Jocs habilitat


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

Jocs habilitat

compartir joc a Facebook jocs+habilitat compartir joc a Twitter jocs+habilitat compartir joc a Google+ jocs+habilitat

Jocs habilitat

joc Jocs habilitat gratis 001 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc Jocs habilitat gratis 002 Escapa del pantà
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc Jocs habilitat gratis 003 Saltador de trampolí
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc Jocs habilitat gratis 004 Canó d´aigua
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc Jocs habilitat gratis 005 Petits pingüins
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc Jocs habilitat gratis 006 Clau i escut
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc Jocs habilitat gratis 007 El mestre Chisai
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc Jocs habilitat gratis 008 El petit pirata
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
joc Jocs habilitat gratis 009 En Shaggy somnàmbul
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En Shaggy s´ha aixecat a mitja nit somnàmbul i es passeja per la casa sense ser conscient dels perills i obstacles que hi ha al seu voltant.
joc Jocs habilitat gratis 010 Salva el meu arbre
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: El joc consisteix en fer que l´aigua arribi a l´arbre i es salvi
joc Jocs habilitat gratis 011 La carrera de l´alien
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Un petit alien té un repte que és arribar tant lluny com sigui possible en una difícil ruta estel·lar.
joc Jocs habilitat gratis 012 Torre mania
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: L´objectiu del joc és aconseguir una torre tan alta com sigui possible.
joc Jocs habilitat gratis 013 Golf neó
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Un joc de golf on els forats estan en llocs impossibles
joc Jocs habilitat gratis 014 Apocalipsis
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Submergeix-te en un perillós món post-apocalíptic. Embarca´t en un viatge fascinant a través de la terra erma i sobreviu en un món destruït.
joc Jocs habilitat gratis 015 Hop hop
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Un petit conill té per davant un llarg i perillós recorregut ple d´obstacles i pedres precioses que haurà de recollir per sumar punts i augmentar les seves habilitats.
joc Jocs habilitat gratis 016 L´esquiador
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Aquest esquiador vol baixar unes de les muntanyes més difícils que hi ha, amb un recorregut ple d´obstacles que haurà de superar si vols rebre regals.
joc Jocs habilitat gratis 017 L´esquitol recol.lector
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Aquest cop l´esquirol salta de branca a branca en un país de les meravelles nevat
joc Jocs habilitat gratis 018 Bottle challange
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: De la moda més coneguda i practicada a tot arreu, ara arriba aquest jocs per pc i mòbil per tal que demostris les teves habilitats amb l´ampolla
joc Jocs habilitat gratis 019 Bits i bytes
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Explora el món boig de bits i bytes i tracta de completar 150 desafiadors nivells!
joc Jocs habilitat gratis 020 Ball de colors
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has de tenir molta perícia per tal de superar aquest joc, on l´objectiu és aconseguir arribar a l´estrella sense tocar la mar de colors que t´ho impediran
joc Jocs habilitat gratis 021 El pingüí saltarí
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Fes que aquest petit pingüí salti de bloc de gent en bloc de gel i atrapi els peixos per continuar el seu camí
joc Jocs habilitat gratis 022 Camí de colors
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: L´objectiu del joc és aconseguir unir els punts del mateix color sense deixar cap espai en blanc.
joc Jocs habilitat gratis 023 Deliri de pesca
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Aquest jove pescador porta les ànsies per pescar a la sang. Ajuda´l a agafar tots els peixos que passen per sota seu.
joc Jocs habilitat gratis 024 1212
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: L´objectiu del joc és aconseguir col.locar tantes peces com sigui possible sense deixar cap espai buit.
joc Jocs habilitat gratis 025 Bubble spirit
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: L´objectiu del joc és aconseguir que totes les bombolles desapareguin
joc Jocs habilitat gratis 026 Jeff Powers
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En Jeff Powers ha de travessar una estació espacial abandonada i per fer-ho l´hauràs d´ajudar a esquivar els robots, coets i altres obstacles que anirà trobant pel recorregut.
joc Jocs habilitat gratis 027 Una torre clàssica
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has d´aconseguir muntar una torre com alta millor.
joc Jocs habilitat gratis 028 Treure sorra
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: L´objectiu del joc és aconseguir treure del taulell tota la sorra possible per tal d´arribar a la fita proposada en cada nivell i dins el temps establert.
joc Jocs habilitat gratis 029 Bombes contra zombis
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Demostra la teva habilitat per llençar bombes i acabar amb les zombis
joc Jocs habilitat gratis 030 Moll de càrrega
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: L´objectiu del joc és aconseguir carregar el vaixell amb les caixes del port sense que aquest s´enfonsi ni res caigui a l´aigua.
joc Jocs habilitat gratis 031 Tira l´ampolla
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: El joc consisteix en llençar les ampolles les pedres.
