Jocs infantils
Inici >

Jocs infantils

compartir joc a Facebook jocs+infantils compartir joc a Twitter jocs+infantils compartir joc a Google+ jocs+infantils

Jocs infantils

joc Jocs infantils gratis 001 L´anaguet lleig
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Troba les diferències en aquest dibuixos del conte clàssic de l´anaguet lleig
joc Jocs infantils gratis 002 Mandales
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Pinta els mandales amb una varietat de colors infinites
joc Jocs infantils gratis 003 La princesa i el pèsol
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: El clàssic conte de la princesa i el pèsol, transformat en un joc de buscar objectes
joc Jocs infantils gratis 004 Tangram per a nens
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Figures fàcils de tangram que qualsevol pot muntar.
joc Jocs infantils gratis 005 Els objectes perduts de la Dora
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Busca entre els deferents dibuixos els objectes que la Dora ha perdut.
joc Jocs infantils gratis 006 Dora salva al gos
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: L´objectiu de la Dora en aquest joc és aconseguit tots els ossos i arribar fins al gos.
joc Jocs infantils gratis 007 Els pirates de la patrulla canina
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: En Ryder vol ser un pirata de debò i per aconseguir-ho ha de demostra que pot fer el que fan la resta de pirates.
joc Jocs infantils gratis 008 La patrulla canina recull insígnies
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Aquesta vegada la patrulla canina sortirà a fer vàries missions per recollir insígnies i ossos per tota la colla.
joc Jocs infantils gratis 009 La memòria de les fruites
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Com tots sabem les fruites tenen molt mala memòria, així que serà feina teva la de trobar la seva parella perduda.
joc Jocs infantils gratis 010 Vinga Santa vinga
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Aquesta és una carrera con el Pare Noel ha d´aconseguir arribar al final amb tots els regals.
joc Jocs infantils gratis 011 La patrulla canina va a la neu
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: En aquesta ocasió els protagonistes de la Patrulla canina hauran de trobar objectes i personatges amagats a la neu.
joc Jocs infantils gratis 012 Recollida d´aliments per la patrulla canina
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: En Marshall ha de recollir aliments per la Patrulla Canina però per fer-ho haurà d´utilitzar na mètode molt curiós.
joc Jocs infantils gratis 013 Kung fu de la patrulla canina
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Els nostres amics de la Patrulla canina estan aprenent kung fu i a mesura que avancis en els aprenentatges aconseguiràs un cinturó més alt.
joc Jocs infantils gratis 014 El planeta porpra de Dora
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: La Dora ha anat al planeta porpra a buscar els seus amics de colors per la seva festa d´aniversari.
joc Jocs infantils gratis 015 Dora la fotografa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: A la Dora li agrada fer fotografies i aquesta vegada ha anat a l´aquari per trobar i fotografiar als peixos més rars.
joc Jocs infantils gratis 016 La lluna és un formatge gran i rodó
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Un petit ratolí creu que la lluna és un gran formatge i vol arribar a ella i conquerir-la.
joc Jocs infantils gratis 017 La saltadora del cel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Una petita saltadora vol comprovar fins on pot arribar saltant d´estrella a estrella.
joc Jocs infantils gratis 018 La bolera Picapedra
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: En Fred Picapedra està jugant a bitlles i com que no li agrada gens perdre hauràs d´aconseguir la màxima puntuació perquè estigui content.
joc Jocs infantils gratis 019 Matemàtiques fàcils
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: En aquest joc pels més petits, s´ha de resoldre correctament a les operacions que s´indiquen per guanyar la carrera.
joc Jocs infantils gratis 020 La princesa Juliet escapa de les clavegueres
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: A la princesa Jiliet l´han atrapat uns monstres que viuen a les clavagueres i tu l´has d´ajudar a escapar.
joc Jocs infantils gratis 021 Els números amagat de Ni Hao Kai-land
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: En aquests dibuixos de Ni Hao i els seus amics, hi ha números amagats que has de trobar si vols veure totes les escenes.
