 El caçador de mòmies
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Estàs en un temple Inca ple de de mòmies que t´ataquen i la teva missió és acabar amb totes elles abans que elles acabin amb tu.
joc jocs per nens gratis 047 La carrera de Bomb it
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: El protagonista de la saga Bomb it, s´ha passat a les carreres de cotxes i vols retar als seus companys de joc a una cursa
joc jocs per nens gratis 048 Bomb it 4
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: L´objectiu és matar als altres bombers i evitar que ells et matin a tu
joc jocs per nens gratis 049 Home rund
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Aquest joc té cinc nivells i per superar-los ha de fer tants home runds com puguis, arribant als punts marcats en cada nivell per passar al següent
joc jocs per nens gratis 050 La cursa de Bob Esponja
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: En aquesta cursa tan divertida en Bob Esponja ha de fer una carrera contra rellotja i en línia recta agafant pel camí tantes hamburgueses i benzina com pugui per poder continuar en marxa
joc jocs per nens gratis 051 Pàrquing de cotxes
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: En un espai molt limitat has d´aparcar una sèrie de cotxes on cadascun d´ells té el seu lloc assignat i un número concret de moviments per aparcar-los on els hi toca.
joc jocs per nens gratis 052 Vehicle lunar
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Condueix aquest vehicle tan especial sobre la superficie accidentada de la lluna.
joc jocs per nens gratis 053 Recorregut 4x4
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Has de fer un recorregut amb un 4x4 per una zona molt perillosa, on el marge d´error és mínim.
joc jocs per nens gratis 054 La defensa de DragonBall
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Son Goku és el protagonista d´aquest joc, on l´objectiu és defensar les boles de drac dels atacant que volen accedir a elles per obtenir els seus poders.
joc jocs per nens gratis 055 Dispara a matar
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Prova la teva punteria amb objectius que es mouen. Els enemics a batre apareixeran de sobte per un escenari en cada nivell diferent i la teva missió serà acabar amb tots amb el menor número de dispars possible.
joc jocs per nens gratis 056 La batalla dels vikings
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Per defensar la ciutat dels viking, hauràs d´aconseguir que els mags que defensen les seves muralles facin un conjur i evitin la invasió.
joc jocs per nens gratis 057 Foc!!
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: L´objectiu del joc és encendre els diferents focs que hi ha repartits per la pantalla, intentant fer-ho amb els clics de que disposem i sense que cap element advers al foc els toqui.
joc jocs per nens gratis 058 L´espasa del cavaller
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Un valent cavaller disposa d´una espasa que li donar unes habilitats especials per la lluita. Vols posar-la a prova i per fer-ho viatge per diferents mons plens de malvats enemics, contra els que ha de lluita i vèncer per demostrar que és el millor dels cavallers.
joc jocs per nens gratis 059 Destrucció total
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: La teva feina és destruir els edificis vells de la ciutat, podràs fer servir diferents eines i materials per fer-ho, la única condició és que no quedi res de la construcció.
joc jocs per nens gratis 060 El car monster
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Porta al car monster a fer el recorregut pel jardí on trobarà obstacles o objectes diversos que haurà de passar i al mateix temps aconseguir tantes estrelles com pugui sense estrellar-se
joc jocs per nens gratis 061 Invasors
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Ens ataquen uns invasors de l´espai exterior, un éssers estranys que volen conquerir la Terra i nosaltres els hi hem d´impedir
joc jocs per nens gratis 062 La moto de trial
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Condueix una motos de trial pels carrers de la ciutat, saltat per sobre els obstacles que et trobaràs enmig del camí.
joc jocs per nens gratis 063 Carrera de MotoGP
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Condueix una moto en un circuit on la visió de la curso és en càmara subjectiva i l´únic objectiu és arribar el primer a la línia d´arribada
joc jocs per nens gratis 064 Canó coster
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Hi ha un canó enclavat a la costa que ha d´acabar amb els pirates que volen atacar el poble
joc jocs per nens gratis 065 Bomb it
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: L´objectiu és matar als altres bombers i evitar que ells et matin a tu
joc jocs per nens gratis 066 Counter Strike Revenge
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Joc en primera persona en que un soldat ha de lluitar contra l´enemic amb les armes de que disposa en eunpoblat àrab.
joc jocs per nens gratis 067 Pirates del Mar Roig
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Ataca les defenses del Mar Roig i emportat els tresors
joc jocs per nens gratis 068 Les portes de l´infern
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Tens la missió de destruir a tots els éssers que surten de les profunditats infernals i volen accedir al nostre món
joc jocs per nens gratis 069 Monstres
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: L´objectiu del joc és col.locar màquines en punts concrets per destruir els monstres que ataquen
joc jocs per nens gratis 070 La invasió
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: La teva missió es acabar amb els zombies i els aliens que hi ha la plataforma
joc jocs per nens gratis 071 Els guardians
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Has de guiar uns guardians pel regne dels humans que ara està sota el poder de dos dracs i les seves criatures malignes
joc jocs per nens gratis 072 Carrera Naskart
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Condueix un cotxe en el circuit Naskart d´Amèrica
joc jocs per nens gratis 073 Carrera de motos GP
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Condueixes una moto per un circuit i has d´aconseguir ser el primer