joc Jocs habilitat gratis 032 El ball dels morts
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Quan un penjat queda suspès i el seu cos es balanceja, es diu que fa el ball dels morts.
joc Jocs habilitat gratis 033 Carrea sobre patins
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Aquesta és una carrera entre dos patinadors per les platges de Malibú.
joc Jocs habilitat gratis 034 La frenètica carrera de l´Aladin
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: L´Aladin està atrapat a les profunditats de la terra, on un riu de laba i altres perills poden fer perdi la vida. La teva missió és conduir-lo fins a la superfície al mateix temps que reculls les pedres precioses que hi ha pel camí.
joc Jocs habilitat gratis 035 Els pirates de la patrulla canina
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En Ryder vol ser un pirata de debò i per aconseguir-ho ha de demostra que pot fer el que fan la resta de pirates.
joc Jocs habilitat gratis 036 El gat arquer
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En aquest joc el que cal fer és que el gat arribi amb les seves fletxes fins al forat vermell.
joc Jocs habilitat gratis 037 Ciber saltador
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Hauràs de portar a un saltador de l´espai a través de parets que es van construint del no res per tal de superar tots els obstacles i aconseguir saltar tantes parets com sigui possible
joc Jocs habilitat gratis 038 Les fletxes del nadal
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Alguns dels personatges més emblemàtics del nadal han estat penjats i si no els baixes de seguida de la forca, moriran i el nadal no es podrà celebrar.
joc Jocs habilitat gratis 039 Blocs en caigua lliure
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Una sèrie de blocs de diferents formes i colors cauran i tu hausàs de recollir-los dins d´una espècies de banyera
joc Jocs habilitat gratis 040 La lluna és un formatge gran i rodó
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Un petit ratolí creu que la lluna és un gran formatge i vol arribar a ella i conquerir-la.
joc Jocs habilitat gratis 041 Repartidors amb vagoneta
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Una manera original de repartir els subministraments però molt efectiva i ràpida si es fa bé.
joc Jocs habilitat gratis 042 La saltadora del cel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Una petita saltadora vol comprovar fins on pot arribar saltant d´estrella a estrella.
joc Jocs habilitat gratis 043 Tir perfecte
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has d´aconseguir amb el menor número de tirs possibles, que el disc entri a la porteria.
joc Jocs habilitat gratis 044 El tractor
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Ets un recol.lector de productes el camp que ha de portar en el seu tractor tot allò que s´ha recollit durant el dia i portar-ho dins al graner.
joc Jocs habilitat gratis 045 Moll de càrrega
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: La teva feina és la de carregar un tràiler amb caixes i portar-les al seu destí.
joc Jocs habilitat gratis 046 Campionat de cricket
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: T´agrada el criket però no pots sortir a practicar-lo al carrer? Demostra les teves habilitats amb aquest joc.
joc Jocs habilitat gratis 047 La bolera Picapedra
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En Fred Picapedra està jugant a bitlles i com que no li agrada gens perdre hauràs d´aconseguir la màxima puntuació perquè estigui content.
joc Jocs habilitat gratis 048 Els pirates més estúpids del mar
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En aquest joc podràs veure com actuen els pirates més maldestres i estúpids de tots els temps.
joc Jocs habilitat gratis 049 Bollywood xef
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En aquest joc t´has de convertir en un dels millors xefs per les estrelles de Bollywood.
joc Jocs habilitat gratis 050 De branca en branca
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Un petit mico està sobre un llarg riu ple de cocodrils i la única manera d´escapar és saltant de branca en blanca.
joc Jocs habilitat gratis 051 Golf medieval
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Juga a aquesta peculiar modalitat de golf, on en comptes d´usar pals, s´utilitzen arcs.
joc Jocs habilitat gratis 052 La volta al món en cotxe
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Ara tens la oportunitat de fer un viatge al voltant del món amb cotxe, però el repte és aconseguir tots els souvenirs de cada país sense que el cotxe falli.
joc Jocs habilitat gratis 053 Aprèn a conduir
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En aquest joc podràs posar-te aprova com a conductor novell.
joc Jocs habilitat gratis 054 Adrenoid
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Aquest és un joc clàssic on l´objectiu és netejar la pantalla llençant una bola contra els blocs de colors.
joc Jocs habilitat gratis 055 Desperta el tòtem 2
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: El tòtem que ha de protegir la Illa s´ha quedat adormit i per tal que faci la seva feina cal despertar-lo.
joc Jocs habilitat gratis 056 Bolera individual
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En aquest joc posaràs a prova la teva habilitat com a jugador de bolos ja que jugaràs contra tu mateix.
joc Jocs habilitat gratis 057 La balança de la mudança
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En una super balança s´hi deixaran caure les caixes que s´han fet d´una mudança i tu hauràs de fer equilibris per tal que els dos costats estiguin iguals i les caixes no caiguin.