joc Jocs infantils gratis 022 El mini golf de Dora
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Dora la exploradora vol jugar a mini golf, guia-la en els seus tirs.
joc Jocs infantils gratis 023 Aprenem anglès
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Un jocs perquè els més petits aprenguin algunes paraules senzilles en anglès. Amb música i elements d´animació.
joc Jocs infantils gratis 024 Busca les diferències de la primavera
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: En aquests dibuixos primaverals trobaràs tres diferències en cadascun d´ells, busca-les.
joc Jocs infantils gratis 025 El jardí de la Betty
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: La petita Betty vol plantar flors al seu jardí però en sap, pots ajudar-la?
joc Jocs infantils gratis 026 Canvia d´aspecte la casa dels Minions
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Un agent dels serveis socials ha de visitar la casa dels Minions per assegurar-se que tot està correctament i que la petita Agnes viu en un entorn adequat.
joc Jocs infantils gratis 027 El jardí de Frozen
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: En el jardí de Frozen s´han perdut algunes coses. Troba-les.
joc Jocs infantils gratis 028 El restaurant d´en Mario
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: El nostre amic Mario ha obert un restaurant, on hi té fruita i coses dolces. Hauràs de fer que el clients rebin el que volen en el menor temps possible.
joc Jocs infantils gratis 029 Restaurant Halloween
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Tens un restaurant on només hi van els monstres que surten la nit de Halloween. Tenen uns gustos molt especial i per tant el menjar que allà s´hi fa també és molt especial
joc Jocs infantils gratis 030 Buffet lliure
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Col.loca els aliments en el seu lloc corresponent en el menor temps possible
joc Jocs infantils gratis 031 Mario lògic
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Aquest és un joc totalment atípic de Mario. En aquest joc no ha de córrer, agafar monedes ni conduir, només s´ha de deixar caure.
joc Jocs infantils gratis 032 Àngels contra dimonis
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: El bé i el mal sempre han estat enfrontats i en aquest joc no serà diferent. Tu ets un àngels que intenta que tots els nens siguin bons però al teu voltant hi ha dimonis que no t´ho posaran tan fàcil
joc Jocs infantils gratis 033 El canó dels barrufets
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: El barrufet inventor ha creat una canó que destrueix les boles invasores que han entrar en el poble del barrufets.
joc Jocs infantils gratis 034 Rescata els animals del zoo
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Han arribat al zoo alguns animals que s´han de curar, rentar i donar amor, podràs fer-ho?
joc Jocs infantils gratis 035 Una màgica aventura
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Jorgen Von Strangel li ha posat una prova a Timmy: buscar en una ciutat plena de proves màgiques deu varetes. Ajuda´l a trobar-les i després porta´l fins a la peixera on estan Cosmo i Wanda per completar la missió
joc Jocs infantils gratis 036 Els veterinaris
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Portes una clínica veterinària amb un munt de serveis per les mascotes dels teus clients. Quan entren per la porta has de tenir cura del seu animal i donar-los el que volen.
joc Jocs infantils gratis 037 Les lletres amagades de la Rapunzel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Et proposen varis nivells amb diferents escenes de la pel.lícula de la Rapunzel, on hauràs de trobar totes les lletres amagades de l´alfabet.
joc Jocs infantils gratis 038 Pinta i juga
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Has de crear un espai de joc pels petits personatges de Warner Bros i un cop acabat podràs pintar-lo
joc Jocs infantils gratis 039 Hip hop
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Que no pari el hip hop!! Fes que les ballarines no parin de ballar, donant-los les instruccions a seguir pel ball
joc Jocs infantils gratis 040 L´eriçó golafre
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: L´eriçó golafre té sempre molta gana i es vol menjar tots els insectes que hi ha al seu abast, porta´l per terra fins als insectes i fes que quedi ple.
joc Jocs infantils gratis 041 Connecta animals
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Fes parelles amb els animals de la selva i a mesura que ho vagis fent els animals aniran apareixent en el fons del dibuix.
