Jocs per a nenes
Inici >

Jocs per a nenes

compartir joc a Facebook jocs+nenes compartir joc a Twitter jocs+nenes compartir joc a Google+ jocs+nenes

Jocs per a nenes

joc Jocs per a nenes gratis 001 Cuidadora de cavalls
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Demostra que ets una bona cuidadora de cavalls, donant-los de menjar i recollir els pots després.
joc Jocs per a nenes gratis 002 Recull la casa de Santa Claus
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: A Santa Claus també li agrada tenir la casa ben recollida i la teva feina és posar cada cosa al seu lloc abans que ell arribi.
joc Jocs per a nenes gratis 003 El centre puppy
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: En aquest centre de per animals la teva feina serà la de fer que tos els visitants estiguin còmodes i ben cuidats.
joc Jocs per a nenes gratis 004 Fast food
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Aquest és un restaurant de menjar ràpid, no només pel tipus de menjar que s´hi ofereix sino també perquè cal fer les comandes molt ràpid.
joc Jocs per a nenes gratis 005 Gala hotel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Aquest hotel té moltes habitacions i els seus hostes tenen necessitats a cada moment que s´han de satisfer.
joc Jocs per a nenes gratis 006 Hotel per gossos 2
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Ets l´encarregada de cuidar els gossos que et porten a l´hotel. Si ho fas bé rebràs molts punts i la medalla d´or com a la millor cuidadora.
joc Jocs per a nenes gratis 007 Pastes de poma
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: En aquest joc aprendràs a fer unes bones pastes de poma pas a pas.
joc Jocs per a nenes gratis 008 Adopta un gos
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Un joc en que hauràs de trobar un gos que t´agradi per adoptar-los i després construir-li una caseta perquè estigui content.
joc Jocs per a nenes gratis 009 L´Spa de les celebrities
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Unes quantes dones riques i famoses volen estar radiants i pera això van al teu Spa que és el més glamurós de tots.
joc Jocs per a nenes gratis 010 LLum, càmera i acció
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: En aquest joc hauràs de preparar a les estrelles de l´espectacle perquè surtin a l´escenari tan guapes com sigui possible.
joc Jocs per a nenes gratis 011 El xiringuito de platja
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Ets la cambrera d´un xiringuito de platja amb molta clientela i la teva feina és fer que tots els clients que entrin, marxin satisfets.
joc Jocs per a nenes gratis 012 El resort d´hivern de la família Ashton
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: La família Ashton porta un resort a la muntanya amb casetes familiars i activitats d´hivern.
joc Jocs per a nenes gratis 013 Com cuidar a un drac
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Tens uns quants dracs que necessiten que els rentin, els hi donin de menjar i els cuidin, podràs?
joc Jocs per a nenes gratis 014 Perruqueia en 3D
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Tindràs una clienta a la que hauràs de pentinar i maquillar perquè surti de la perruqueria com ella ha demanat al començament.
joc Jocs per a nenes gratis 015 El cafè de l´aeroport
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Portar un cafè a l´aeroport no és mai fàcil, hi passa molta gent i sempre hi ha molta feina a fer.
joc Jocs per a nenes gratis 016 Hi havia una vegada ...
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Es tracta de buscar els personatges de cadascuna de les històries i completar el conte correctament.
joc Jocs per a nenes gratis 017 El pastís perfecte
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: En aquest joc has d´aconseguir fer i decorar un pastís perquè quedi perfecte
joc Jocs per a nenes gratis 018 Crea la moda
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Un joc per crear el teu propis vestits i complements.
joc Jocs per a nenes gratis 019 L´hamburgueseria 4
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: En aquesta hamburgueseria hi ha només una noia per atendre totes les comandes, intenta fer-ho tot molt de pressa i que els clientes marxin contents.
joc Jocs per a nenes gratis 020 L´habitació de la ballarina
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Aquesta ballarina és molt maca i balla molt bé, però també és molt desendreçada. Ajuda-la a posar ordre a la seva habitació.
joc Jocs per a nenes gratis 021 Pinta a les Winx
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Tens una sèrie de dibuixos de les Winx que hauràs de pintar com el model o com vulguis, escollint els colors que triïs.
joc Jocs per a nenes gratis 022 El jardí de la Betty
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: La petita Betty vol plantar flors al seu jardí però en sap, pots ajudar-la?