joc Jocs habilitat gratis 058 Allibera els globus
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Hi ha uns globus lligats i atrapats que volen ser lliures i volar. Dispara a les cordes que els subjecten i deixe´ls lliure.
joc Jocs habilitat gratis 059 Bob Esponja l´arquer
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Per tal que en Bob Esponja pugui acabar amb totes les boles, ha de disparar fletxes cap amunt i partir-les fins que no en quedi res.
joc Jocs habilitat gratis 060 Esquiva les boles
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: La mecànica d´aquest joc és molt senzilla, només cal esquivar les boles perquè no et toquin.
joc Jocs habilitat gratis 061 Suc de fruita
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Demostra que tens habilitat amb el ganivet i talla la fruita sense tocar les bombes.
joc Jocs habilitat gratis 062 La mina d´en Ben
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En Ben és un senyor que s´ha passat la vida buscant or i després de moltes intents per fi ha trobat una mina plena de pipetes d´or on podrà posar a prova el seu invent.
joc Jocs habilitat gratis 063 El peix més gran
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: L´objectiu del jocs és aconseguir pescar el major número de peixos possible en dos minuts.
joc Jocs habilitat gratis 064 Circuit de proves
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has de conduir un cotxe per un circuit on al principi només hi seràs tu, per comprovar la teva destresa darrera un volant. Si tot va bé podràs fer una carrera amb altes cotxes.
joc Jocs habilitat gratis 065 El tòtem destructor
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Una tribu s´ha dividit i ara han de lluitar els un contra els altres.
joc Jocs habilitat gratis 066 Dobe laberint
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Hauràs d´aconseguir que les dues boles arribin a la bandera movent a les dues a la vegada i sense que cap d´elles caigui al buit.
joc Jocs habilitat gratis 067 Rescat en un foc
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En aquest joc has de fer de bomber de rescat i salvar a la gent que es llença per la finestra durant un incendi.
joc Jocs habilitat gratis 068 Pescadors professionals
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has de demostrar que ets un pescador professional pescant els peixos que et demanen en el temps que et posen.
joc Jocs habilitat gratis 069 Clic i roda
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: La mecànica del joc és molt senzilla, però arribar a fer-ho bé, no ho és tant.
joc Jocs habilitat gratis 070 La granota
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: La granota vol arribar fins a la mosca però per fer-ho haurà de salvar una sèrie d´obstacles molt difícils.
joc Jocs habilitat gratis 071 Forques 3
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Aquest és l´últim joc que has sortit de les forques on l´objectiu és aconseguir que cap dels penjats mori, tallant amb una fletxa les cordes que els lliguen.
joc Jocs habilitat gratis 072 El pator d´ovelles
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Per un moment t´has de convertir en un pastor d´ovelles i fer que totes entrin al tancat.
joc Jocs habilitat gratis 073 Catana talla fruites
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Amb una catana afilada es poden tallar moltes coses, però en aquest joc el que hauràs d´intentar és tallar per la meitat totes les fruites que apareguin a la pantalla.
joc Jocs habilitat gratis 074 La fada caça diamants
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Hi ha una fada molt treballadora que té la feina de buscar diamantes per portar al seu campament i ajudar a les altres faldes a fer pols màgica.
joc Jocs habilitat gratis 075 La fàbrica de joguines
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Ets responsable de que les joguines surtin correctament del a fàbrica.
joc Jocs habilitat gratis 076 La creació de la Terra
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En aquest joc tindràs la oportunitat de crear la Terra amb els seus habitants, animals, plantes...
joc Jocs habilitat gratis 077 Canó de pintura
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Treballes en una fàbrica on els pots de pintura s´omplen amb un canó. Intenta que cada tir de color arribi al pot que li correspongui.
joc Jocs habilitat gratis 078 La pilota
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Una pilota ha de fer una sèrie de recorreguts ple d´obstacles i desnivells.
joc Jocs habilitat gratis 079 Lladre de guant blanc
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Converteix-te en un lladre de guant blanc i intenta robar les joies sense que t´enxampin
joc Jocs habilitat gratis 080 Artemisa puru puru
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Per si algú no ho sabia, us diré que també hi ha una deessa Artemisa de la família puru puru i té la missió d´alliberar als petits puru puru penjats.
joc Jocs habilitat gratis 081 Lletres en equilibri
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has de fer que les lletres s´aguantin una sobre l´altre el temps necessari per poder passar al següent nivell
joc Jocs habilitat gratis 082 Pàrquing dual
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has d´aconseguir aparcar dos cotxes que estan en pàrquings paral.lels al mateix temps
joc Jocs habilitat gratis 083 Riff master II
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Converteix-te en un mestre de la guitarra elèctrica aprenent a tocar amb el teclat de l´ordinador.