joc Jocs infantils gratis 042 Jo i les claus 3
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Hi ha un grup de pingüins que amaguen les claus per passar al següent nivell. Has de trobar el pingüí que la té i fer-lo sortir per prendre-li pi poder passar al nivell següent.
joc Jocs infantils gratis 043 Bug Breaker - El rusc de colors
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Neteja el rusc dels cucs i dels altres elements perillosos per les abelles que hi ha al rusc. La manera de fer-ho és treure les cel.les de colors fins arribar a l´element perillós o als elements que ens poden donar més punts.
joc Jocs infantils gratis 044 Pinta la ciutat
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Amb un canó de pintura hauràs de donar color a les cases grises de la ciutat
joc Jocs infantils gratis 045 Salva el jardí
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Els insectes malmeten les plantes del jardí, la teva missió és protegir-les.
joc Jocs infantils gratis 046 El país de la mel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Les abelles han de recollir la mel de les flors i deixar-la en els forats buits del rusc
joc Jocs infantils gratis 047 La memòria dels animals
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Busca les parelles entre aquestes cartes d´animals
joc Jocs infantils gratis 048 El petit Dino
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Porta al petit Dino a recollir tantes fruites com puguis
joc Jocs infantils gratis 049 La gallina saltadora
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Tria la gallina que vols que faci la carrera d´obstacles i fes-la corre i saltar al mateix temps que aconsegueix els `premis` que hi ha pel recorregut
joc Jocs infantils gratis 050 L´unicorn
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Pinta l´unicorn com vulguis
joc Jocs infantils gratis 051 El capità pirata
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: El capità pirata ha tingut mala sort i uns pirates dolents l´han fet fora del seu vaixell, ajuda´l a tornar
joc Jocs infantils gratis 052 L´illa del zoo
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Has d´aconseguir alliberar a tots els animals engabiats, i per fer-ho has d´aconseguir totes les claus que tenen els altres lleons donant-los el que demanin a canvi
joc Jocs infantils gratis 053 Camí a l´escola
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: La Carol perd l´autobús que l´ha de portar a l´escola i ha de fer el camí sola fins a la propera parada, la pots ajudar a arribar?
joc Jocs infantils gratis 054 Parelles de números i objectes
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Busca les parelles que formen els números i els grups d´objectes del mateix número
joc Jocs infantils gratis 055 Petits pokemon
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Troba els pokemon, animals i objectes que apareixen a la part dreta de la pantalla
joc Jocs infantils gratis 056 Missió Pocky
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Lluites contra un pilot d´enemics que et disparen mentre intentes tu també disparar-los i acabar amb tots
joc Jocs infantils gratis 057 Les diferències del ponis
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Troba les diferències que s´amaguen en els dibuixos del ponis
joc Jocs infantils gratis 058 La història del petit Lucky
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Mentre mires la història del petit Lucky busca les diferències que hi ha en cada escena
joc Jocs infantils gratis 059 Conills enamorats
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Ajuda a que els conills es puguin besar sense que ningú els vegi
joc Jocs infantils gratis 060 El jardí dels animals amagats
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Troba els animals amagats en els diferents jardins
joc Jocs infantils gratis 061 Cada nen a casa seva
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: La cuidadora ha de portar a cada nen a la casa del seu color
joc Jocs infantils gratis 062 Els JJOO dels micos
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Participa en els Jocs Olímpics dels micos i sigues el primer en totes les categories
joc Jocs infantils gratis 063 Els cotxes bojos
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: En aquest joc hi ha una sèrie de cotxes que cometen infraccions i els cotxes `bons` han de fer que els `dolents` respectin els senyals
joc Jocs infantils gratis 064 L´arca de Noé
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Busca les parelles dels animals que hi ha a l´arca de Noé
joc Jocs infantils gratis 065 El concert dels ocells
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Primer escolta i observa els ocells i després repeteix el que fan en el mateix ordre
joc Jocs infantils gratis 066 El petit peix
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Mou el petit peix per la pantalla perquè atrapi totes les estrelles de mar
joc Jocs infantils gratis 067 Parelles geomètriques
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Troba les parelles entre totes aquestes formes geomètriques
joc Jocs infantils gratis 068 Direcció de les bombolles
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: En quina direcció van les bombolles?