joc jocs per nens gratis 074 El petit Dino
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Porta al petit Dino a recollir tantes fruites com puguis
joc jocs per nens gratis 075 La carrera del futur
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Portes una nau futurista per una carretera també futurista i l´objectiu és fer el recorregut en el menor temps possible
joc jocs per nens gratis 076 Carrera per la ciutat de neó
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Porta el cotxe per les carreteres de la ciutat de neó sense xocar contra les balles i esquivant els obstacles
joc jocs per nens gratis 077 La defensa del canó
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Dispara amb el canó als monstres que et volen atacar mentre vagin pel camí
joc jocs per nens gratis 078 Missió Pocky
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Lluites contra un pilot d´enemics que et disparen mentre intentes tu també disparar-los i acabar amb tots
joc jocs per nens gratis 079 Crash
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Mou el teu cotxe per trencar els altres
joc jocs per nens gratis 080 El petit submarí
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Has de conduir el petit submarí cap al tresor evitant les bombes del altres submarins
joc jocs per nens gratis 081 Els cotxes bojos
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: En aquest joc hi ha una sèrie de cotxes que cometen infraccions i els cotxes `bons` han de fer que els `dolents` respectin els senyals
joc jocs per nens gratis 082 El tanc monstre
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Condueix el tanc per un terreny ple d´obstacles i bombes
joc jocs per nens gratis 083 La lluita del volcà
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Ets un guerrer que has de sortir del volcà però per fer-ho hauràs de lluitar contra altres guerrers que et trobaràs pel camí
joc jocs per nens gratis 084 Super cotxes en 3D
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Condueix un cotxe a tota velocitat per una carretara plena d´altres cotxes i obtacles
joc jocs per nens gratis 085 El camió de les deixalles
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Porta les deixalles des d´un punt a un altre sense que et caigui la càrrega pel camí i abans de que acabi el temps
joc jocs per nens gratis 086 Caçador de pingüins
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Apareixeran uns pingüins volant i tu els hauràs de caçar abans de que desapareguin de la pantalla
joc jocs per nens gratis 087 Súper camió
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Porta tants paquets com puguis sense que et caiguin pel camí de la sortida a l´arribada
joc jocs per nens gratis 088 Enderroca el castell
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Tens una catapulta amb pedres per intentar enderrocar el castell dels teus enemics
joc jocs per nens gratis 089 Street fighter II
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Joc clàssic de lluita entre dos contrincants on guanya qui deixa KO abans a l´altre
joc jocs per nens gratis 090 Destrueix la ciutat
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Posa la dinamita en els punts on creguis que poden fer que l´edifici caigui i si ho fas bé podràs passar al següent nivell
joc jocs per nens gratis 091 Carrera a la costa
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Participes en una carrera de cotxes en un circuit per sobre del mar, intenta no sortir-te del circuit i arriba el primer a la meta
joc jocs per nens gratis 092 Moto cross per la ciutat
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Condueix la moto per la ciutat saltant per sobre els cotxes i recollint tantes estrelles com puguis pel camí.
joc jocs per nens gratis 093 Defensa del castell
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Monta la teva defensa perquè els soldats no pugui arribar al castell
joc jocs per nens gratis 094 Cares rares
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Construeix les cares dels personatges correctament per obtenir el major número de punts.
joc jocs per nens gratis 095 Bogeria a la granja
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Els galls d´aquesta granja s´han tornat bojos i depèn de tu parar-los abans de que facin mal a algú.
joc jocs per nens gratis 096 Connecta amb el futbol
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Troba les parelles en aquest joc ambientat en el mundial de futbol.
joc jocs per nens gratis 097 Xoc de cotxes
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: En una carretera molt transitada has d´impedir que els cotxes que hi passen xoquin entre ells.
joc jocs per nens gratis 098 Moto aquàtica
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Aquest peix tant valent vol menjar peixos i per trobar-los va amb la seva moto aquàtica pel fons del mar.
joc jocs per nens gratis 099 El rapartidor de pizza
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Has de portar la pizza que et demanen amb el cotxe fins a la casa que marca el mapa.
joc jocs per nens gratis 100 Circuit pel riu
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Porta aquesta barca a través del riu sense xocar amb res i agafant tots el punts que hi ha pel camí.
joc jocs per nens gratis 101 Fly Away
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Dispara a les bombolles i a les libélules.
joc jocs per nens gratis 102 Construcció amb blocs
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Tens blocs desordenats i has de construir l´edifici que et mostra el joc.
joc jocs per nens gratis 103 Exèrcit de les tenebres
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Condueixes un helicòpter i disparar als zombis.
joc jocs per nens gratis 104 Tailgunner
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Et persegueix un exèrcit d´avions, destrueix-los mentre evites que les seves bales et toquin.
joc jocs per nens gratis 105 Puzzle Toyota
Joc. Joc online Joc gratis de jocs per nens: Fes puzzles de cotxes Toyota. Pots triar els models i el número de peces.


Jocs de nens en altres idiomes
jocs per nens

juegos para niños

Jeus pour les enfants

Children games

Giochi per bambino