joc Jocs habilitat gratis 084 Tir al blanc
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Hi haurà una plataforma giratòria amb una persona sobre ella i unes dianes que hauràs d´encertar.
joc Jocs habilitat gratis 085 La cabra malvada
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En aquesta ocasió hauràs de fer de cabra malvada i empènyer als pobres nois cap a les pedres per destruir-los
joc Jocs habilitat gratis 086 Acoblar
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En aquest joc l´objectiu és acoblar la caixa verda dins el requadre verd i per fer-ho disposaràs d´ajuda d´altres objectes que hauràs d´utilitzar amb habilitat i precisió
joc Jocs habilitat gratis 087 Billar americà
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Vols fer una partida de billar americà? Doncs agafa el pal i apunta bé per fer que les teves boles entrin abans que les del teu contrincant
joc Jocs habilitat gratis 088 Phineas en el museu
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Phineas està en el museu d´art i història però no és un museu normal i corrent sinó que està ple de perills per tot arreu i ell no es dona compte de res.
joc Jocs habilitat gratis 089 El corb
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Un corb ha tingut un accident i ha anat a parar al interior d´un forat molt profund d´on no pot escapar volant, per tant ha de trobar les claus que obren les portes que faran que pugui escapar
joc Jocs habilitat gratis 090 El regne del tetris
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has de construir un regne amb torers, cases, defenses i tots els elements possibles, amb peces del tetris de manera que en cada nivell assoleixis l´objectiu que et demana el joc amb la teva habilitat per formar construccions de tetris.
joc Jocs habilitat gratis 091 Les aventures de l´Eric
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: L´Eric és un gat molt actiu i durant el dia viurà un seguit d´aventures, vols acompanyar-lo i veure què fa?
joc Jocs habilitat gratis 092 Connecta l´aigua
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En aquest joc hauràs de construir una canonada que vagi des de la sortida de l´aigua fins al desaigua.
joc Jocs habilitat gratis 093 Pàrquing de cotxes
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En un espai molt limitat has d´aparcar una sèrie de cotxes on cadascun d´ells té el seu lloc assignat i un número concret de moviments per aparcar-los on els hi toca.
joc Jocs habilitat gratis 094 Fauna fràgil
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Estàs envoltat d´uns animalets molt fràgils, que a la mínima que el cursó els toca, exploten.
joc Jocs habilitat gratis 095 On està el meu anaguet?
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: El cocodril vol banyar-se però per fer-ho necessita el seu anaguet de goma, la teva feina és portar-li fins a la banyera.
joc Jocs habilitat gratis 096 Interrupció
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: La bola que has de dirigir està tancada en una habitació giratòria on hi ha uns interruptors lluminosos que estan apagats i perquè les portes de la sortida s´obrin, aquests interruptors lluminosos s´han d´encendre per marcar el camí.
joc Jocs habilitat gratis 097 El controlador de trens
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Ara hauràs de convertir-te en el controlador dels trens i fer que tots arribin al seu destí sense que pateixin cap accident.
joc Jocs habilitat gratis 098 L´aventura de la petita Caputxeta vermella
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En aquesta història el camí cap a casa de l´àvia és més complicat i estrany que en el conte original. Per començar el camí no és pel mig del bosc, sinó per unes esferes que giren i amaguen conillets tancats en gàbies que hauràs de rescatar i pomes voladores entre esfera i esfera.
joc Jocs habilitat gratis 099 El món d´Ecotone
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Et trobes al món d´Ecotone, un món meravellós i oníric, on tot es misteriós i diferent i està habitat per criatures estranyes i algunes d´elles també perilloses.
joc Jocs habilitat gratis 100 Snake, la serp inquieta
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Porta a Snake a trobar les boles màgiques que hi ha escampades per la jungla.
joc Jocs habilitat gratis 101 Guerra de boles de neu
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Un sol nen contra tots els altres que el molesten. Ha decidit llençar-los boles de neu perquè el deixin tranquil, però els altres també s´hi tornen, així que hauràs de tenir punteria i ser molt ràpid per vèncer a tots
joc Jocs habilitat gratis 102 La mina traïdora
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has de recórrer una mina plena d´or però amb unes vies molt traïdores, amb obstacles i objectes al maig que faran el recorregut molt més difícil
joc Jocs habilitat gratis 103 11 segons
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Tens onze segons per fer cadascuna de les proves de fer clic amb el ratolí en diferents situacions.
joc Jocs habilitat gratis 104 Frobot
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Un joc d´habilitat i punteria on l´objectiu és aconseguir que amb uns tirs de pilota les altes que estan al taulell surtin fora d´ell.