joc Jocs infantils gratis 069 Comptem peces de menjar
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Compta quantes peces hi ha a la pantalla i escriu la resposta correcte
joc Jocs infantils gratis 070 Pinta el Zoo
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Pinta aquest dibuix ambientat en un zoo
joc Jocs infantils gratis 071 El guardià de la granja
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Tens talps a la granja i has de fer-los fora a cops
joc Jocs infantils gratis 072 Sisi, detectiu privat
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Busca els animals amagats en aquest dibuix
joc Jocs infantils gratis 073 Money, Money
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Troba les peces que amaguen els diners i esquiva les que els resten
joc Jocs infantils gratis 074 A cada animal el seu menjar
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Hi haurà una sèrie d´animals esperant que els hi donis el menjar que més els agrada, si ho fas bé sumaràs punts i si t´equivoques hauràs de tornar a començar
joc Jocs infantils gratis 075 Els animals amagats
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Busca els animals que hi ha amagats entre els dibuixos de la pantalla
joc Jocs infantils gratis 076 A fer les maletes que marxem de vacances!!
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: La Doly i els seus amics marxen de vacances però abans han de fer les maletes, els pots ajudar?
joc Jocs infantils gratis 077 El petit pop
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Mou als tres petits pops fins al lloc que els hi correspongui perquè es confonguin amb el fons i desapareguin del dibuix
joc Jocs infantils gratis 078 El laberint dels prínceps
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Porta a la princesa pel laberint a buscar els diamants i després a retrobar-se amb el príncep
joc Jocs infantils gratis 079 La missió d´en Toto
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: La mascota de la Doly, en Toto, ha d´arribar a la festa d´aniversari amb les fruites que hi ha pel camí. Ajuda´l a arribar ben ràpid.
joc Jocs infantils gratis 080 L´ull que tot ho veu
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Busca la parella d´objectes que apareixen a la part superior esquerra de la pantalla
joc Jocs infantils gratis 081 Una aventura diferent
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Busca les diferències que hi ha en aquestes vinyetes que expliquen una història
joc Jocs infantils gratis 082 Parelles animades
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Troba, abans que s´acabi el temps, les parelles corresponents als animalets que vagin sortint
joc Jocs infantils gratis 083 Troba els animals
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: A la part dreta de la pantalla apareixerà l´ombra d´un animal dels que hi ha al panell i hauràs d´intentar descobrir-lo fent tres en ratlla movent les cares dels animals del pannell
joc Jocs infantils gratis 084 El tresor del follet
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Recull totes les monedes que ha perdut el follet pel jardí i posa-les a l´olla per passar al següent nivell
joc Jocs infantils gratis 085 Lletres en paracaigudes
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Baixaran unes lletres en uns paracaigudes i tu hauràs de clicar la lletra en el teclat abans de que s´enclafin a terra
joc Jocs infantils gratis 086 Castell de números
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Col•loca els números que corresponguin en els forats amb interrogant
joc Jocs infantils gratis 087 Les diferències de Sonic
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Troba les diferències que hi ha en aquesta història de Sonic
joc Jocs infantils gratis 088 Pinta el nou any
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Pinta i imprimeix aquests dibuixos relacionats amb l´any nou (hi ha tres diferents).
joc Jocs infantils gratis 089 Les joguines perdudes del Pare Noel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Recull les joguines que cauen perquè el Pare Noel pugui repartir-les als nens la nit de Nadal
joc Jocs infantils gratis 090 La granja de monstres
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Busca els llocs del teu hort on puguis plantar i busca també els tresors amagats, esquiva els monstres mentre ho fas.