joc Jocs per a nenes gratis 023 Hotel fantasia
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Ets gerent d´un hotel i la teva feina és procurar que tots els hostes estiguin contents i tinguin el que volen perquè així quan marxin deixaran més propines.
joc Jocs per a nenes gratis 024 Disseny de joies
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: En aquest joc tens la possibilitat de dissenyar les teves pròpies joies i ensenyar-les a qui vulguis un cop acabades.
joc Jocs per a nenes gratis 025 Canvia d´aspecte la casa dels Minions
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Un agent dels serveis socials ha de visitar la casa dels Minions per assegurar-se que tot està correctament i que la petita Agnes viu en un entorn adequat.
joc Jocs per a nenes gratis 026 Cuida del poni 2
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Escull un poni per cuidar i fes tot el que calgui perquè estigui net, content i ben alimentat.
joc Jocs per a nenes gratis 027 Perruqieria per gats
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Has obert una nova perruqueria perquè les teves amigues gates es posin guapes.
joc Jocs per a nenes gratis 028 Construir un hotel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Vols construir un hotel des del principi? Comença per les estances i els serves més bàsics i a mesura que guanyis diners podràs ampliar.
joc Jocs per a nenes gratis 029 El restaurant pirata
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Ha arribat un nou xef al port dels pirates i ara tos volen provar els seus plats amb les delícies de mar.
joc Jocs per a nenes gratis 030 Hotel frenesi 2
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Ets la gerent d´un hotel amb molta feina, has d´estar pendent dels clients en tot moment i satisfer-los amb tot el que demanin personalment.
joc Jocs per a nenes gratis 031 Decora l´habitació de l´Elsa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Tens davant teu una habitació totalment buida, has d´escollir quins elements vols posar-hi i en quin lloc.
joc Jocs per a nenes gratis 032 La nova grangera
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Ets una noia de ciutat que ha decidit anar a viure al camp i cuidar d´una granja. Hauràs de començar fent les coses més bàsiques i de mica en mica aprendràs s fer-ho tot i viure del que reculls.
joc Jocs per a nenes gratis 033 El restaurant de la Rapunzel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: La Rapunzel ha obert un restaurant de menjar ràpid i la teva feina és posar a les plates el menjar que es demana
joc Jocs per a nenes gratis 034 Passi de models del món
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Ets una dissenyadora i estilista de models molt coneguda que ha fer el seu passi davant d´un jurat que puntuarà la teva manera de combinar la roba i els accessoris de les models.
joc Jocs per a nenes gratis 035 Papa´s pizzeria
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Una nova pizzeria ha obert i tu ets l´encarregat de prendre nota de les comandes i fer que les pizzes surtin a temps i tal com les demanen els clients
joc Jocs per a nenes gratis 036 El restaurant de les Monster High
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Serveix als teus amics de Monster High el que demanin. Has de tenir-los contents per poder prosperar i ampliar el negoci
joc Jocs per a nenes gratis 037 Vesteix a la súpernoia
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Tens una súpernoia que vol sortir a lluitar contra el mal però no pot fer-ho si no va totalment perfecte
joc Jocs per a nenes gratis 038 Passarel.la de moda
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: En aquest joc es posarà a prova la teva capacitat com a estilista. Hauràs de vestir de dalt a baix a tres models i un jurat et donarà la seva puntuació quan les models desfilin per la passarel·la.la. Si vols passar al següent nivell hauràs de fer-ho molt bé.
joc Jocs per a nenes gratis 039 La granja de conills
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Ets la cuidadora d´una granja de conills, on no només hauràs de comprar i vendre els conills, sinó que també els hauràs de cuidar i donar-los del menjar que plantis en els teu hort.
joc Jocs per a nenes gratis 040 Saló de manicura
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: La teva especialitat és pintar les ungles i per tant tens un munt de clientes que volen que els hi facis alguna cosa diferent en les seves mans
joc Jocs per a nenes gratis 041 Els cupcake de papa´s
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: El restaurant Papa´s ha obert un nou negoci, aquest cop una cupcakeria.
joc Jocs per a nenes gratis 042 Rescata els animals del zoo
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Han arribat al zoo alguns animals que s´han de curar, rentar i donar amor, podràs fer-ho?
joc Jocs per a nenes gratis 043 Cafè Amigo