joc Jocs habilitat gratis 105 El guitarrista
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Converteix-te en un gran guitarrista i per fer-ho no et caldrà ni tenir guitarra
joc Jocs habilitat gratis 106 El mon en 2D
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En un mon en 2D on trobaràs diferents nivells de trencaclosques i jocs d´enginy, hauràs de portar les peces verdes a l´àrea del mateix color amb l´ajuda d´una petita esfera
joc Jocs habilitat gratis 107 Laberints en moviment
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has de passar els diferents laberints amb les proves i característiques que té cadascun d´ells
joc Jocs habilitat gratis 108 Dia de pesca
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: T´en vas un dia de pesca i l´objectiu es pescar la quantitat de peixos que et demana cada nivell
joc Jocs habilitat gratis 109 Canó-bàsquet
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Dispara el canó i encistella la pilota
joc Jocs habilitat gratis 110 Golf manual
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Per jugar al golf manual has de tenir molta punteria i tirar la bola en el lloc adequat per arribar al forat
joc Jocs habilitat gratis 111 Diferències sota la lluna plena
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Troba les diferències que hi ha en els dos dibuixos
joc Jocs habilitat gratis 112 Gota a gota
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Porta totes les gotes als gots
joc Jocs habilitat gratis 113 Circuit elèctric
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has de tancar el circuit elèctric connectant els positius amb els negatius sense repetir cap i sense que hi hagi cap creuament
joc Jocs habilitat gratis 114 L´ocell ventilador
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Condueix a l´ocell ventilador fins al punt d´arribada agafant totes les estrelles i sense que xoqui amb res
joc Jocs habilitat gratis 115 Línies corbades
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has d´aconseguir que la línia negra sigui igual que la vermella
joc Jocs habilitat gratis 116 Penjats de Nadal
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Ajuda a tallar les cordes que aguanten els personatges de Nadal
joc Jocs habilitat gratis 117 El pont
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Un repartidor ha de passar d´un cantó a l´altra del pont per recollir una caixa i passar-la a l´altra banda. Tu has de construir un pont perquè pugui passar de manera segura
joc Jocs habilitat gratis 118 Els germans pingüins
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Han atacat a la família pingüí i en el moment de l´atac les casetes dels petits s´han tancat per seguretat, ara per obrir-les els pingüins han de treballar en equip
joc Jocs habilitat gratis 119 Sol de guitarra
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Aprèn a tocar la guitarra amb el teclat de l´ordindor
joc Jocs habilitat gratis 120 Bola de demolició
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Aconsegueix que la bola de demolició arribi a la porta de sortida
joc Jocs habilitat gratis 121 El salt de l´octopus
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Mitjançant el salt, l´octopus ha d´aconseguit totes les bombolles daurades
joc Jocs habilitat gratis 122 Pilota de colors
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: L´objectiu del joc és col.leccionar tots els diamants i destruir tots els quadrats de colors
joc Jocs habilitat gratis 123 El peix volador
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: L´objectiu és aconseguir tantes bombolles i objectes com es pugui, esquivant les illes, crancs i obstacles
joc Jocs habilitat gratis 124 La torre de gelatina
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Construeix la torre tenint en compte que com més alta més inestable es torna
joc Jocs habilitat gratis 125 El super cub
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Salta per esquivar els obstacles i arriba al final del recorregut
joc Jocs habilitat gratis 126 L´astronauta
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Porta a l´astronauta fins a la sortida i passa al següent nivell
joc Jocs habilitat gratis 127 L´operador de magatzem
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: La teva missió en aquest joc és col.locar tots els protectors a les estanteries perquè els toros no les facin malbé
joc Jocs habilitat gratis 128 Planetes i asteroides
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: L´objectiu és que la terra destrueixi els asteroides amb l´ajuda dels planetes
joc Jocs habilitat gratis 129 El pollastre bomber
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: S´ha calat foc i la teva feina és recollir aigua i apagar-lo
joc Jocs habilitat gratis 130 Laberint en 3D
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Recorre el laberint fins que la peça arribi al seu destí
joc Jocs habilitat gratis 131 Ocells engabiats
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Salva els ocells tancats en les gàbies
joc Jocs habilitat gratis 132 Llançament de fruites
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Observa, col.loca i dispara. Intenta que cada fruita entri a la caixa que li toca
joc Jocs habilitat gratis 133 Dirigeix el tràfic
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Controles els cotxes que passen per les cruilles i has d´aconseguir que passin al menys 20 sense que xoquin entre ells
joc Jocs habilitat gratis 134 Altres dimensions
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Condueix el platet volador i agafa la caixa que és la clau per obrir la porta a altres dimensions
joc Jocs habilitat gratis 135 Els penjats
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: La teva feina és baixar als penjats només amb l´ajuda d´unes fletxes
joc Jocs habilitat gratis 136 La gravetat d´en Bob
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Porta en Bob fins al forat negre perquè pugui passar al següent nivell
joc Jocs habilitat gratis 137 La bola negra
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Controla la bola negra durant el recorregut i fes que arribi a l´últim forat
joc Jocs habilitat gratis 138 La balança
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Intenta que la balança no es desequilibri ni cap a la dreta ni cap a l´esquerra
joc Jocs habilitat gratis 139 Taronges contra caixes
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Derriba les caixes llençant les taronges des d´un tiraxines
joc Jocs habilitat gratis 140 Troba les monedes
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Passa pel mig d´una carretera plena de tràfic i busca les monedes que hi ha repartides pel recorregut
joc Jocs habilitat gratis 141 El petit peix
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Mou el petit peix per la pantalla perquè atrapi totes les estrelles de mar
joc Jocs habilitat gratis 142 La Vila
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Construeix la teva vila amb les peces que apareixen a la part alta de la pantalla de manera que els habitants arribin a les cases pels carrers construïts
joc Jocs habilitat gratis 143 L´ànec
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has d´aconseguir que l´ànec superi els obstacles i agafi les tres estrelles.