joc Jocs infantils gratis 091 Parelles naturals
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Hi ha quatre categories de parelles, escull una i busca les parelles d´aquell panell, després podràs buscar les parelles de les altres tres categories
joc Jocs infantils gratis 092 Corre Dwooz corre
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: En Dwooz anirà passant per un camí ple de portals de colors i tu hauràs de fer que canvií de color i sigui igual al portal per on ha de passar
joc Jocs infantils gratis 093 Pastissos
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Col•loca cada patís dels que passa per la cinta en el lloc corresponent.
joc Jocs infantils gratis 094 Trencar els blocs
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Mou el bloc pare perquè el bloc fill pugui trencar els blocs verds
joc Jocs infantils gratis 095 Troba els objectes de Halloween
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Passa la lupa per la pantalla i troba els objectes que estan a la part inferior del joc
joc Jocs infantils gratis 096 Gana de peixos
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Intenta que el peix que mous es mengi tants peixets com pugui i passi al següent nivell.
joc Jocs infantils gratis 097 Troba les claus
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Busca les tres claus que hi ha amagades sota els globus.
joc Jocs infantils gratis 098 Decora el Halloween
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Amb els objectes que tens, decora el castell per la nit de Halloween.
joc Jocs infantils gratis 099 Vianants intrèpids
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Has de fer creuar els vianants intrèpids d´un cantó de l´autopista a l´altre, sense que cap cotxe els atropelli.
joc Jocs infantils gratis 100 La cartera
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Aquesta cartera ha de repartir les cartes el més ràpid possible i tu l´has d´ajudar.
joc Jocs infantils gratis 101 L´estrella de mar atrapa bombolles
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Porta a l´estrella de mar cap a dalt i pel camí intenta atrapar tantes bombolles com puguis.
joc Jocs infantils gratis 102 El llop Elvis
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: El llop Elvis ha de pescar tants objectes com pugui abans de que s´acabi el temps i aconseguir els punts necessaris per passar al següent nivell.
joc Jocs infantils gratis 103 Lian Lian Kan
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Posa en el seu lloc els animals que aniran apareixent a la pantalla.
joc Jocs infantils gratis 104 Parelles espacials
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Joc semblant al Majhong amb parelles d´éssers espacials.
joc Jocs infantils gratis 105 Pinta les aventures d´en Bunny
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Una hitorieta per a pintar i gaudir de les aventures d´en Bunny.
joc Jocs infantils gratis 106 La granja de Doli
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Doli té una granja plena d´animals i et demana que l´ajudis a cuidar-los.
joc Jocs infantils gratis 107 Diferents colors
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Troba les diferències entre aquest dos dibuixos que fan un efecte mirall, pot ser una diferència en el color o en algun element que no hi sigui en un cantó i en l´altre si. Hi ha un temps limitat i també pots utilitzar les pistes `hint`
joc Jocs infantils gratis 108 Dolços amagats
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Troba els gelats i les xuxes que hi ha amagades en aquesta casa, poden estar darrera dels quadres, les plantes, les fruites, cadires...
joc Jocs infantils gratis 109 Bob Jones
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Aquest peculiar Indiana Jones ha de recórrer un camí per sortir del laberint i tu l´has d´ajudar a arribar al final abans de que s´acabi el temps.
joc Jocs infantils gratis 110 El toro recol.lector de llet
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Aquest toro ha d´anar per un camí ple d´obstacles i recollir tantes ampolles de llet com pugui abans de que s´acabi el temps.
joc Jocs infantils gratis 111 Saltant pel cel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Hi ha una vaca que és molt aventurera i s´ha tirar en caiguda lliure, tu has d´intentar que no s´estavelli contra el terra, fent-la saltar de núvol en núvol.
joc Jocs infantils gratis 112 L´habitació del nen
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Troba els objectes de la part inferior en aquesta habitació plena de joguines.
joc Jocs infantils gratis 113 La història del lleó
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Troba les diferències en aquestes vinyetes que expliquen la història d´un lleó molt curiós.
joc Jocs infantils gratis 114 La màquina atrapa talps
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Hi ha uns animalets que es mengen el que has plantat, amb la màquina atrapa talps, has de trobar-los sota terra i caçar-los abans de que ells espatllin la màquina.