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Ets un mexicà que vols aconseguir un gran restaurant, primer comencen amb un petit cafè i si ho fas bé i guanyes prou diners, podràs arribar a tenir el teu propi gran restaurant
joc Jocs per a nenes gratis 044 Vestida per la festa de la Draculaura
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: La Draculaura celebra el seu aniversari i s´ha de vestir per la ocasió. L´ajudes?
joc Jocs per a nenes gratis 045 La gelateria de l´Alice
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: L´Alice té una gelateria on a més de gelats de tot tipus també es serveixen cafès i begudes, la teva missió és fer de cambrera i ajudar a l´Alice a treure la feina endavant
joc Jocs per a nenes gratis 046 Vesteix a la núvia
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Aquesta núvia es vol casar avui i li falta tot per fer. Ajuda-la a posar-se el vestit i els complements perquè vagi ben maca en aquest dia tant especial.
joc Jocs per a nenes gratis 047 L´hotel de la Jane
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: La Jane és una encarregada d´hotel que ha de tenir els seus clients contents i no paren de demanar-li de tot: que netegin la seva habitació, que els hi porti cafè, que els hi porti un diari... i la Jane ha de fer tot això ben de pressa perquè els clientes estiguin contents i al marxar li deixin més diners.
joc Jocs per a nenes gratis 048 Els veterinaris
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Portes una clínica veterinària amb un munt de serveis per les mascotes dels teus clients. Quan entren per la porta has de tenir cura del seu animal i donar-los el que volen.
joc Jocs per a nenes gratis 049 La poció màgica de la petita bruixeta
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: La petita bruixeta vol convertir-se en una autèntica bruixa i per fer-ho necessitarà seguir alguns passos com trobar els ingredients per les seves pocions, fer una poció per ajudar a algú i en acabar, vestir-se adequadament per semblar una bruixa de veritat
joc Jocs per a nenes gratis 050 L´àngel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Una bonica àngel vol que la vesteixis i li posis tots els complements per estar molt maca al cel.
joc Jocs per a nenes gratis 051 La granja dels teus somnis
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Construeix la granja dels teus somnis, tria quins animals vols tenir, quina decoració t´agrada més i quin tipus de granja vols. Podràs crear-la de mica en mica al teu gust
joc Jocs per a nenes gratis 052 Mestre pastisser
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: T´has de convertir en un autèntic mestre pastisser per superar els diferents nivells d´aquest joc.
joc Jocs per a nenes gratis 053 L´equilibri de la princesa Elsa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: La princesa Elsa de Frozen s´ha tret el guant i pot crear diferents figures de gel amb les que fer torres i jugar a aguantar l´equilibri sobre elles.
joc Jocs per a nenes gratis 054 El restaurant familiar
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Fa uns anys el teu pare va muntar un restaurant però en poc temps es va quedar sense ajudant i va haver de contractar a la seva família perquè l´ajudes a la cuina.
joc Jocs per a nenes gratis 055 Les teves galetes decorades
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Segueix pas a pas la recepta per fer les teves pròpies galetes i decorar-les un cop acabades.
joc Jocs per a nenes gratis 056 L´hamburgueseria de Papas
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Papas a obert un nou restaurant on es serveixen les millors hamburgueses de totes. La teva feina és servir als clientes el que demanin.
joc Jocs per a nenes gratis 057 Perruqueria d´estrelles
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Tens la famosa perruqueria d´estrelles on totes es volen pentinar per ser iguals que les famoses que surten a les revistes
joc Jocs per a nenes gratis 058 El cuidador de mascotes
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Et dediques a cuidar gossos i la teva feina és netejar-los, donar-los de menjar, passejar-los i curar-los.
joc Jocs per a nenes gratis 059 Papa´s pasta
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Portes un restaurant de pasta i la teva feina és que els clients tinguin el que vulguin en el menor temps d´espera possible.
joc Jocs per a nenes gratis 060 La bruixeta Messy
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Ajuda a la bruixeta a ordenar i recollir les seves coses amb màgia
joc Jocs per a nenes gratis 061 La botiga de regals
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Vindran unes ovelles a demanar-te un regal embolicat i hauràs de donar-los el que volen abans de que s´acabi el temps per aconseguir els diners necessaris d´aquell dia
joc Jocs per a nenes gratis 062 El casament de la Bloom