joc Jocs habilitat gratis 144 La ciutat del golf
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: En aquesta ciutat hi ha moltes situacions possibles i molts escenaris per a jugar el golf
joc Jocs habilitat gratis 145 Peixos caníbals
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Vigila amb els peixos caníbals que et persegueixen mentre intentes aconseguir els cors
joc Jocs habilitat gratis 146 La força de la gravetat
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: La pilota ha de tocar la bandera tenint en compte que en aquest cas la força de la gravetat va cap amunt i no cap avall
joc Jocs habilitat gratis 147 Castanyes contra esquirols
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Els esquirols s´han portat malament amb les castanyes del bosc i aquestes s´han revelat contra els esquirols
joc Jocs habilitat gratis 148 Fràgil
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has de moure les caixes que contenen productes fràgils fins a la marca
joc Jocs habilitat gratis 149 La teranyina
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Desfés la teranyina
joc Jocs habilitat gratis 150 Conills i ous
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Construeix el camí que ha d´unir els conills i els ous
joc Jocs habilitat gratis 151 Empeny el globus
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Ajuda al monstre a portar el seu globus fins a la marca
joc Jocs habilitat gratis 152 Salva als penjats
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Tens un arc i l´has de fer servir per tallar la corda que aguanta als penjats
joc Jocs habilitat gratis 153 Robin Hood, el lladre
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has d´aconseguir que el sac dels diners caigui al carro
joc Jocs habilitat gratis 154 La torre de peces
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Segueix les instruccions per fer una torre tan alta com indiqui la fletxa sense que les peces caiguin
joc Jocs habilitat gratis 155 Atrapa estrelles
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Intenta atrapar totes les estrelles de mar que hi ha al volant de les peces geomètriques
joc Jocs habilitat gratis 156 El recorregut correcte
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Hauràs de construir un camí segur perquè la bola vermella arribi al forat
joc Jocs habilitat gratis 157 El cuc golafre
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Condueix al cuc per sobre de la taula fins arribar al menjar que més li agrada, intenta esquivar els obstacles o hauràs de tornar a començar
joc Jocs habilitat gratis 158 El llançador de ganivets
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Llença els ganivets i intenta encertar en els objectes sense tocar el que hi ha lligat a la roda.
joc Jocs habilitat gratis 159 El tren
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Porta aquest tren fins al seu destí esquivant els obstacles que hi ha pel camí
joc Jocs habilitat gratis 160 Diferències en moviment
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Busca les diferències entre aquests dos dibuixos que no paren de moure´s i això fa que les diferències no siguin les mateixes tota l´estona
joc Jocs habilitat gratis 161 Somriure contagiós
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Porta els somriures a les cares que estan tristes perquè totes somriguin.
joc Jocs habilitat gratis 162 Llançament de cocos
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Apunta i dispara els cocos a la canoa amb la diana.
joc Jocs habilitat gratis 163 Taxi driver
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Condueix correctament el taxi i porta a les persones al lloc on vulguin anar.
joc Jocs habilitat gratis 164 La catapulta
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has de llençar les pedres amb la catapulta per destruir a tots els gnoms i personatges que hi ha en les plataformes.
joc Jocs habilitat gratis 165 El pingüí cec
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Hi ha un pingüí cec que ha de disparar un canó i explotar tots els globus que aguanten uns altres pingüins.
joc Jocs habilitat gratis 166 El pingüí rebotador
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Aquest pingüí vol arribar a l´aigua però el seu cos és tan rodó que no para de botar, ajuda´l a posar fre al seus bots amb les peces blaves i dirigeix-lo cap a l´aigua.
joc Jocs habilitat gratis 167 L´esquirol pescador
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Ajuda a aquest esquirol a tirar la canya i treure el màxim de peixos possible.
joc Jocs habilitat gratis 168 Checker Craze - El rusc de colors
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Intenta fer desaparèixer totes les peces del rusc.