joc Jocs infantils gratis 115 Pas a pas
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Has de recórrer el camí seguint les caselles que indica els passos que pots avançar, per exemple, si vols anar cap a la dreta i hi ha un tres et mouràs tres caselles i després si vas cap amunt i hi ha un sis et mouràs sis caselles. Vigila durant el camí de no tocar cap dimoni ni passar-te en el número de caselles o hauràs de tornar a començar.
joc Jocs infantils gratis 116 Granja d´abelles
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Portes una abella amb el ratolí perquè pol·linitzi les flors de la granja, però vigila amb les mosques que si les toques et treuran una vida.
joc Jocs infantils gratis 117 Els salts de Farrel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Joc de plataforma on un noiet fa salts mortals per aconseguir les estrelles amb punts.
joc Jocs infantils gratis 118 Neteja de bombes
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Elimina totes les bombes que estiguin per sobre de la línia de punts abans de que s´acabi el temps.
joc Jocs infantils gratis 119 Bombolles i papallones
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: L´objectiu es aconseguir explotar totes les bombolles.
joc Jocs infantils gratis 120 Papallona de primavera
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Aquesta papallona vol alimentar-se de les flors del camp però l´has d´ajudar perquè ella no sap volar tota sola.
joc Jocs infantils gratis 121 Alicia al pais de les maravelles
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Porta a Alicia i als seus amics per aquest recorregut ple de sorpreses.
joc Jocs infantils gratis 122 Uneix els punts
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Aquest joc segur que moltes vegades l´hem fet en algun passatemps o a l´escola.
joc Jocs infantils gratis 123 Semblances Mulan-La Bella Dorment
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Toba les semblances que hi ha entre els quadres de la Mulan i la Bella dorment
joc Jocs infantils gratis 124 Els objectes perduts de Disney
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Troba els objectes que hi ha a la part inferior del dibuix.
joc Jocs infantils gratis 125 Troba i fes servir
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Primer has de trobar als objectes que hi ha a la part inferior de la pantalla. Algunes d´aquestes coses les podràs fer servir per trobar-ne d´altres que a simple vista no es veuen.
joc Jocs infantils gratis 126 Pinotxo i els números amagats
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Troba els números que hi ha amagats en aquests dibuixos d´en Pinotxo.
joc Jocs infantils gratis 127 La música dels set nans
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Com el joc de Simon però amb els set nans de protagonistes.
joc Jocs infantils gratis 128 Mahjong infantil
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Troba les parelles i fes que les fitxes desapareguin.
joc Jocs infantils gratis 129 Pingüins en línia
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Fes tres en ratlla del mateix color per arribar al número de blocs que fan falta per passar al següent nivell.
joc Jocs infantils gratis 130 Pingüins musicals
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Has de recordar l´odre que canten els pinguïns i llavors reproduïr-lo.
joc Jocs infantils gratis 131 Circlem - Joc infantil per a encerclar
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Captura les criatures fent un cercle al seu voltant, com més capturis alhora, més punts guanyaràs.
joc Jocs infantils gratis 132 Pinta ungles
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Joc molt senzill per pintar ungles
joc Jocs infantils gratis 133 Parelles de las Bratz
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Clàssic joc de trobar les parelles de cartes que siguin iguals.
joc Jocs infantils gratis 134 Memoritza el forat negre
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Joc de memòria molt simple. Has d´anar recordant els forats negres que hi ha a la pantalla i fer clic a l´últim que ha aparegut.
joc Jocs infantils gratis 135 Recull les cartes
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Recull totes les cartes el més ràpid possible. Però només podràs agafar una carta si no té cap carta a sobre.
joc Jocs infantils gratis 136 Joc de memòria desordenat
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs infantils: Joc de memòria una mica diferent, no és el típic joc de parelles.


Jocs de infantils en altres idiomes
Jocs infantils

Juegos infantiles

Aire de jeux

Kids games

Giochi per bambini