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Vesteix a la Bloom pel seu casament i decora l´escenari perquè tot sigui perfecte
joc Jocs per a nenes gratis 063 L´unicorn
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Pinta l´unicorn com vulguis
joc Jocs per a nenes gratis 064 Texas saloon
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Ets la propietària d´un saloon de Texas, que has de portar tan bé com puguis servint-los ràpid i de la millor manera perquè deixin una bona propina
joc Jocs per a nenes gratis 065 Guarderia de gats
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Cuida els gats que et deixen i vigila que en tot moment tinguin el que necessiten i estiguin contents, així guanyaràs més diners per ampliar el negoci
joc Jocs per a nenes gratis 066 La sirena del carnaval
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Vesteix a la sirena perquè pugui anar al carnaval
joc Jocs per a nenes gratis 067 Granja mania
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Has de portar correctament la granja i assolir els objectius que et marca cada nivell del joc
joc Jocs per a nenes gratis 068 Trencaclosques de les Bratz
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Reconstrueix els trencaclosques de les Bratz, n´hi ha 6 de diferents per escollir
joc Jocs per a nenes gratis 069 Pentinat amb ritme
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Mentre el perruquer fa el pentinat has de seguir el ritme de la música i aíxí ell ho farà millor
joc Jocs per a nenes gratis 070 L´Spa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Ets el propietari/a d´un spa i has de tenir als clients contents, fes tot el que et demanin i al marxar pagaran bé els teus serveis
joc Jocs per a nenes gratis 071 El ball de gala de les Winx
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Monta els trencaclosques de les Winx amb els seus vestits de gala
joc Jocs per a nenes gratis 072 Trencaclosques Monster High
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Monta el trencaclosques de la Cloweed Wolf
joc Jocs per a nenes gratis 073 Vesteix a Clowdeen Wolf de les Monster High
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Tria la roba i els complements que vulguis per posar-li a la Clowdeen
joc Jocs per a nenes gratis 074 Joc de memòria de les Monster High
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Busca les parelles de les cares de les Monster High entre totes les que hi ha al joc
joc Jocs per a nenes gratis 075 Les diferències del ponis
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Troba les diferències que s´amaguen en els dibuixos del ponis
joc Jocs per a nenes gratis 076 La perruquera boja
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Ets una perruquera boja i ràpida amb unes clientes també una mica boges i has d´atendre les seves peticions
joc Jocs per a nenes gratis 077 El restaurant dels vampirs
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Vindran monstres i vampirs al teu restaurant i et demanaran que els serveixis coses molt estranyes, però si vols guanyar el joc els hi has de donar tal i com te les demanin
joc Jocs per a nenes gratis 078 Fruita bona, fruita dolenta
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Primer ajuda a Toto i a Sisi a recollir la fruita amagada i separar-la entre la bona i la dolenta, i després amb tot el recollit podràs fer un pastís boníssim
joc Jocs per a nenes gratis 079 Cuida els porquets
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Tens uns porquets que has de cuidar i donar el que necessitin en cada moment
joc Jocs per a nenes gratis 080 La gelateria de l´Emily
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Serveix als clients allò que demanin, gelats, sucs, cucurutxus... per arribar a fer els diners suficients per passar al següent nivell
joc Jocs per a nenes gratis 081 Hotel per gossos
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Durant l´estiu els amos dels gossos els deixen en un hotel perquè tu els cuidis
joc Jocs per a nenes gratis 082 Decora l´habitació de la Bloom
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Transforma l´habitació buida de la Bloom en una habitació plena de colors i màgia
joc Jocs per a nenes gratis 083 La gelateria
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Tens una botiga de gelats i has de fer els gelets que et demanin els clients per aconseguir els diners suficients per passar de nivell
joc Jocs per a nenes gratis 084 Vesteix a les dues amigues
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Tens dues amigues que es volen cambiar el cabell, la roba i el maquillatge, ajuda-les!!
joc Jocs per a nenes gratis 085 Parelles animades
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Troba, abans que s´acabi el temps, les parelles corresponents als animalets que vagin sortint
joc Jocs per a nenes gratis 086 La pastisseria de la Doly