joc Jocs habilitat gratis 169 El recorregut impossible
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Dibuixa el recorregut el més llarg possible abans que el camí es talli.
joc Jocs habilitat gratis 170 La cartera
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Aquesta cartera ha de repartir les cartes el més ràpid possible i tu l´has d´ajudar.
joc Jocs habilitat gratis 171 El canó d´en Bob
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Dispara una sola vegada el canó i fes explotar els globus.
joc Jocs habilitat gratis 172 Babel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Es juga igual que al joc del Jenga.
joc Jocs habilitat gratis 173 El llop Elvis
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: El llop Elvis ha de pescar tants objectes com pugui abans de que s´acabi el temps i aconseguir els punts necessaris per passar al següent nivell.
joc Jocs habilitat gratis 174 El tren de l´or
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Passarà un tren ple d´or i altres materials per sobre teu i has d´aconseguir agafar totes le peces que puguis.
joc Jocs habilitat gratis 175 Calidoscopi
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Mira bé el calidoscopi de l´esquerra i intenta reproduir-lo a la dreta.
joc Jocs habilitat gratis 176 La petita abella
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Porta a aquesta abella a recórrer aquest camí d´obstacles mentre intenta matar a la gran mosca que té davant.
joc Jocs habilitat gratis 177 Salva els cubs
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Hi ha una sèrie de cubs que cauen del cel i que has d´aconseguir salvar posant-los a dins del cistell.
joc Jocs habilitat gratis 178 TechnoMice
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Apunta bé i dispara el canó per a matar els ratolins.
joc Jocs habilitat gratis 179 Bombardeig de boles
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Atrapa les boles que surten dispardes des del castell.
joc Jocs habilitat gratis 180 Reguem les flors construint canonades
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Aconsegueix que l´aigua passi per les canonades i arribi fins a les flors.
joc Jocs habilitat gratis 181 Allibera en DooBoo
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: DooBoo és una petita abella que està atrapada en una bombolla, has de seguir tots els passos necessaris perquè la bombolla es rebenti i el deixi lliure.
joc Jocs habilitat gratis 182 Puzzle de blocs
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has d´aconseguir que la peça vermella surti de la caixa.
joc Jocs habilitat gratis 183 Quadre de fruites
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Aconsegueix transformar totes les fruites en la mateixa i que tot el requadre quedi ple només d´un tipus de fruita.
joc Jocs habilitat gratis 184 El tren de la mina
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has de conduir un tren per una mina que no està en molt bones condicions, les vies estan trencades en alguns punts i en alguns altres hauràs de ser ràpid per a desviar el vagó i que no se surti de la via.
joc Jocs habilitat gratis 185 Munta el trencaclosques
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Tindràs una sèrie de peces per a formar un trencaclosques igual al que hi ha dibuixat a les ombres de dins de les barres del centre de la pantalla.
joc Jocs habilitat gratis 186 Verdeitor
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: L´objectiu és que totes les pilotes grogues es tornin verdes. Per a fer-ho, les verdes han de tocar d´alguna manera a les grogues i convertir-les.
joc Jocs habilitat gratis 187 La torre de la selva
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Construeix una torre amb els blocs que et van donant.
joc Jocs habilitat gratis 188 La pilota que bota
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Dibuixa allò que calgui perquè la pilota toqui el quadrat verd.
joc Jocs habilitat gratis 189 Pedres precioses de la jungla
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Col.loca cada peça al lloc que li correspongui abans de que passin de llarg.
joc Jocs habilitat gratis 190 Papallona de primavera
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Aquesta papallona vol alimentar-se de les flors del camp però l´has d´ajudar perquè ella no sap volar tota sola.
joc Jocs habilitat gratis 191 Buscar fortuna
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Busca en cada nivell allò que et demanin, objectes o les diferències que hi ha entre les fotos.
joc Jocs habilitat gratis 192 Witty Kitty
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Joc molt adictiu. Has de fer línies on hi hagi almenys tres dels Witty Kittys del mateix color.
joc Jocs habilitat gratis 193 Billar amb pingüins
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Igual que el joc clàssic de billar però en comptes de posar les boles en els forats es posen els pingüins a dins dels iglús.
joc Jocs habilitat gratis 194 De quatre en quatre
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Jugues contra la màquina y has d´aconseguir col.locar quatre fitxes que formin un quadrat.
joc Jocs habilitat gratis 195 Bitlles
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Aconsegueix la màxima puntuació en aquest joc de bitlles clàssic.
joc Jocs habilitat gratis 196 L´escalador
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Porta l´escalador per la muntanya fins que arribi al seu destí.
joc Jocs habilitat gratis 197 La mina dels nans
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Aconsegueix tantes pedres precioses com puguis i passa de nivell
joc Jocs habilitat gratis 198 Gran Slalom
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Condueix l´esquiador per aquest recorregut sense xocar i agafant les monedes.