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Prepara els pastissos que et demanin els clients que entren a la pastisseria de la Doly
joc Jocs per a nenes gratis 087 El restaurant de la mama
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Serveix bé als clients que entren al restaurant i podràs guanyar molts diners per continuar amb el negoci
joc Jocs per a nenes gratis 088 La caça papallones
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Vesteix a aquesta noia que ha sortit al camp a caçar papallones
joc Jocs per a nenes gratis 089 Perruqueria de mascotes
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Renta, asseca, pinta i vesteix a aquestes mascotes.
joc Jocs per a nenes gratis 090 La pizzeria de Doli
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Fes les pizzes igual a les demanades pels clients. Com més en facis més diners guanyaràs i podràs passar al següent nivell
joc Jocs per a nenes gratis 091 Les mascotes
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Hi ha una sèrie de mascotes i cadascuna té unes necessitats diferents, hauràs de saber que volen i donar-els-ho.
joc Jocs per a nenes gratis 092 La botiga dels pastissets
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: T´has de convertir en una pastissera per fer i servir els pastissets que et demanin els clients
joc Jocs per a nenes gratis 093 La cangur Doly
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Ajuda a Doly a cuidar d´aquests nens
joc Jocs per a nenes gratis 094 Les parelles de les Winx
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Busca les parelles en aquestes targetes
joc Jocs per a nenes gratis 095 Vesteix a la fada Elfa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Posa-li els complements i vestits que més t´agradin dels que hi ha a la pantalla
joc Jocs per a nenes gratis 096 Sisi i els cunillets
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Els amics de Sisi tenen molta gana i han anat al restaurant de Doly a menjar, tu l´hauràs d´ajudar a que surtin contents.
joc Jocs per a nenes gratis 097 La mel de Doly
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Doly té una granja d´abelles que fan mel i els seus amics i ella volen tastar les diferents mels que fan les seves abelles.
joc Jocs per a nenes gratis 098 Crea la teva mascota
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Pinta, vesteix i canvia aquest gatet/a com més t´agradi.
joc Jocs per a nenes gratis 099 El solitari de les fades
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Busca parelles de cartes fins que desapareguin totes.
joc Jocs per a nenes gratis 100 El restaurant de Busy Bee
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Ajuda a la Busy Bee a preparar els plats que els clients demanen en el seu restaurant.
joc Jocs per a nenes gratis 101 Doli pastissera
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: La Doli vol convertir-se en una gran pastissera i vol que tu l´ajudis.
joc Jocs per a nenes gratis 102 La cursa dels ponis
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Tria un poni per a fer la cursa d´obstacles i a córrer!!
joc Jocs per a nenes gratis 103 La granja de Doli
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Doli té una granja plena d´animals i et demana que l´ajudis a cuidar-los.
joc Jocs per a nenes gratis 104 Les mil i una nits
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Vesteix a la Sherezade amb tots els complements i vestits que tens per a triar, després fes-li una foto i imprimeix el resultat.
joc Jocs per a nenes gratis 105 La mainadera
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Cuida als nens i dona-li a cadascú el que necessita abans de que es posi a plorar.
joc Jocs per a nenes gratis 106 El camí més curt
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Li has de portar una flor a la noia passant pel camí més curt.
joc Jocs per a nenes gratis 107 Saló de bellesa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Has de deixar a la nina tal i com surt a la foto
joc Jocs per a nenes gratis 108 La treballadora del mes
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Has d´aconseguir servir el que et demana la gent en el menor temps possible i sense equivocar-te.
joc Jocs per a nenes gratis 109 Puzzle Fada
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Completa aquest maravellós puzzle
joc Jocs per a nenes gratis 110 Pinta ungles
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Joc molt senzill per pintar ungles
joc Jocs per a nenes gratis 111 Vestir Fantasia Rosa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Vesteix a les noies que seleccionis
joc Jocs per a nenes gratis 112 Puzzles de Winx Club
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs per a nenes: Joc molt senzill per fer puzzles de Winx Club. Pots triar molts dibuixos i tantes peces com vulguis.


Jocs de nenes en altres idiomes
Jocs per a nenes

Juegos para niñas

Jeux pour filles

Girls games

Giochi per ragazze