joc Jocs habilitat gratis 199 Robina Hood´s
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Ets una gran arquera i has de fer tantes dianes com puguis abans de que s´acabi el temps.
joc Jocs habilitat gratis 200 Troba el formatge al laberint
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Porta al ratolí per aquest laberint fins que trobi el formatge.
joc Jocs habilitat gratis 201 Troba i fes servir
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Primer has de trobar als objectes que hi ha a la part inferior de la pantalla. Algunes d´aquestes coses les podràs fer servir per trobar-ne d´altres que a simple vista no es veuen.
joc Jocs habilitat gratis 202 G-Switch - A dalt i a baix
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Aquest ninot ha de fer el recorregut enganxar tota l´estona a les parets, tant és que ho faci de cara amunt o de cara avall, però mai s´ha de desenganxar.
joc Jocs habilitat gratis 203 Mini golf
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has d´aconseguir que entri la bola amb el menor número de moviments possibles.
joc Jocs habilitat gratis 204 Encaixa els blocs
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Fes rodar el bloc per la superfície de quadrats fins que arribi a col.locar-se en el forat.
joc Jocs habilitat gratis 205 Construcció catastròfica
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Intenta omplir l´espai puntejat amb les peces de l´esquerra.
joc Jocs habilitat gratis 206 Laberint de la mina
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Porta l´or fins a la vagoneta a través de la mina.
joc Jocs habilitat gratis 207 Aranya atrapa mosques
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: L´aranya te gana i vol atrapar totes les mosques, pots ajudar-la?
joc Jocs habilitat gratis 208 Pingüins contra óssos polars
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Els pingüins estan enfadats amb els óssos polars perquè fins ara els han maltractat, però això ha de canviar.
joc Jocs habilitat gratis 209 La reina del ball
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Aquesta nena vol ser una professional del ball, ajuda-la a aconseguir-ho!!
joc Jocs habilitat gratis 210 Mastermind
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: El clàssic joc de posicions de colors.
joc Jocs habilitat gratis 211 Trencar el gel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has d´aconseguir que els vikings es reuneixen al vaixell perquè el capità pugui trencar el gel que els té presoners.
joc Jocs habilitat gratis 212 La treballadora del mes
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has d´aconseguir servir el que et demana la gent en el menor temps possible i sense equivocar-te.
joc Jocs habilitat gratis 213 La mina d´or
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Com més peces d´or aconsegueixis més nivells avançaràs.
joc Jocs habilitat gratis 214 Separa les boles
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Joc d´habilitat. Aconsegueix separar les boles segons el seu color movent la barra que separa les dues caixes.
joc Jocs habilitat gratis 215 Boles i números
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Elimina les boles del número més petit al més gran, però ràpid, que tens pocs segons!
joc Jocs habilitat gratis 216 Condueix la bola
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has d´aconseguir portar la bola fins a l´arribada sense caure fora del circuit.
joc Jocs habilitat gratis 217 Connecta colors
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Has de moure les files per connectar 3 o més fitxes del mateix color. Fins a quin nivell arribaràs?
joc Jocs habilitat gratis 218 BonnyBalls
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Dispara a les boles del mateix color i així les faràs desaparèixer. La cua de boles no pot arribar al forat negre.
joc Jocs habilitat gratis 219 Bombolles
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Fes fora la bombolla negra inflant les blanques.
joc Jocs habilitat gratis 220 Circlem - Joc infantil per a encerclar
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Captura les criatures fent un cercle al seu voltant, com més capturis alhora, més punts guanyaràs.
joc Jocs habilitat gratis 221 Caos - Agrupa colors
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Hauràs de ser molt ràpid, les boles cauen i no poden acumular-se fins arribar a dalt o la columna es bloqueja. Si acabes els 40 nivells seràs un geni!
joc Jocs habilitat gratis 222 Quamorol - Condueix la bola
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Joc molt simple però molt adictiu. Has de conduir la bola amb el ratolí fins a tocar el punt groc.
joc Jocs habilitat gratis 223 Billar
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Joc clàssic de billar americà. Seràs capaç d´encertar totes les boles?
joc Jocs habilitat gratis 224 Laberints
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Joc d´habilitat i inteligència molt senzill, intenta arribar al punt vermell amb el mínim de clics possible.
joc Jocs habilitat gratis 225 Puzzle - Canó de paper
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Apunta i dispara per completar el nivell. És un joc molt entretingut.
joc Jocs habilitat gratis 226 Aventura de LadyStar - Busca les diferències
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs habilitat: Joc de buscar les diferències en format d´aventura.


Jocs de habilitat en altres idiomes
Jocs habilitat

Juegos de habilidad

Jeux adresse

Skill games

Giochi di abilitàx Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació